Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נצפתה ראפיד האצ'בק חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרגע חשבתי שאני הוזה ורואה את המלכה...הפאביה החדשה!

אבל לא, זו ראפיד האצ'בק, נראית טוב, חייב לציין שלא נראית מרווחת כמו הסדאן.

2014-11-05_12.32.59.jpg

2014-11-05_12.33.56.jpg

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם (נערך)

לא מאשים אף אחד (בשלב זה ;)), פשוט לא ציפיתי להודעה בדבר תצפית של סקודה :silly: (לא שזה רע).

עריכה אחרונה על ידי מצמץ
פורסם

אני מבין את דגם הליפטבק שזה כביכול אוקטביה מוקטנת במעט, אבל מה המשמעות של ראפיד סטיישין (הדגם ניראה יותר מהצ'בק)? הרי יש פאביה סטיישין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש פאביה סטיישן, פאביה האצ'בק, - סופרמיני.

במקום הפאביה סדאן יש את הראפיד הרגילה.

משפחתית יש את האוקטביה.

זה כנראה לאנשים שרוצים פאביה אך לא ראויים לה, סקודה החליטה לתת להם דגם במיוחד, לנסוע בלי ולהרגיש עם.

פורסם

הופיעה כבר לפני כמה זמן באחד מאתרי הרכב wheel או קארטיוב, לא בדיוק זוכר.

גם אני לא הכי הבנתי את מטרת הרכב שהוא לא בדיוק סופר מיני ולא בדיוק האצ'בק.

אני עדיין לא מחבב את החזית של הראפיד, גם כשהיא מגיעה ללא בגאז'.

פורסם

אני לא מחבב בכלל את הראפיד, המכונית הזאת היא הנחותה ביותר מקרב קבוצת VAG (ביחד עם אחותה הטולדו) עם נוחות נסיעה בינונית מינוס והרגשה שחסכו עליך (חוץ מחבילת המנוע גיר)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

חסכון זה חלק מהקטע של הרכב הזה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אני לא מחבב בכלל את הראפיד, המכונית הזאת היא הנחותה ביותר מקרב קבוצת VAG (ביחד עם אחותה הטולדו) עם נוחות נסיעה בינונית מינוס והרגשה שחסכו עליך (חוץ מחבילת המנוע גיר)

זו בדיוק המטרה.

להציע מכונית זולה בכל היבט, אך בעלת יחידת הינע מודרנית ויעילה.

בתחום הזה היא עדיפה בהרבה על כל תת המשפחתיות מהמזרח, ללא ספק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא ידעתי שמוכרים אותן בארץ.

יצא לי לראות כמה כאלה בחו"ל - נראית כמו סקודה שתוכננה והורכבה בסין.

• תוכן חדש...