Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא חלקי חילוף ל פולריס RZR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני מעוניין להזמין חלקים מאיביי ל RZR כמו דלתות , גריל , ועוד כמה דברים .

מישהו יודע האם הנתון שהמכס על חלקי חילוף מ 325$ עד 1000$ הוא 49.10% ?

אם כן , האם החלקים ל RZR נכללים תחת 'חלקי חילוף לרכב' ?

ואם כן פעמיים :) , אז אני אצטרך לשלם על הדלתות כמעט חצי ממה ששילמתי עליהם באי ביי (כלומר 2200 ש'ח לערך , ועוד 1100 ש'ח מכס ?) ומעבר לזה צריך לשלם גם מע'מ 18% לא ?

מנסיון שלי עם שילוח לכל שאר העולם (יש לי חנות אלקטרונית של ביגוד) , DHL מצליחים להעביר הרבה פריטים מכס בלי בעיה , EMS לא , איך לדעתכם כדאי לשלוח מוצר כזה ?

אוויר חבילה גדולה רגיל ? DHL \ EMS או מה ?

כל עזרה תתקבל בברכה (אגב עשיתי חיפוש) .

שבוע טוב

פורסם

נכון לפעם האחרונה שהפטור היה עד 1200 שקלים (מתורגם לדולרים לפי שער הדולר באותו יום), חלקי חילוף לרכב, אופנועים וכיוצא בזה לא היו כוללים והמס הכולל עליהם היה עד 50% מערך הפריט פלוס המשלוח לארץ. ככל הנראה זה גם לא תופס כרגע. אותו מס שמגיע עד לסכום כולל של 50% מכיל כבר את המע"מ, מכס ומס קנייה.

הרעיון מאחורי הפטור הזה הוא להקל על האזרח הקטן להזמין כל מיני פריטים כמו לבוש, הנעלה וכיוצא בזה. כנראה שחלקי חילוף לא בקטגוריה הזאת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...