Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

רועי אני חושב שאתה טועה, אני עשיתי הכל אבל הכל כדי לאטום את הדלתות כמה שיותר .

שי זה אחד האלמנטים האגרסיביים, כדי לקבל תוצאה טובה ולהפיק מהם את המירב אתה תהיה חייב לעשות איטום כמו שצריך בדלתות. (התקנה על טבעות mdf -מובן מאליו), את הפתחים שיש בחלק החיצוני של הפח אטמתי עם מזונית מעץ ועליהן שמתי חומר בידוד.

בנוסף על הדיפון של הדלת הוספתי יריעות בידוד ע״מ לקבל מסה ומעל זה שמתי יריעות של ספוג. אני מדבר. מתוך נסיון, לקח לי חודש לפתור את כל בעית הרעידות, אבל התוצאה מדהימה!

עריכה אחרונה על ידי Re'em
פורסם

בידוד עשיתי אבל מיד באס כזה אני כנראה אצטרך להוסיף עוד טיפה בדיפון למנוע רעידות

הרכב זה גולף ותתפלאו בקושי יש הבדל עם או בלי 2 יריעות איטום בכל דלת

פורסם (נערך)

חברים לא הגעתי להחלטה לגבי 3 אלמנטים

חשבתי על scan speak revelator השאלה שלי מאיפה אני רוכש אותם ואך הם בהשוואה hybrid audio legatia

עריכה אחרונה על ידי Shai12
שינוי הודעה
פורסם

ממליץ לך בחום על הסקאנים,שמעתי את הסט של ליאור (ארזה) שרועי הזכיר,נשמע מעולה,ממליץ גם.

אם תרצה להביא מחו"ל חדש תיקח בחשבון את קטע המיסים והמע"מ +מס קנייה,זה יגיע לסכומים מאוד מכובדים.

Scan Speak

פורסם

עד כמה שזכור לי, לסקאנים גם כן אין מידבאסים לדלת. רק אחרי שינוי קאסטום.

כמובן הכל אפשר להתקין וזה ינגן. אך אם לקנות ציוד כזה, צריך לדעת מה קונים ואיך לנצל אותו.

כמה שזכור לי, נידרשים תיבות סביב 9 ליטר.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

הוופרים של גנסיס יכולים לנגן בתיבה של דלת יפה מאוד בדלת,כמו כן גם באלפיין,הסקאנים עצמם צריכים תיבות לפי הנתונים.

כמובן שהרבה מאוד וופרים ינגנו בתיבות טוב אך לא תמיד ניתן לשמוע את זה.

Scan Speak

פורסם
עד כמה שזכור לי, לסקאנים גם כן אין מידבאסים לדלת. רק אחרי שינוי קאסטום.

כמובן הכל אפשר להתקין וזה ינגן. אך אם לקנות ציוד כזה, צריך לדעת מה קונים ואיך לנצל אותו.

כמה שזכור לי, נידרשים תיבות סביב 9 ליטר.

בתיבה 9 ליטר אתה תחנוק את האלמנטים ותיצור פיק בתדר גבוה (יחסית לוופר), גם בתצורה המקורית הסקינים נשמעים מעולה בנפח דלת.

פורסם

אני לא אומר שוודאות ש 9 ליטר זה אופטימאלי לסקאנים,שזה תלוי גם בדגם כם כן. אני אומר שהם מיועדים להתקנה בתיבה.

כל רמקול ינגן גם בדלת וגם בתיבה וגם בFREE AIR,שאלה איך?

ואם לקנות רמקול שהוא טיפה יקר ממורל טמפו, אולי כדי לחשוב איך מתקינים אותו בצורה אופטימאלית ונכונה? ואם זא לא מתאים,לחפש משהו אחר. אחרת זה פשוט בזבוז של כסף. זאת כמובן דעתי בלבד.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם (נערך)

אני לא בא להתנצח איתך אבל עם אני מדבר עם ניסיון של מעל 5-6 וופרים של סקאן ספיק, לרבות OEM, ג'נסיס ואלפיין, חבל שאתה מטעה אנשים. (אמנם בתום לב אבל תבדוק לפני שאתה זורק באויר)

עריכה אחרונה על ידי fastgt
פורסם (נערך)

mefisto,

התנסת בכלל באלמנטים האלו שאתה קובע בכזאת נחרצות שהם צריכים נפח????? ועוד של 9 ליטר בלבד???

אלי

עריכה אחרונה על ידי eli_i

• תוכן חדש...