Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מאכסן כבר 4 שנים על DREAMHOST, זול נוח אמין ומהיר, מרוצה מאוד,

במחיר של שנה אכסון בשרתים המקומיים , הייתי מאכסן לחמש שנים בחו"ל ועוד נשאר לי עודף לשווארמה.

לפי מה שאני רואה, אחסון רגיל שם (ללא הגבלת שטח אחסון או תעבורה) עולה 8.95$. איפה שאני מאחסן (בארץ), אני משלם 300 ש"ח לשנה (או 30 ש"ח לחודש) גם עבור חבילה ללא הגבלת שטח אחסון או תעבורה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני מאכסן אתרים על ccc הישראלית ואני חייב לציין - במחיר שהם לוקחים לי מקבלים בגרמניה שרת חזק פי כמה וכמה.

האכסון בישראל יקר מאוד ולמען האמת, למעט מקרים ספציפיים מאוג, מיותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לפי מה שאני רואה, אחסון רגיל שם (ללא הגבלת שטח אחסון או תעבורה) עולה 8.95$. איפה שאני מאחסן (בארץ), אני משלם 300 ש"ח לשנה (או 30 ש"ח לחודש) גם עבור חבילה ללא הגבלת שטח אחסון או תעבורה.

היכן אתה מאכסן ?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
הסיבה העיקרית לאחסון בישראל במקרה שלי היא תוצאות בחיפוש גוגל

איך זה קשור לגוגל? דווקא האתר שלי מופיע בכל הזדמנות למרות היותו שוכן אי שם ביבשת האמריקאית.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

תלוי באיזה גוגל מחפשים ומי המתחרים שלך בתוצאות החיפוש הרלוונטיות.

Google.co.il שזה מעשית איפה שרוב הישראלים מחפשים (בין אם הם מודעים לכך או לא) נותן עדיפות לשרתים שמאוחסנים בארץ, וכש״המתחרים״ שלי מאחסנים בישראל, זה משפיע.

פורסם

התשובה טמונה בדיוק במה שאמרת. טעינה מהירה של האתר עבור אותו משתמש.

כלומר לא רק שמיקום שרת משנה (גם אם מעט בפני עצמו), אתרים שנטענים מהר יותר עבור משתמש מישראל יופיעו קודם. שרת ישראלי יהיה מהיר יותר משרת אמריקאי או אירופאי למשתמש מישראל.

כיום אני מאחסן בחו״ל. בחיפוש מארה״ב אני מופיע טוב יותר מאשר בחיפוש מישראל (ביחס למתחרים שלי כמובן, לא אבסולוטית).

פורסם

שלא תחשוב ולו לרגע אחד שיש השפעה למרחק הגיאוגרפי.

כשאתה קרוב יחסית למהירות האור, ההבדל בין כמה אלפי קילומטרים פשוט לא קיים.

מה שכן משפיע הם החיבורים בדרך, אבל אני לא יודע איך למדוד את זה.

באופן מעשי, האתרים הישראליים לא מהירים יותר. אפילו ההפך (שוב, קשה למדוד

כי אין פה דברים זהים להשוואה).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מניח שמה שנמדד זה הפינג. והוא הרבה יותר מהיר בתוך ישראל מאשר כשיוצאים ממנה.

ברור לחלוטין שהמרחק הגיאוגרפי כמעט לא רלוונטי.

פורסם (נערך)
אני מניח שמה שנמדד זה הפינג. והוא הרבה יותר מהיר בתוך ישראל מאשר כשיוצאים ממנה.

ברור לחלוטין שהמרחק הגיאוגרפי כמעט לא רלוונטי.

בכל בקשה לקבלת דף אתם מחכים כ200ms לפני התחלת קבלת הנתונים, כחמישית השניה. בשרתים ישראלים כ20ms, הבדל משמעותי במיוחד ומשנה את חווית הגלישה. אין סיבה לאחסן אתר ישראלי בחו"ל, בטח שלא בcdn (אוברקיל מטורף חחח, מזכיר את תרבות הסטארטאפ בישראל, בה עוד לפני שיש רעיון כבר דואגים לשרת מליוני משתמשים).

למרחק הגיאוגרפי יש עדין השפעה רבה מאוד על הפינג. זו הסיבה שמצרים במרחק 30ms, אירופה 80ms, ארה"ב 180ms, וסין 280ms, כי בפועל הספקיות לא קונות מספיק פרוקסים עקב עלות יקרה מאוד.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
  • תוכן חדש...