Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום האתר שלי מאוחסן בחו"ל, ויחד עם שדרוגו המקיף אני גם מעוניין להעבירו לאחסון מקומי.

מדובר על אתר תדמיתי, לא למסחר. כיום עם תעבורה של כ-1 גיגה בחודש, אך צפוי לגדול להערכתי לכ-30 גיגה בחודש בשנתיים הקרובות.

פחות חשובים לי הממשק והנוחות, הרבה יותר חשובים לי האמינות והמהירות, ואין לי בעיה לשלם עבורם.

בקיצור - מה האחסון הכי אמין ומהיר בישראל לתעבורה שכזו?

פורסם

טריפל סי בלבד www.ccc.co.il

חברה מאוד רצינית עם חוות שרתים מאובטחת לחלוטין וזמניות מלאה תמיד, השרתים שלהם לא נופלים מהנסיון שלי איתם, הרבה יותר זולים ומתקדמים מהענתיקות שהעלו לפני

פורסם
מחברים cdn עם שרתים בארץ כמו אקמאי במקום לבזבז זמן וכסף על להעביר לארץ.

חוזה עם אקאמאי הוא למינימום שנה ומינימום 3000$ בחודש וכעושים Purge ל-Cache מתייבשים 40 דקות עד שזה מתבצע בכל השרתים שלהם. לא ממש מתאים לפותח השירשור.

בחר לך חברת איחסון לפי המלצות ולא לפי מקום ראשון בגוגל, תתקשר לתמיכה (לא למכירות), תבדוק תוך כמה זמן עונים לך ותשאל שאלות בסיסיות (כמו: "אני רוצה לפתוח חשבון, אתם נותנים FTP וגישה לפאנל ניהול?") ותסיק מהתשובות מה הרמה של החברה.

גילוי נאות, אני עובד בחברת הוסטינג בישראל עם המון שרתים בארץ ובעולם.

----

פורסם
אני שנים רבות עם http://www.securehost.co.il

בהתחלה היה אצלם באכסון בחו"ל ואז העברתי לארץ.

אין ממש משמעות בין חו"ל לארץ, שניהם מאוד מהירים.

+1 לגבי החברה. (אין לי שם אחוזים או אינטרסים אחרים. אני פשוט לקוח שלהם כבר כמה שנים ומאוד מרוצה)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
SPD מאוד מרוצה מהם, מאחסנים הרבה אתרים גדולים

כנ"ל,איתם כבר שנים רבות (מתקרב לעשור)

מומלצים מאוד.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
מחברים cdn עם שרתים בארץ כמו אקמאי במקום לבזבז זמן וכסף על להעביר לארץ.

או אמזון. תלוי בעלות, צריך לחשב את נפח התעבורה הצפוי.

בכל מקרה, cdn. בהחלט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מאכסן כבר 4 שנים על DREAMHOST, זול נוח אמין ומהיר, מרוצה מאוד,

במחיר של שנה אכסון בשרתים המקומיים , הייתי מאכסן לחמש שנים בחו"ל ועוד נשאר לי עודף לשווארמה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...