Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס או אקסנט 2007 - שאלת מחירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי, אחרי 8 שנים שלך נסיעה בקורולה שלי שלא אכזבה אותי לרגע היא הושבתה בעקבות פגיעה של רכב מאחור.

אחרי קריאה מעמיקה בפורם החלטתי ללכת על יונדאי גטס/אקסנט משנתון 2006-2007 . הרכב ישמש אותי לנסיעה של כ 20 ק"מ ביום רק באמצע שבוע ( רכב שני)

השאלה היא:

אני לא מעוניין לצאת "פראייר" מצד אחד מנגד אני בטבעי אדם הוגן.

יעצו לי להוריד לפחות 25% מהמחירון המשוקלל דהיינו על מחירון של 25 אש"ח להסכים לשלם בכל מקרה לא יותר מ 15-18 (בהנחה והבדיקה תקינה) לדבריהם מוכרי רכבים מודעים לשוק הגרוע במיוחד ליונדאי בוגרות הליסינג המציפות את הלוחות .

אני אישית הייתי מנתק בפנים את הטלפון למי שהיה מציע לי הצעה כזאת.

עצתכם כמה להוריד , מה הולך היום בשוק יד השניה

תודה

פורסם

קודם כל אל תקנה גטס.

עצות אחיתופל יש מכאן ועד מחרתיים.

רכבים שנסחרים ב-25% מתחת למחירון גם מפורסמים מראש במחירים נמוכים.

לא יודע מה השוק של הגטס.

שוק היד 2 היום כמו בעבר הוא שוק טוב למי שיש ביד רכב מבוקש עם נתונים טובים ושוק גרוע למי שיש ביד רכב לא מבוקש עם תנאים גרועים.

כל הסיפורי גבורה על רכישת רכב בחצי מהמחירון מתחלקים ל-2: 1. שקרים. 2.רכבים שהשווי שלהם באמת חצי מהמחירון עקב מצב מוזנח/תאונות קשות/סחירות אפסית.

תסתכל מה הולך בשוק הגטס - תתקשר לכמה אנשים ותנסה "להרגיש" אותם.

מקסימום תקבל ניתוק זועם בפנים.

פורסם

אם הרכב יד פרטית,מהגירסה המאובזרת עם נתונים טובים,למה שיוריד כול כך הרבה?

אם זאת glf ליסינג שיש המון ממנה,ומצאת אחת עם נתונים ממוצעים זה משהו אחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

השוק של הגטס מתחלק ל2 פלחים עיקריים:

כאלה שיש להם GLF ומנסים "למכור בכל מחיר", שם באמת תוכל לשלם ₪18K~

כאלה שיש להם GLI/GLX/GLS ויודעים עד כמה קשה למצוא כזה ובמצב סביר. פה מעטים האנשים שיורידו לך שקל, גם אם הרכב בתחילת דרכו עבר בליסינג\השכרה.

עריכה:

המצב היה כזה לפני שנה כשרכשתי את הGLI שלי, וגם כשחיפשתי גטס לקרובת משפחה לפני כחודשיים.

ניסו למכור לי GLS שצריכה ראש מנוע במחירון מלא, וזה עוד היה "שפוי" ביחס לאחרים שראיתי.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מציע לך לנסות קיה ריו. מודל 2008 נסחר סביבות 30K, אולי קצת פחות לרכב עם ק"מ ממוצע ומעלה.

רוב הרכבים הם ליסינג או השכרה לשעבר וזה ישר מוריד מהמחיר סכום נכבד.

הרכב עצמו מזכיר מאוד את הקורולה שלך מבחינת העמידות והאמינות. רכב פשוט שעושה את העבודה, וגם נראה די טוב.

פורסם

אני מכיר כמה אנשים שהיה להם גטס ואין להם דברים טובים לומר על הרכב. גם לדעתי קיה ריו יכול להיות תחליף נחמד.

פורסם

לאנשים אין דברים טובים להגיד על הגטס?

חוץ מגרסת הליסינג השחוקה והלא בטיחותית, הרכב הזה הוא אחד האמינים שיש בקטגוריה.

