Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 3008 כמשפחתית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיע הזמן להחליף את הפוקוס 2007 ששירתה אותנו נאמנה.

רוב הנסיעות יהיו לעבודה (מרחובות לת"א) ומדי פעם נסיעות משפחתיות בסופי שבוע (2 ילדים קטנים).

השנתון שאני מחפש הוא 2011/2012

חבר שלי קנה מליסינג את ה- 3008 ואמר שמאד מרוצה (איכותית, מפנקת, למרות שלא יצא לי עוד לנסוע בה).

רציתי לשאול את חברי הפורום הנכבדים אם ידועים לכם בעיות מיוחדות שיש לאוטו הנ"ל (אמינות, גיר וכו'...)

אני פשוט לא רוצה להיכנס להרפתקאות מיוחדות , וההתלבטות שלי היא האם ללכת על הבטוח, האמין והידוע (קורולה, קיה, יונדאי ודומיהם)

או להתפנק קצת על משהו אחר?

תודה.

פורסם

היה לנו פיג׳ו 3008 בליסינג בעבודה.

אחלה רכב. כמו שכתבת - מפנק, נוח, ביצועים טובים, התנהגות כביש טובה. באמת כיפכוף של אוטו.

אבל מבחינת תחזוקה זה לא קיה, יונדאי או מאזדה. אצלנו המנוע היה בולע שמן בכמויות מטורפות, היה עושה רעשים מוזרים שלא הצליחו לפתור במוסך, נוריות check engine שנדלקו כמה וכמה פעמים.

וזה עוד לפני שהזכרנו את שלל השרשורים על תקלות המנוע 1.6 ליטר טורבו הזה...

בקיצור - אם אתה מאלו שמחפשים רכב של ״תדלק וסע״ זה לא בשבילך.

נ.ב - גם צריכת הדלק לא משהו. לפעמים גם 8 קילומטרים לליטר, בקיץ, בפקקים, עם מזגן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צריך לבדוק שהמנוע עבר את הריקול השקט שבו מוחלפים מותחנים ועוד כמה דברים.

אם לא עבר, אל תתקרב לרכב המנוע עושה המון צרות ככה. אם עבר, לפי מה שקורה בחו"ל עושה רושם שהכל בסדר. אבל תבדוק טוב!

פורסם

ה3008 רכב מעולה ואמין,הדבר היחידי שצריך לקחת בחשבון זה שאם לא החליפו את הטיימינג והמותחנים אתה תצטרך להחליף את הסט שעלותו 4000ש"ח,רק משהו שצריך לקחת בחשבון שאתה מתמחר על המחיר עם המוכר.

פורסם

תמיד שמישהו מתלבט אם ללכת "על הבטוח" או לא, אני ממליץ לו ללכת על הבטוח, כי מי שלא רוצה ללכת על הבחירה הבטוחה בעצם כבר יודע עמוק בפנים שהוא לא מתכוון ללכת על הבחירה הבטוחה.

קורולה, הסיד כמשפחתית קטנה או קיה סטיישן, או יונדאי נראה לי כולן יכולות להתאים, תלוי יותר במה בדיוק אתה מחפש מבחינת המפרט ואופי הנסיעות שלך.

פורסם

עד 1997 היו לנו די הרבה סוגים של רכבים,חיפשנו רכב חדש ועשינו הזמנה על מיצובישי,באותו הזמן היה מבצע חבר של פיגו.

ביום האחרון של המבצע למרות שלא סבלתי את המותג פיגו כי הוא"צרפתי ולא אמין",הלכנו לראות את 306 1.8,הרכב מצא חן בעינינו ולמרות לבטים מאד קשים החלטנו "לקחת סיכון" ולבטל את ההזמנה על המיצובישי ולהזמין את הפיגו,מאז היו לנו כ6 רכבים,רק של פיגו,ה306 הראשונה היה הרכב הכי אמין ומהנה שהיה לנו,כולל יפניות שהיו לפניו..

פורסם

אני אישית מאוד אוהב את נוחות הנסיעה של הצרפתיות, אבל כאשר ראיתי מה חבר שלי עבר עם הפיג'ו 406 שלו, אני בוודאות לא אקנה פיג'ו בחיים.

חבר שלי קנה 406 שנת 2001 (קנה אותה בשנת 2006 עם 80k), החזיק אותה שנתיים ובזמן הזה החליף מנוע, מחשב מנוע, אגזוז וגיר-

סה"כ 20k.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
אני אישית מאוד אוהב את נוחות הנסיעה של הצרפתיות, אבל כאשר ראיתי מה חבר שלי עבר עם הפיג'ו 406 שלו, אני בוודאות לא אקנה פיג'ו בחיים.

חבר שלי קנה 406 שנת 2001 (קנה אותה בשנת 2006 עם 80k), החזיק אותה שנתיים ובזמן הזה החליף מנוע, מחשב מנוע, אגזוז וגיר-

סה"כ 20k.

מה הקשר בין 406 ל-3008 למעט הסמל? וגם הדוגמא הזו לא רלוונטית, לאמי הייתה 406 2001 שנרכשה עם כ-60K ק"מ בשנת 2007. מדובר ברכב האמין ביותר שעבר במשפחה, שלמעט שיפוץ מנגנון חלון חשמלי (פעמיים אותו מנגנון, 300 ש"ח כל פעם) לא הסבה תקלות עד למכירתה 3 שנים מאוחר יותר, עם 40 ומשהו אלפי ק"מ נוספים על השעון.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...