Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח ששאלו את השאלה הזאת הרבה פעמים, אבל לא הצלחתי למצוא משהו מועיל...

הזמנתי סיאט איביזה FR, כפי שהבנתי הן לא מגיעות לארץ עם התוספת של הפנסים המיוחדים SEAT-Ibiza-FR-SC-003.jpgכמו בחו"ל(פנסים בדומה לקופרה וללאון FR). אז השאלה שלי היא כזאת:

איך/איפה אני יכול בכל זאת להזמין/לשפר/להתקין פנסים כאלה? יש כאן מישהו שכבר עשה את זה?

תודה מראש

פורסם

יש לי את הfr, היא מגיעה ללא הפנסים הנ"ל.

הם רק של הקופרה.

בזמנו שקניתי את האוטו שאלתי בצ'מפיון אם אפשר להתקין פנסים כאלה, ענו לי ללא בושה 8k.

חיפשתי באיביי, גם כאב ראש, צריך תקן אירופאי, מכס יקר וכו'.

עזוב אותך, שמתי דמוי קסנון צבע לבן והרכב נראה גם סבבה.

פורסם

זה שבצ'מפיון המחירים סופר יקרים זה ידוע, אבל אני הבאתי דרך איביי פעמיים פנסי לד אחוריים לרכב שלי [בהתחלה רפליקה ואז מקוריים] ולא היה שום כאב ראש עם מכון תקנים/מכס כי הפנסים היו בתקן E. מה שכן, גבו ממני בסביבות 15 אחוז פחות או יותר במכס עבור הפנסים.

כאב הראש האמיתי הוא לתכנת את מחשב הרכב מחדש שלא תעלה הודעת שגיאה ברגע שתחבר את הפנסים לרכב [בגלל הלדים] ושתצטרך מתאם חשמלי מיוחד שנקרא Ballast לנורות ה-Xenon.

פורסם

אוי ואבוי כמה מושגים חדשים...

יש מצב לעזרה יותר גדולה? (קישור להזמנה של המוצרים הנדרשים והפנייה לעסק אמין שיתקין את הכל)

• תוכן חדש...