Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

היום בהפעלת המזגן שמתי לב לרעש מוזר כאשר לחצתי על כפתור הAC, מדובר ביבבה חלושה שמתגברת עם עליית הסל"ד.

כאשר המזגן דלוק ללא AC אין שום בעיה.

הלכתי למוסך ושם נאמר לי שהרעש לאו דווקא מסמן על מדחס והמליצו על מילוי גז+שמן, אך מצד שני הרבה טוענים שאין מנוס מהחלפת מדחס.

מדובר ברנו מגאן 2008 מנוע 2.0T.

אני כבר מבולבול מרוב דעות ואשמח לעזרתכם :-)

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אצלי ב-C3 picasso בעיה זהה נפתרה רק לאחר החלפת מדחס. המזן קירר ללא דופי. הוחלף במסגרת אחריות יצרן.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כל עוד הוא עובד ומקרר, שיעבוד, מדחס זה עסק יקר מאוד. תגביר קצת את המוזיקה ולא תישמע כלום. אצלי באקסנט הוא מיבב כבר שנתיים או שלוש ופשוט למדתי להתעלם. בכל מקרה, תבדוק אם שמן+ גז במצב תקין, אם כן, אז כנראה שהמדחס כבר עייף.

:crazyeyesVRUM VRUM

פורסם

לצערי אני לא מסוגל לסבול את המחשבה משהו באוטו לא 100%, בלי שום קשר לתפקוד.

אשמח לקבל עוד דעות.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

קודן כל המדחסים של הדגם הזה קצת רועשים מטבעם

אבל אם אתה חושב שזה חריג אז צריך להתביית עם סטוסקופ עם הרעש הוא מהמדחס ואם כן אז להוציא השמן שלו ואם יש שמן שחור ועם שבבים קטנים אז יש להחליף מדחס עם השמן רק מלוכלכך ללא שבבים אז יש לנקות לשם שמן חדש ואז ואולי זה יפתור ואם לא אז להחליף מדחס

• תוכן חדש...