Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

opel enjoy ידנית

tomerr123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מתכוון קורסה, אז יש כאן התרשמות קצרה שלי מלפני כמה שנים. הדגם שנמכר היום הוא אחרי מתחית פנים אבל לא שונה משמעותית:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?385164-%D7%94%D7%AA%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%94-2011-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-1-2-80-%D7%9B-quot-%D7%A1

פורסם

אתה בטוח שאתה מתכוון ל Enjoy? עד כמה שידוע לי ה Enjoy מגיעה רק אוטומטית,

בעוד שרמת האבזור הנמוכה יותר Essentia מגיעה ידנית עם 2 מנועים: 85 כ"ס ו 100 כ"ס.

נהגתי יומיים ב100 כ"ס הידנית (השכרה), בכמה מילים מה שיש לי לומר עליה:

- יש לה מספיק כח כדי להתנהל ביום יום, כרכב שגרתי היא בסדר גמור אבל בכלל לא מרגשת.

- עם סגנון הנהיגה שלי קיבלתי ממנה צריכת דלק מחפירה (סביבות ה8-7 קמ"ל)

- ההיגוי שלה הפתיע אותי לטובה, חד יותר ממה שציפיתי

- היא נראית לא רע והיא די פרקטית, מבחינת מרווח ותא מטען

- היא לא מאובזרת או מפנקת במיוחד

סה"כ בשביל המחיר שלה כרגע חדשה (85 אש"ח, וכנראה אפשר להשיג בפחות) מדובר בדיל לא רע בתור סופר-מיני ידנית פרקטית. לא יודע להעיד על אמינות.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

אין לקורסה רמת גימור Enjoy בקורסה הידניות, רק באוטומטיות.

הדגמים היחידים ברמת גימור Enjoy שמגיעות עם גיר ידני אלה גרסאות הדיזל של האסטרה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נסה לנהוג בכזו בקיץ.

הרכב היחידי בהיסטוריה שלי שהבחורה שיושבת לצידי מתלוננת שחם לה אחרי שהמזגן כבר עובד חצי שעה.

• תוכן חדש...