Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב 6000 רכב אמין בלבד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שיטוטים מצאתי מיצובישי לנסר שהומלץ עליה פה, מיד ראשונה עם 130000.מחר אראה את הרכב, רציתי אם תוכלו לתת לי נקודות לבדיקה.אני יודע כי ישנה בעיה של חלודה בגג (ממיר חלודה יפתור את הבעיה?)גומיות שסטומים כל 100000 (עלות מוערכת?)ופלסטיקים.האם ישנם נקודות נוספות שיש להתמקד בהן?תודה מראש

פורסם

מצטרף להמלצות על הפונטו. דגש על דור ראשון שהיא פשוטה משמעותית מדגם ההמשך.

עכשיו משתמש הפורום מאור30 מוכר את הפונטו דור ראשון שלו ב-2500 ש"ח. לדעתי שווה לבדוק את הכיוון הזה. תחבורה בסיסית במינימום עלות.

חפש את פרופיל המשתמש שלו, תעבור על ההודעות שלו ותבין באיזה אדם מדובר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
לאחר שיטוטים מצאתי מיצובישי לנסר שהומלץ עליה פה, מיד ראשונה עם 130000.מחר אראה את הרכב, רציתי אם תוכלו לתת לי נקודות לבדיקה.אני יודע כי ישנה בעיה של חלודה בגג (ממיר חלודה יפתור את הבעיה?)גומיות שסטומים כל 100000 (עלות מוערכת?)ופלסטיקים.האם ישנם נקודות נוספות שיש להתמקד בהן?תודה מראש

בכל רכב שאתה הולך לבדוק פשוט בודקים את הכל, שהמזגן עובד, שחלונות החשמל עובדים (בלנסר שלי היו מראות חשמליות אז אם יש גם לבדוק שזה עובד)

לבצע נסיעה, להגריש שההילוכים עוברים חלק (אם מדובר בגיר אוטומט).

פורסם

אנחנו קנינו במשפחה לפני כחודשיים 106 שנת 1999 מיד ראשונה עם 108,000 ק"מ, מטופלת במורשה וטסט לשנה ב-4,000 ש"ח.

הרכב היה אחרי טיפול+ טיימינג והוחלף ממיר קטליטי עם מזגן לא תקין (חימום עובד).

צריך תמיד לקחת בחשבון ברכב בסכום כזה, שהרכב בד"כ לא יהיה מושלם.

ברכב שקנינו צריך להחליף צמיגים, משולשים, בולמים, קלאץ', תושבות, תפוחים, מחזירי שמן, צינורות בלם צלחות ורפידות בלם..(עניין של 2000 ש"ח בערך חלקים - לא סיניים ואיכותיים). אחרי יישור קו כזה מקבלים רכב עם מינימום בעיות...

הרכב חסכוני - מעלה אדומים לנתב"ג וחזרה - פחות מ-60 שקלים. נבדק בתדלוק מלא בבוקר, ותדלוק מלא בחזרה.

ואמין (מניסיון עם רכבים דומים - פעמיים 205 1.4 forever).

מחירי חלפים זולים מאוד - זוג משולשים - 500, זוג בולמים - 400, קלאץ' ולאו - 350, תושבות (febi) - הזמנה מחו"ל - 350, זוג תפוחים - 100, מחזירי שמן 50 כ"א..

ביטוח צד ג' - 760 לכל נהג מעל גיל 21. חובה 1600.

אמנם רכב ישן דורש השקעה, אך היא תשתלם.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ממליץ בחום על סופר לנסר 95-96-97

רכב אמין מאוד !!!!!!!!

היה אצלי 4 שנים קרעתי לה תחיים והיא פשוט ממשיכה לנסוע,

חלפים במחיר רצפה - מנוע 1500 שקל בערך !

תקנה ידנית אל תגע באוטומט. יש מחלה בגיר שלהן.

פורסם

מפורסמת בלוח היד 2 של האתר 306 1.4 יד ראשונה.

ק"מ מעט גבוה(200 אלף), אבל לצרכים שציינת שווה בדיקה. המחיר שמצוין שם הוא 6 אלף לדעתי מעט גבוה, בכל זאת שווה בדיקה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ניסיון אישי קניתי את הכריזמה שלי ב 6000 שקל , השקעתי עליה כ 2000 שקל נוספים ליישור קו כמו שמנים איכותיים פלאגים בלמים וטיימינג . 5 חודשים עברו מאז 25000 ק"מ גמע הרכב (לא טעות בכלל מ 229000 ל 255000 שהוא עומד היום).

הוחלפף החודש 2 צמיגים וחיישן מד אויר בעלות של 350 שקל מפירוק . חימום עובד מיזוג מקפיא , תא נוסעים לא מקרקש למעט תריסי מיזוג שבורים .

אין שום סיבה לקנות לנסרים כאשר יש לך אלטרנטיבה טובה בהרבה.

• תוכן חדש...