Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר זמן מה שאני רוצה להתנסות במערכת ההפעלה של מיקרוסופט לסלולרים.

זכור לי שבזמנו המכשיר הנ"ל נמכר בארץ במחיר מגוחך של פחות מ1,000 ש"ח כחדש ולא זכה לביקוש גבוה. אם לנסח זאת בעדינות.

ממעבר על תכונותיו בזמנו, זכור לי שהוא דיי דומה לS3 של סמסונג.

הנושא דיי נשכח מבחינתי ,עם הזמן, עד שאתמול קראתי שיוצא למכשיר הותיק עידכון למערכת ההפעלה 8.1 WINDOWS PHONE.

דבר זה עורר בי רצון מחודש להשיג את המכשיר ולהתנסות במערכת ההפעלה המדוברת.

חיפוש בזאפ לא ממש העלה חנויות המחזיקות במכשיר הזה ומעבר ביד 2 מראה מבחר מצומצם מאוד של מכשירים עם מחירים הזויים של 750 ש"ח ומעלה.

אם מישהו מכיר או שמע על חנות או בנאדם פרטי שרוצים למכור את המכשיר במחיר הגיוני אשמח באם תעדכנו אותי.

פורסם

אולי זה יום המזל שלך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?546787-פלאפון-סמסונג-ATIV-S-עדיין-באחריות

לאבא שלי יש כזה טלפון,מבחינת מהירות עבודה הוא משאיר אבק לגלקסי s3,אישית אני לא מתחבר לוינדוס פון,אבל לאבא שלי הוא מאוד נוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מרגיש שאתה מחפש אחד כזה בחינם!!

המכשיר די דומה ל-S3 כמו שרשמת, והוא באמת מהיר יותר בגלל המע' ההפעלה שלו (יש לדודה שלי אחד כזה), אגב לאחרונה WM8, הכניסו הרבה תוכנות שהיו חסרות ולאט לאט חוזרים לתפוס תאוצה..

אז למה שימכרו לך אותו ב-500, וה-S3 עדיין נמכר ב-850 כמשומש???

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כי בזמן שS3 נימכר בכ1700 הATIV נימכר בפחות מ1100 שקל.

לכן היחס אמור להישמר גם כיד 2(?).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ביד שניה מה שרלבנטי זה היצע וביקוש.

אם התמחור המקורי היה שגוי (2/3 מחיר ממכשיר שווה ביצועים) אז שוק יד שניה יתקן את העיוות הזה.

פורסם (נערך)

א. המכשיר שפרסמתי כבר לא רלוונטי.

ב. כשהגיע לארץ במרץ 2013 נמכר ב3600 שקל בפלאפון. שנה לאחר מכן המחיר יר ל2800 שקל (89.90 X36).איפה ראית מכשיר כזה בפחות מ1000 שקל? אולי מחודש וגם זה נמוך באופן מחשיד לחנות.אז מי שקנה מכשיר כזה יקר ומוכר ב750 או אפילו יותר עדיין מפסיד עליו המון כסף.

ג. המכשיר מצויין, עם מעבד יותר חזק משל הגלקסי 3 (1.5 מ"ה לעומת 1.4) והמערכת הפעלה שלו מהירה משמעותית מהגלקסי . חוץ מזה שיש עוד יתרון שלא כולם יודעים -שמערכת ההפעלה חסכונית בחשמל, עם מצב חיסכון חכם בסוללה שמאריך משמעותית את חיי הסוללה למי שמפעיל אותה(גורם לכל האפליקציות לפעול רק כשפותחים אותם ומונע מהם לפעול ברקע), למערכת הפעלה מתרגלים ברבע שעה.בגדול אני לא מצאתי חסרונות למכשיר.

עריכה אחרונה על ידי טווינגואי
פורסם

עקבתי אחרי המחירים בזמנו, לקראת הסוף ksp מכרו את המכשיר ב 1100 ש"ח וכן, יש אנשים שקנו ב 3500 אז מן הסתם שרוצים עליו הרבה.

עד כמה שאני זוכר את המפרט, יש לו 2 ליבות בניגוד ל 4 בגלקסי 3.

מערכת ההפעלה באמת משתפרת משמעותית עם הזמן ובעדכון האחרון הם סוף סוף הוסיפו תפריט נגלל מלמעלה (כמו זה שאפל העתיקו מהאנדרויד).

קנינו לחמי נוקיה 520 והממשק באמת מתאים לאנשים מבוגרים, כפתורים גדולים, אין ריבוי אופציות וכמעט ואין קסטומייזינג.

פורסם

יש בחנות הזאת גם סלולארים בקטגוריית "מציאון" עם 3 חודשי אחריות, מאחר שמכשיר חשמלי חדש אמור להיות עם שנת אחריות כנראה לא מדובר על חדש. לכן ההשוואה מתאימה ליד 2 ולא לחדש.

פורסם

טווינגואי - הם מכרו אותו ב 1100 ש"ח עם אחריות סקיילקס לשנתיים ובניגוד לסקיילקס, היה להם אותו אפילו במלאי בחלק מהסניפים.

I kid you not!

פורסם
למייקרוסופט,בדומה לאפל ,יש היסטוריה בדפיקת מכשירים ע"י הוצאת עידכונים בילתי הפיכים כאלה ואחרים.

גם לסמסונג יש את זה, עם גירסה החל מ-4.3, כשהחליטו להכניס שטות בשם KNOX :evil:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ב BestMobile יש עוד מספר יחידות של Ativ S של סקיילקס

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

המכשיר לא הלך כל כך בארץ, המחירים שציינת הם מחיריחיסול במלאי, סקיילקס לא מביאים את המכשיר יותר לארץ ..

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אם כבר החלטת ללכת על WP, למה לא ללכת על סדרת הלומיה?

איכות הבניה והחומרים עולה על זאת של סמסונג ויש גם אפליקציות שנתמכות רק במכשירי לומיה.

מבחינת המחיר, אם אתה יודע מהיכן לרכוש המחירים דומים.

אין ספק ש-WP8.1 הוא שדרוג מהגרסא הקודמת והמערכת אכן מאוד אינטואיטיבית ויציבה.

• תוכן חדש...