Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפרט ה-SJ5000 פורסם באתר החברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

Yi_versus_SJ5000plus_BEGIN.jpg

במפרט הSJ עדיפה במחיר הxiaomi לוקחת.

אגב היום בדקתי כרטיס זכרון של 64GB בSJ4000, הSJ הצליחה לקרוא ולכתוב אליו :-).

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם

למה להדבק ל SJ ? השוק מלא זיופים שלהם.

יש כבר היום את ה YI XIAMOI המעולה עם חיישן מאד איכותי של סוני ו WIFI במחיר של קצת מעל ל 80$

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

http://activities.aliexpress.com/5th_anniversary/7_april.php?spm=2114.11010108.0.512

מחיר מפתה, החיסרון - מגיע בלי שום אבזור וגם אין מסך למצלמה.

אגב לגבי המפרט של הSJ, כבר ראינו את הSJ4000 המפרט לא ממש היה תואם בפועל אז לא צריך להתרגש מזה.

מה שכן יש לשיאומי לא מעט עבודת פירמוור כדי למקסם את האיכות של המצלמה, יש לה מפרט לא רע (לשתיהן), SJ הוכיחה שהיא יודעת לעבוד כמו שצריך ומשחררת FW בקצב ורואים שיפור.

בינתיים מבסוט על ה4000 הוותיקה שלי, אבל שוקל לקנות עוד אחת בסגנון.

עריכה אחרונה על ידי PsyOr
פורסם

השיומי נימכרת כעת בדפיקה טובה ב84$ :-)/

בנוגע לאביזרים- נכון לא כלול במחיר כי הכל הלך לחומרה אבל לפחות הם התחילו ליהיות זמינים-הרבה סוגים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
השיומי נימכרת כעת בדפיקה טובה ב84$ :-)/

בנוגע לאביזרים- נכון לא כלול במחיר כי הכל הלך לחומרה אבל לפחות הם התחילו ליהיות זמינים-הרבה סוגים.

הSJ היתה הסיפתח שלי אצלם :D

באמת שכחתי לבדוק מה הם מציעים (בד"כ עם קופונים גם, אגב אתה מכיר איזה קופון שמוזיל שם אפילו עוד קצת?)

יש לשיאומי מגן נגד מים או שרק בעוד שנה וחצי שנתיים נראה מישהו שירים את הכפפה, כמו שקרה עם המוביוס.

\\ ראיתי שבאמת יש בבאנגוד את הכיסוי נגד מים, עולה 19$.

סך הכל בערך 100$ לחבילה נורמלית, לא כולל המוט "סלפי" המעפן (כל שאר האבזרים אפשר למצוא ברבע גרוש באיביי)

עריכה אחרונה על ידי PsyOr
פורסם

עדיף להשקיע את האקסטרה 50-70$ ולקנות GO PRO 3 BLACK מיד שניה.

הבדלי איכות שמיים וארץ בכל המובנים לעומת הSJ .

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם (נערך)
עדיף להשקיע את האקסטרה 50-70$ ולקנות GO PRO 3 BLACK מיד שניה.

הבדלי איכות שמיים וארץ בכל המובנים לעומת הSJ .

לקנות מוצר אלקטורני שלא ידוע מה עבר עליו שבמיוחד כזה ששימש כנראה בתנאים של מים אני אישית מעדיף לוותר.

חוץ מזה לGO PRO 3 BLACK ולSJ5000+ יש את אותו החיישן צילום וSJ מגיעה עם מפרט אביזרים יותר עשיר ומסך 1.5 אינצ' מה שאין בגופרו.

מי שמעוניין יש לי קופון לקניית SJ5000+ מקורית במחיר של 144$ (הנחה של 25$) כולל משלוח.

מי שבאמת רוצה לקנות אותה שיפנה אליי בפרטי.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם
הSJ היתה הסיפתח שלי אצלם :D

באמת שכחתי לבדוק מה הם מציעים (בד"כ עם קופונים גם, אגב אתה מכיר איזה קופון שמוזיל שם אפילו עוד קצת?)

יש לשיאומי מגן נגד מים או שרק בעוד שנה וחצי שנתיים נראה מישהו שירים את הכפפה, כמו שקרה עם המוביוס.

\\ ראיתי שבאמת יש בבאנגוד את הכיסוי נגד מים, עולה 19$.

סך הכל בערך 100$ לחבילה נורמלית, לא כולל המוט "סלפי" המעפן (כל שאר האבזרים אפשר למצוא ברבע גרוש באיביי)

כניראה שמעו אותך שם בסין וכעת הם הורידו את המחיר ל82$ חחח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני לפני קנייה של הsj5000, ככל הנראה פלוס. מה שחשוב לי לפחות בהתחלה הוא איכות הסטילס, חיפשתי הרבה לגבי תמונות סטילס של המצלמה ומצאתי רק וידאו. מישהו מבעלי הsj על שלל סוגיה ומספריה יכול להעלות כמה תמונות לדוגמא?

פורסם

וולברין,

זו מצלמת אקסטרים שנועדה לצלם ספורט בתנועה מהירה (סקי, גלישה, רכיבה, צניחות וכו'). לא נראה לי שזאת מצלמה טובה מבחינת איכות צילום תמונות, כי סך הכל, זו לא המטרה של המצלמה הזאת. אם לא מעניין אותך וידאו אקסטרים וכל האביזרים השונים (חיבור קסדה, חזה, הגה וכו'), תקנה מצלמת point-and-shoot פשוטה - יותר תמורה לכסף.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני מפספס משהו ? באיביי ה sj5000+ עולה יותר מה sj6000 ....

שורה תחתונה - אני מחפש מצלמה אמינה ועמידה לצלילה ופעילות ספורט בתקציב של 300-400 ש"ח

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...