Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב 6000 רכב אמין בלבד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

לפני רכישת רכב שני, נסועה שנתית זניחה מאוד, העניין היחיד שחשוב הינו האמינות. לא אכפת לי נוחות "צריחת" דלק וכו'

התקציב הינו סביב 6000. ככל שאני מתעמק אני רואה שוולוו יכולה להיות אופציה טובה.

האם כך הדבר? ואם כן ישנה המלצה לדגם ספציפי? s40 940 960 וכו'?

שאלה נוספת הינה האם החלפים באמת יקרים? ופרמטר אחרון שאולי ארצה לתת עליו את הדעת הינו פשטות הטיפול ברכב.

הרבה תודה.

פורסם

אם אתה מחפש אמינות ועלות אחזקה זולה, וולוו זה לא כיוון טוב.

חפש יפנית מזדקנת.

כן החלפים יקרים, למרות שלדגמים מסויימים יש חלקים בפירוקיות.

מדובר ברכבי יוקרה שאמורים להיות חוד החנית הטכנולוגי, כלומר כיום, מסובכים לטיפול(אלקטרוניקה וכו).

פורסם

ב 6000 ש"ח אל תצפה ליותר מדי. קנה את הרכב ששמור בצורה הטובה ביותר עם היסטוריית טיפולים מלאה שכל המכלולים בו עובדים ושיש לו טסט הכי ארוך.

לא חסר פה שאלות בפורום הטכני שאנשים שלחו גם עם מכוניות יפאניות שהיו להם תקלות ב ABS, במנוע, בגיר, בבולמים וכו' ואלו תקלות שעלות התיקון שלהן גבוהה מאוד.

אם תתאמץ טיפה לכיוון 10K יש כמה יונדאי אלנטרה בלוחות יד 2 וכו' שיש להן יד נמוכה וק"מ נמוך יחסית ומטופלות במוסך מורשה לדברי המפרסמים.

שווה לך לבדוק מאשר להשקיע 6K על רכב ואז להוציא עוד 10K על תיקונים.

פורסם

חםש יונדאי אקסנט,שרייד,פיאסטה,פונטו רכבים פשוטים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני יכול להמליץ בחום מנסיון של חבר קרוב על דיהטסו שרייד.

מחזיקים במשפחה 5 מכוניות (כל אחת בשווי 3000 ש"ח) והרכבים האלה לא רק שאמינים בטירוף, כשמתקלקלים, עלויות התיקון נמוכות מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סובארו לאונה שמורה בקנאות תגלה אמינות מוחלטת.

סובארו גראנד לאונה תצטרך לחפש טוב כי יש הרבה מוזנחות, אם תמצא אחת שמורה שתכנס בתקציב תגלה אמינות מוחלטת גם היא.

אל תשכח שבכל רכב מזדקן יש בלאי טבעי שיכול להתחיל בתקופת בעלותך או שהתחיל אצל הבעלים הקודם שהחליף את כל החלקים שכבר התבלו.

העניין פה לחפש רכב שגם אם תצטרך להחליף קלאץ לדוגמא-המחיר יהיה זול, רכב כזה זה רק פונטו לדעתי.

Miata ND2

פורסם

סליחה שאני משבית שמחות.

רכב אמין בתקציב קטן הוא רכב מטופל.

מעט מאד אנשים ימכרו רכב מושקע במחיר כזה.

קח בחשבון שעל מנת להגיע לאמינות בסיסית טובה, יש להערך להשקעה ראשונית של כמה אלפי שקלים ביישור קו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בדיוק מה שהתכוונתי בהודעה הקודמת שכתבתי בשרשור הזה.

יש לי דוגמה שאני מכיר מקרוב- סיטרואן סי 5 של חבר ילדות שנת 2002 יד ראשונה שמתקרבת ל 200000 ק"מ באמינות מופתית.

החבר לא רוצה למכור אותה כי הוא יודע שבמחיר שהוא יקבל על הרכב הוא לא ימצא רכב שמור ומתוחזק כמו הרכב שלו (טיפולים במוסך מורשה לפני הגעת מועד הטיפול, נסיעה רגועה וכו').

פורסם

קח בחשבון גם רנו מגאן 2001-4. אם תמצא אחת שמורה ומטופלת, היא תהיה מאוד אמינה (וכמובן תמשיך לטפל כראוי).

היא הרבה יותר מתקדמת, בטוחה וחסכונית מהרבה מכוניות שהוצעו כאן.

בכל מקרה מצטרף להמלצה - רמת התחזוקה של הרכב עד היום (ולדעתי גם מצבו האסטתי, פנים וחוץ) מהווה את המפתח לעתיד עם מעט תקלות.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מצטרף להמלצותיו של יוליאן. ממליץ לשים דגש על חיפוש שרייד ואקסנט. כאשר שרייד חסכוית יותר, באה בגירסת הצבק 1.3 וסדאן 1.5. הרכב היה נפוץ בזמנו אצל אנשים מבוגרים, לכן זה ריאלי למצוא אחת עם קילומטרז' נמוך ושמורה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אהלן,

אני קניתי סיאט איביזה שנת 2000, לפני שנה וחצי.

המוכר רצה 8200 ולבסוף ירד ל6500 בעקבות קלאטץ' גמור. התקציב שלי היה 10,000.

ההמלצה שלי, שכחלק מההחלטה שלך לתקציב תכניס בתוכו עוד כסף לתיקונים שאתה יודע שאתה תעשה וכאלו שיופיעו בהפתעה, משמע "יישור קו".

פורסם

החלטתי לעשות חיפוש לפי עד יד ראשונה ולסנן לפי הקילומטר. אראה מה אמצע ואחזור להתייעצות.הרבה תודה לכם על העצות.

פורסם

ק"מ נמוך הוא לא ערובה לאמינות. בדןק גם היסטורית טיפולים. ממליץ לך לרשום במילת חיפוש חופשי ביד 2 את המילה "מורשה" ובנוגע ליד עד יד 2-3 יש מצב שתמצא משהו טוב.

אם אתה מעוניין שלח לי בהודעה פרטית את האימייל שלך ואני אשלח לך מודעה אחת שמצאתי ביד 2 שניראה לי מעניינת.

• תוכן חדש...