Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב בן 4.5 שנים, נסע 31K ק"מ.

רקע: בכל 4 הטיפולים השנתיים עד היום, לא אישרתי לפרק את הגלגלים לצורך בדיקת בלמים, אלא ע"י מבט בלבד. בעיקר בשל החשש שישרטו לי את החישוקים הקלים שלא לצורך. לא הייתה שום בעיה עם זה, ראו בלי בעיה שאין צורך להחליף רפידות.

בטיפול האחרון (הרביעי), ב-4/4/2014 עם 28,128 ק"מ מנהל המוסך העיף מבט ואמר לי שבעוד 3,000 ק"מ להגיע להחליף את האחוריים. מאחר ואצלי לצבור קילומטראז' כזה יכול לקחת חצי שנה ויותר, המתנתי בסבלנות.

היום, עם 31,091 אני כמעט שם.

האם לפי הצילומים המצורפים נראה לכם שאכן יש צורך להחליף רפידות עכשיו? לי נראה שעדיין יש "בשר".

בתמונה, הצלחות אולי נראות מחורצות, אבל הן לא, זה רק אבק/בוץ יבש.

אנא חוות דעתכם המלומדת, תודה.

20141102_170349s.jpg20141102_170146s.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי אפשר להישאר עם הרפידות האלה עוד, אבל עדיף שתמתין לתשובות נוספות.

ברכב הזה לא קיים חיישן ברפידה שמדליק מנורה כשצריך להחליף?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הרכב בן 4.5 שנים, נסע 31K ק"מ.

רקע: בכל 4 הטיפולים השנתיים עד היום, לא אישרתי לפרק את הגלגלים לצורך בדיקת בלמים, אלא ע"י מבט בלבד. בעיקר בשל החשש שישרטו לי את החישוקים הקלים שלא לצורך. לא הייתה שום בעיה עם זה, ראו בלי בעיה שאין צורך להחליף רפידות.

בטיפול האחרון (הרביעי), ב-4/4/2014 עם 28,128 ק"מ מנהל המוסך העיף מבט ואמר לי שבעוד 3,000 ק"מ להגיע להחליף את האחוריים. מאחר ואצלי לצבור קילומטראז' כזה יכול לקחת חצי שנה ויותר, המתנתי בסבלנות.

היום, עם 31,091 אני כמעט שם.

האם לפי הצילומים המצורפים נראה לכם שאכן יש צורך להחליף רפידות עכשיו? לי נראה שעדיין יש "בשר".

בתמונה, הצלחות אולי נראות מחורצות, אבל הן לא, זה רק אבק/בוץ יבש.

אנא חוות דעתכם המלומדת, תודה.

[ATTACH=CONFIG]402284[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]402285[/ATTACH]

כאשר עובי הרפידות (בגלגל שמאלי) יגיע ל-2 מילימטר תדלק לך מנורת אזהרה בלוח השעונים.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

ברפידות האחוריות אין חיישן שחיקה אבל בכל מקרה אתה יכול להמשיך איתם לפחות עד הטיפול הבא .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה.

כמו שאני לא אוהב שנדלקת מנורה של הדלק, לא הייתי רוצה להגיע למצב שהשחיקה מדליקה נורה.

האם יהיה נכון להגיד שאני עדיין לא צריך לרוץ למוסך להחליף, ובנסועה שלי, ובאופי הנסיעה הרגוע שלי יש לי עוד 1K-2K למשוך?

פורסם

אומנם לא צירפת אבטיח לקנה מידה ולא את מצב הרפידה בצד השני של הדיסק, אבל זה נראה שיש לך עוד 5-6 מ"מ של בשר על הרפידה. 1-2K ק"מ זה יספיק בהחלט, ואם זה המצב לאחר 31,000 ק"מ ו 4.5 שנים אז הייתי אומר שיש לך עוד שנה-שנתיים לפחות / 15,000 ק"מ עד שיהיה מומלץ להחליף אותן.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• ספונסר פורום
פורסם

הרפידות האחוריות בגולף מחזיקות בממוצע כ 40.000 קמ ,

אצלך כרגע זה המצב ואתה לא צריך להחליף אותם בקרוב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
ברפידות האחוריות אין חיישן שחיקה אבל בכל מקרה אתה יכול להמשיך איתם לפחות עד הטיפול הבא .

ברור. התכוונתי לגלגל קידמי. גם לא שמתי לב שהבחור מדבר על רפידות אחוריות.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...