Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308 החדשה - נספח פנים רכב + תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש -) יפה שגם בגרסת בסיס שמים חישוקים קלים, כולם מזמן היו צריכים לעשות את זה.. בסה"כ לא אהבתי את הפנים בתמונות הרשמיות, אבל כאן זה נראה טוב יותר משום מה. תהנה ממנה ותחזור לעדכן בעוד כמה שנים איך המנוע 3 צילינדר שסחטו אותו שורד את הזמן והקילומטרים. -)

פורסם

תתחדש, הדמדומים והרקע תרמו ליופי של תמונות. מעניין שהתמונות גוררות הרבה תגובות יחסית לסקירה המפורטת.

האם פתח תא המטען מוגבל ביכולתו להכניס חפצים גדולים כגון מזוודה גדולה וכו'?

ברכב חמש דלתות פתח תא המטען הוא למעשה בלתי מוגבל, אלא על ידי מימדי תא המטען עצמו, אם לזה הכוונה. בכל מקרה ניתן לוותר על הכיסוי לטובת גובה, וכמובן לקפל חלק/כל המושבים האחוריים (ואז באמת אין הגבלה של פתח או נפח, בניגוד לרכב 4 דלתות).

תודה רבה על התמונות, ועל יסודיות הסקירה של הפנים. :mm_yeah:

לגבי משולש האזהרה בתמונה זו:

attachment.php?attachmentid=402158&d=1414862524

אין לו מקום יעודי? רבים מהיצרנים "תופרים" למשולשים הללו מקום בתא המטען, לפעמים מתחת לשטיח- אבל תבדוק אם אין מקום בצמוד לשפת ההטענה (מבפנים כמובן, ככה זה אצלי בקורסה- אולי גם אצלך). יחסוך את ההטלטלות שלו בתא המטען...

שוב תתחדש.

:mm_yeah:

יש תופסנים לרשת מטען בדיוק לצורך הזה. לובינסקי לא נתנו?

וגם אפוד זוהר לא יזיק בתא הכפפות :idea:

פורסם (נערך)
מצטרף לשאלה האם יש מצלמת רברס בגרסה הזו ומצרף עוד שאלה- מה ההבדל של 16K מבחינת האבזור בין ACTIVE לPREMIUM חוץ מLED המלא?

אין מצלמת רברס. רק חיישנים, וחיווי גרפי על המסך, עם אינדיקציה לכיוון המפגע הספיציפי מאחור.

(ימין / אחור / שמאל ; ירוק-->צהוב-->אדום)

הבדלים עיקריים שידועים לי :

בפרימיום יש גם גג פנורמי, מושבי ספורט, גלגלים ספורטיביים יותר (17 אינצ' במקום 16) ,

בקרת שיוט אקטיבית בעזרת רדאר (כלומר שומרת מרחק) , וכן מערכת לחנייה אוטומטית בין שני רכבים חונים.

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם (נערך)

יש תופסנים לרשת מטען בדיוק לצורך הזה. לובינסקי לא נתנו?

וגם אפוד זוהר לא יזיק בתא הכפפות :idea:

לא זכור לי שהיו תופסנים, או מקום יעודי כלשהו. אני אברר!

הסוכן פשוט פתח את הבגאז' וכבר חיכו שם המשולש והאפוד הזוהר, שזה הדבר האחרון שעניין אותי באותו מעמד...

אגב, אם כבר בזוטות עסקינן, אז אפשר לראות בתמונת פנים שהפח התקני בקושי "נדחס" למקום הטבעי שלו - על הרצפה, במרכז הספסל האחורי, מפאת חוסר מקום.

די, הקש ששבר את גב הגמל, מחר אני מחזיר את האוטו... ;-)

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם (נערך)

התופסנים אלה הלולאות, רואים שניים מהם, שניים צריכים להיות בפינת תא המטען מוסתרים בתמונה על ידי הסף.

אני מזמן ויתרתי על פח תקני. רכב ללא ילדים - אני לא מוצא צורך בפח, רכב עם ילדים - שקית תיקשר למשענת הראש, לפעמים להילוכים (אני לא אוהב את השילוב), הפח בכל אופן לא מקומו במקום הזה הצפוף גם כך.

נ.ב. : הנה, תהנה!

נ.ב.2: אם שני התופסנים הנוספים קיימים, ואין מענה בלובינסקי, ממש לא חייב רשת מקורית, רק שתתאים בגודל. הרשת אלסטית כמובן. אם מעוניין.

עריכה אחרונה על ידי Eily
פורסם

אם אכן מתרגמים את המערכת לעברית, אני מקווה שישקיעו גם בעברות של מערכת הניווט. לרנו ומאזדה (אם אני לא טועה) כבר יש ניווט מקורי בישראל ולא יזיק ללובינסקי לצמצם את הפער מולן. זאת השקעה טובה לטווח ארוך, כמעט כל הדגמים החדשים כבר משתמשים באותה מערכת בדיוק. לי יש 208GTI והותקנה לי iGO במין קופסא נפרדת שחולקת את המסך עם מחשב הרכב, אבל הפעולה שלה מאוד לא אלגנטית. בכל מקרה, הרכב נראה ממש טוב. מקווה שגרסת ה-GT תהיה זמינה בארץ כשיגיע היום בו ארצה לשדרג.

פורסם

קודם כל היא נראית מדהים תתחדשו!

אני ממש מצטער אבל זה כמעט הרג לי את העין לראות שמד הסל"ד עולה מימין לשמאל לעומת מד המהירות שהוא הפוך!

חייב שכל המכוונים יהיו לאותו הכיוון!

כנראה זה בגלל שאני לא רגיל ומעולם לא היה לי מכוון לכיוון ההפוך.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שני דברים קטנים.

ראשית בהחלט ניתן להשתמש ב streaming של מוזיקה מהטלפון הנייד, בדקתי גם עם נקסוס 5 וגם באייפון. צריך לוודא כי פרופיל ה streaming מופעל. שנית לגבי ספר הטלפונים, נכון שלא מדובר בפתרון מלא, אבל אפשר ליצור ספר פנימי ולהוסיף באנגלית מספרים שחשובים לכם. אנסה לצרף תמונות.

One more thing..

אפשר לשנות את ערכות הצליל של הרכב ולקבל קולות איתות למשל שונים/מעצבנים אחרים.

uploadfromtaptalk1415985314432.jpg

uploadfromtaptalk1415985346383.jpg

uploadfromtaptalk1415985359620.jpg

פורסם
שני דברים קטנים.

ראשית בהחלט ניתן להשתמש ב streaming של מוזיקה מהטלפון הנייד, בדקתי גם עם נקסוס 5 וגם באייפון. צריך לוודא כי פרופיל ה streaming מופעל. שנית לגבי ספר הטלפונים, נכון שלא מדובר בפתרון מלא, אבל אפשר ליצור ספר פנימי ולהוסיף באנגלית מספרים שחשובים לכם. אנסה לצרף תמונות.

One more thing..

אפשר לשנות את ערכות הצליל של הרכב ולקבל קולות איתות למשל שונים/מעצבנים אחרים.

אחלה של שיר יש לך שם ;)

פורסם

רק לי נראה שלוח השעונים פוגע בצורה כואבת בשדה הראיה?

אמנם לא תאבד כלום בנסיעה רגילה, אבל אני אוהב שאני נוסע במקום עירוני צפוף שאני יכול לראות את החלקים שקצת יותר קרובים לרכב.

• תוכן חדש...