Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה להזמין ולהתקין פנסי ערפל ליונדאי אקסנט 2009...

http://www.ebay.com/itm/2007-2011-Accent-Fog-Lights-Clear-Driving-Lamp-with-Wiring-Kit-Included-Pair-L-R-/131335250433?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1e9430e201&vxp=mtr

פרקתי את הדשבורד ויש שמה "הכנה" לחשמל בשביל לחבר את הכפתור..

אך עדיין לא מצאתי את החשמל שצריך להתחבר לפנס, משהו יודע באיזה כיון לחפש?

איך לחתוך את החורים בפגוש קידמי למישהו יש שיטה או ניסיון?

מצרף תמונה: (צריך לחתוך חורים בפס שחור למטה)

אשמח לעצות.

2009_hyundai_accent_gs-pic-5665.jpg

פורסם

לטובת הדיוק אתה יכול להשתמש גם בסכין יפני , כך עשתי בסובארו אימפרזה רק שעל פי דעתי החלק שהיה בו צורך לחתוך היה דק יותר.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

בדקתי הפלסטיק הוא לא דק, ואי אפשר לחתוך אותו אם סכין..

חשבתי אולי לפרק את הפגוש לעשות חור ולחתוך אם גיקסון (אבל אין לי גיקסון)

רעיונית מישהו?

פורסם

מה זה החתיכת פלסטיק למטה שלמה?

תמיד אני רגיל שפשוט ניתן לפרק את הכיסוי שבמקומו מיועדים לשבת פנסי הערפל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

arick, פנסים לא עגולים הם מרובעים (מצרף תמונה) כך כוס קדיחה לא תעזור במיקרה שלי.

GABIUBOGI כן היא שלמה, היבנתי מאתר של יונדאי שיש חתיחה מיוחדת לפנסי ערפל אבל זה סיפור להזמין אותה.

אני מחפש דרך איך לעשות את זה אסטטי

רעיונית ?

$_12.JPG

פורסם

הכי טוב יהיה אם ניתן לפרק את אותו פס שחור ולבצע את העבודה כשהוא בחוץ. יתכן שהוצאה של כל הפגוש נדרשת לשם כך.

נראה שנשארת מסגרת דקה מאותו פס שחור, גם לאחר התקנת הפנסים (תמונה).

כך שאולי באמצעות שבלונה ניתן יהיה להעריך את גודל החיתוך הנדרש ונקודות העיגון עבור הפנסים.

להתחיל מחור קטן יותר במעט מהנדרש ולהרחיב לפי הצורך בשיוף או חיתוך מדויק.

אגב, זה ג'יג-סו (JigSaw) לא גיקסון. :wink:

• תוכן חדש...