Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי אופל קורסה גיר רובוטי מודל 2002 בערך כבר שלוש שנים (מ2011) וכבר כמה פעמים שמופיעה לי בעיית F בלוח שעונים,

בשנה הראשונה הגיר היה תקין בלי בעיות הנעה בכלל, (עשיתי מנוע חדש עקב אי מילוי שמן מנוע)

לאחר שנה (2012) פתאום הניוטרל ה-N התחיל להבהב בלוח השעונים והאוטו לא הניע לי ואפילו רעש של סטארטר לא נשמע,

ואז פתאום תוך כדי שאני מנסה להניע נתקעת לי האות F על הלוח,

לקחתי אותו למוסך של חשמל רכב בעוספיה והוא טען שיש בעיה ביחידת מנועים ובמחשב גיר,

הוא סידר את שתי הבעיות האלו וכמובן שגבה סכום של כ2000 ש"ח על התיקון,

ואז לאחר שנה שוב אותה בעיה ושוב לקחתי את הרכב לאותו המוסך בעוספיה והפעם הוא טען שיש בעיה ביחידת מנועים העליונה-ז"א שהחלק הלך,

שיפץ אותו רק לאחר חודש כי הייתה בעיה להשיג את החלק הזה (עוד 1,400 ש"ח) ולא יאוחר מחצי שנה התקלה חזרה.

כרגע האוטו במוסך בנצרת שטוען שזה שוב בעיה ביחידת מנועים העליונה ושצריך לשפץ את החלק כי זה חלק יקר,

כמובן שזה לא בהישג יד החלקים של האופל קורסה, אז כל תקופה האוטו שלי נתקע במוסך למשך חודש.

אשמח למי שמבין לעזור לי בנושא כי אני כבר במצב נואש:/

אם מישהו מכיר פתרון זמני/קבוע או מקום זול באיזור מגדל העמק זה יהיה מצויין.

הרכב של חברה שלי אז אשמח אם תוכלו לעזור

תודה.

הרכב היה צריך להימכר מזמן או לא להיקנות בכלל, ידוע..

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

• תוכן חדש...