בגרסאות שהזכירו מעלי חוץ מה-glf, הרכב בטיחותי, אמין, אמנם לא שיא הטכנולוגיה והחידושים אבל בשביל 20 ק"מ ליום הרכב יעשה עבודה מצוינת.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

הגטס לטעמי נותנת תמורה מצויינת לכסף. ב 15-16 ניתן לרכוש את דגמי 2006-2007 עם המנוע החדש והחסכוני יותר (נגיד) ובתמורה מקבלים רכב לא ישן מדי עם אמינות מצויינת, טיפולים וחלפים זולים. בשביל רכב שני לנסיעות קצרות פעם ב- זו רכישה לא רעה בכלל.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הגטס לטעמי נותנת תמורה מצויינת לכסף. ב 15-16 ניתן לרכוש את דגמי 2006-2007 עם המנוע החדש והחסכוני יותר (נגיד) ובתמורה מקבלים רכב לא ישן מדי עם אמינות מצויינת, טיפולים וחלפים זולים. בשביל רכב שני לנסיעות קצרות פעם ב- זו רכישה לא רעה בכלל.

איתמר

איתמר תודה על תגובתך,

האם באמת מחיר של 15 משקף את "מחיר השוק" לשנתונים הללו?

פורסם

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

רכבים,שהיו בליסינג /השכרה בני 7-8 -רובם כבר יגררו אותך למוסכים והרבה.. גירים עדינים ורגישים במיוחד באקסנטים שרבים מהם שירתו במשרד הביטחון (מסווה של ליסינג שלמה סיקסט לשעבר). לגבי גטס- ב 2006 לא ממליץ לגעת בכלל -רכב שתיין,כבד ועצל (מניסיון רע של של 3 שנים,משכתי איתו רק בגלל הלוואה גדולה שלקחתי ולא רציתי לגלגל אבל שנה לפני סופה נשברתי (וגם הגב שלי נשבר). 2007 מעט טוב יותר אבל רק מעט. חפש דגם GLI .

אם תפרט מה התקציב אולי נוכל להעלות אופציות טובות יותר כי בשוק יש מכוניות טובות מהן ..

הייתי מעדיף מיצובישי לנסר משנתונים 2005-2007 על הגטס/אקסנט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
רכבים,שהיו בליסינג /השכרה בני 7-8 -רובם כבר יגררו אותך למוסכים והרבה.. גירים עדינים ורגישים במיוחד באקסנטים שרבים מהם שירתו במשרד הביטחון (מסווה של ליסינג שלמה סיקסט לשעבר). לגבי גטס- ב 2006 לא ממליץ לגעת בכלל -רכב שתיין,כבד ועצל (מניסיון רע של של 3 שנים,משכתי איתו רק בגלל הלוואה גדולה שלקחתי ולא רציתי לגלגל אבל שנה לפני סופה נשברתי (וגם הגב שלי נשבר). 2007 מעט טוב יותר אבל רק מעט. חפש דגם GLI .

אם תפרט מה התקציב אולי נוכל להעלות אופציות טובות יותר כי בשוק יש מכוניות טובות מהן ..

הייתי מעדיף מיצובישי לנסר משנתונים 2005-2007 על הגטס/אקסנט.

על הקורולה שלי אני עתיד לקבל מהביטוח כ 15 אש"ח (אם הכל ילך חלק)

אני מניח שאני אוכל למתוח את התקציב לכיוון 20.

שוב חשוב לציין שהרכב ישמש בעיקר לנסיעה לעבודה כ 5000 ק"מ בשנה

מכייון שזה רכב שני לא אכפת לי שיהיה קומפקטי

פורסם

לריו משנת 2007/8 יש רק שתי כריות אוויר לעומת שש שיש לאקסנט.

לדעתי הציפיות לגבי מה אפשר לקנות בתקציב מוגדמות. גם אם תצליח לקנות משהו מהדגמים שכתבת בתקציב הנתון הוא יהיה קרוע לגמרי.

ממליץ לחפש ניסן אלמרה 2004.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מציע לך לנסות קיה ריו. מודל 2008 נסחר סביבות 30K, אולי קצת פחות לרכב עם ק"מ ממוצע ומעלה.

רוב הרכבים הם ליסינג או השכרה לשעבר וזה ישר מוריד מהמחיר סכום נכבד.

הרכב עצמו מזכיר מאוד את הקורולה שלך מבחינת העמידות והאמינות. רכב פשוט שעושה את העבודה, וגם נראה די טוב.

הריו רכב טוב, וגם לא סתם הצבא החזיק אותו הרבה (ואפילו נהגי מונית). זה רכב דיי אמין. תמצא רכב במצב טוב (תיקח אותו למכון בדיקה גם), שהיה אצל איזה קצין צהוב, ומצאת לך אחלה רכב.

• תוכן חדש...