Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחו"ל אסור להזמין ספריי, ולצביעה של אזור גדול עדיף (משמעותית) ספריי.

יש חנות בת"א שמוכרת צבעים לפי קוד והבנתי שלא יקרה ביחס לחו"ל, רק ששכחתי את השם... טופ קולור או משהו בזה, לא זוכר. חכה שמישהו נוסף יגיב

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

ברמה העקרונית ייתכן שנכון, אבל גיל (צ'יפופו) הזמין מכלי ספריי במשלוח אווירי דרך buy2usa ולא נתקל בבעיה.

לידיעתכם.

פורסם

מסתבר שחברות שילוח לדוגמה, כמו buy2usa, כן מבצעות משלוח אווירי לפחיות ספרי.

שווה לבדוק שוב שילוח דרכם במקרה ומוצא מוצר שמתאים לך הנמכר בארה"ב.

"יאללה בירי".

פורסם

האם מישהו עשה פעם תיקון של צבע פגושים עם שיוף ,חומר מילוי וכו'? וגם איך יצא ?(ראו הבדלי צבע וכאלה?). הרכב שלי זה סיוויק 2009 סדאן לבנה רגילה.

פורסם
עד כמה שאני יודע חל איסור לשלוח במשלוח אוירי - ישנם גם חנויות שלא מוכנות לבצע משלוחים כאלה דרך האויר.

בעיקרון צודק, עד לפני שבוע גם אני הייתי בדעה שלך, עד שקיבלתי חמישה פחיות ספריי במשלוח אווירי.

יצא לי לראות לאחרונה גם כמה מוכרים באיביי, שמוכנים לשלוח מוצרים בפחיות ספריי ארצה.

הגמישו את הנהלים אולי?

"יאללה בירי".

פורסם

היום הייתי בטופ קולור וקניתי צבע ספריי לפי קוד. 70 שקל. אני מתכנן לצבוע איתו את הפלסטיקים השחורים בחוץ.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אני עשיתי תיקון בדיוק כמו שאתה מדבר עליו, הבדלי הצבע כמעט ואין אבל יש טיפה שוני (כי הייתי צריך לשנות את דרך העבודה - יש פירוט בתגובה האחרונה).

מוזמן להתרשם: לינק

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
היום הייתי בטופ קולור וקניתי צבע ספריי לפי קוד. 70 שקל. אני מתכנן לצבוע איתו את הפלסטיקים השחורים בחוץ.

אשמח לראות תוצאות שתסיים אם תוכל , חשבתי לעשות את זה גם פשוט רוצה לדעת אם זה יצא טוב

פורסם

היום הייתי בטופ קולור וקניתי צבע ספריי לפי קוד. 70 שקל.

איך הם מבצעים את ההתאמה ? הרי פרט לקוד צבע ישנה דהייה ברכב ישן למשל.

ראיתי פעם שישנו מכשיר דיגיטלי להתאמה מושלמת של הגוון.

פורסם

הוא רשם לפי קוד.

בארץ אני לא מכיר מישהו שמתאים את הגוון לפי מכשיר דיגטלי או כל דבר אחר, פשוט מוצאים את קוד הצבע של הרכב שלך ומספקים לך ספריי בגוון הזה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...