Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביגוד דרך BUY2USA

Mr.Z
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבחינתי הם עוד אכזבה. כל פעם מחדש הם מצליחים להפתיע לרעה. כנראה שהם ראו את הכמויות

שאנשים מזמינים, ראו כי טוב, ואמרו, יאללה, למה שניתן שירות במחיר נורמלי? בואו נצטרף לגזלנים.

המילים אולי חריפות מדי, אבל זה דומה לתחושה שלי. פעם היה מאוד משתלם,

היום אתה כל פעם נופל על איזו אות קטנה אחרת. ההפרש היום כבר לא משמעותי בלא מעט מוצרים. :-(

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא רואה איך אפשר להאשים אותם במשהו, הם מפרטים בדיוק את המחירים באתר.

הם לא יכולים להיות אחראיים לגודל החבילה שהשולח אורז.

גם לי הגיע פעם חבילה גדולה פי 2 ממה שרשום באמזון, ביקשתי אריזה מחדש והאריזה התכווצה פי 2 לגודל הנכון. חוץ מזה ששלחתי את זה ימי ואז זה יצא די זול.

ונגיד שהם ביטלו את ההנחות לפי מחירון, אין בעיה, אז יש אפשרויות אחרות, אני אשלח דרך מישהו יותר זול. לדוגמא שיפיטו.

בנוגע למשלוח הימי הם מספר אחת במחיר לשליחת דברים כבדים. (וגם זה מגיע תוך חודש וחצי במקרה הרע).

את כל הדברים הקלים שלי עד 2 ק"ג, אני שולח דרך שיפיטו כי שם זה יותר זול, וללא מיסים, והממשק הרבה יותר נוח (תמונות + בקשות מיוחדות).

ואם באמת לא משתלם כבר לקנות בחו"ל כי המחיר דומה לארץ, זה דווקא הישג כי זה אומר שהמחירים ירדו.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

זה לא משתלם בעיקר בגלל מחירי השילוח שעלו, ולא כי המחירים בארץ ירדו.

להוריד מחירי מחירון שהיו קיימים, בלי שום הודעה מוקדמת, זה לא בסדר.

זה שהם מפרטים באתר זה יפה מאוד, אבל בסוף יש משתלם או לא משתלם.

פורסם

מקפיצה את השרשור עם שאלה.

לאחרונה שקלתי להתחיל להזמין בגדים דרך האינטרנט כי נמאס לשלם את המחירים המוגזמים בארץ, הייתי בטוחה ש buy2usa זאת הדרך הקלה והמומלצת, אבל מהשרשור הזה למדתי שלא ממש.

למישהו יש המלצה לדרך טובה יותר למשלוח של בגדים\נעליים? בגלל שאני עדיין טירונית בתחום, אשמח לקצת פירוט בנושא.

תודה :)

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שוחחתי בתחילת השבוע עם שירות הלקוחות של BUY2USA בעקבות חבילה ששלחתי אליהם שהחנות ארזה את המוצר (אפוד זוהר) בחבילה בגודל של בית והמשקל הנפחי היה כמעט 10 קילו וביקשו ממני 134$ למשלוח (האפוד עלה 75$).

לאחר אריזה מחדש של החבילה המשקל הנפחי ירד לחצי קילו מחיר המשלוח ל-27$ (שזה עדין יקר אבל זה מה יש).

בכל אופן, שאלתי את הנציג מדוע הם הורידו את המבצע על דברי ביגוד והוא ענה לי שזאת היתה החלטה של ההנהלה הראשית אך אמר שככל הנראה לקראת הבלאק פריידי המבצע יחזור.

• תוכן חדש...