Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת ל Rainbow Profi Phase Plug

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש את המידבאסים הנ"ל במידה 6.5".

רציתי לקבל עליהם חוות דעת? איך הם לעומת מורל דוטק אוביישן?

האם הם מתאימים לכול סוגי המוזיקה?

הם יותקנו בלאון 2014, ויוגברו ע"י ג'נסיס פרופיל 4.

תודה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

רוב המידבאסים של ריינבואו מתאפיינים קודם כל ביכולת לעלות גבוה בתחום תדר וזה נותן לך אפשרות ומגוון רחב יותר של שידוך שלהם לטוויטרים.

רוב הסטים של ריינבואו שאני שמעתי היו חמים מאוד ונעימים לאוזן אבל יחד עם זאת מדוייקים, מהירים.

אבל אין לי יותר מידי נסיון איתם.

לפי מה שאני זוכר הרבה מהאלמנטים של ריינבואו הם מבוססים אלמנטים של USHER

במקרה שלך מדובר בליין ביניים גבוה של ריינבואו - הימור שקשה מאוד ליפול בו.

אבל משמע אזניים יכול להפוך את כל מה שכתבתי לבטל בשישים עבורך - יחד עם זאת, אני לא מאמין שאלמנטים כאלו יאכזבו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המידבאסים הנ"ל עולים חדשים באזור 1800 שח

מידבאסים פשוט מעולים למחירם ,לטעמי משמעותית טובים יותר מהדוטק אוביישן.

השאלה היא איזה טווטר אתה הולך לשדך להם

ובאיזה קרוס מדובר.

פורסם

ביחס למורל דוטק הייתי מעדיף את הריינבואו - אם כי אני ממש לא מתלהב מהמוצרים של החברה . (אפרופו , גם לא מסט העל שלהם ) .

תצפה לסאונד גרמני מצוי - נכון , מדויק ויבש.

נקודה למחשבה - המגבר שלך (מגבר נהדר לטעמי ) מוציא כ 50RMS , צריך לבדוק מה הנצילות של המידבאסים הללו שכן לא מדובר במגבר חזק מאוד.

נשאלת השאלה בכמה אתה הולך לרכוש אותם - לפי זה צריך לשקול מה האופציות החלופיות שיש לך . יתכן שבמחיר הזה יש לא מעט אלמנטים מעולים שתוכל לרכוש.

כמו שנאמר , אחד השיקולים הוא למה אתה הולך לשדך את המידבאס הזה , זה יכול להוות שיקול בבחירת האלמנט.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הטוויטר שישודך הוא mt23. אני רוכש מיד 2 כך שזה לא מחיר לחדש.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

יד שניה זה מצוין , אבל אני אישית הייתי אומר מה התקציב שאתה רואה לנכון להשקיע ושומע הצעות של אנשים לסטים שונים בתקציב הנ"ל ומנסה לשמוע אותם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אין לי מושג איך המידבאס של ריינבו

אבל אני חייב לציין שיש לי טוויטרים שלהם והם פשוט מעולים

שילוב של סאונד חד ומדויק וצליל נעים ולא צורם

הם אצלי מעל לשנה ואין סיכוי שאני ישקול להחליף אותם

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879