Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך הם מבצעים את ההתאמה ? הרי פרט לקוד צבע ישנה דהייה ברכב ישן למשל.

ראיתי פעם שישנו מכשיר דיגיטלי להתאמה מושלמת של הגוון.

אכן יש הבדל קטן בגלל הדהייה. יכול להיות שהם יכלו לעשות לי התאמה ולא ידעתי/לא שאלו אותי.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
מהניסיון זה אף פעם לא יוצא טוב עדיף לקפוץ לפחח 500 ש״ח והפגוש מושלם

התגובה הכי מועילה ונכונה בשרשור הזה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עכשיו יצא לי להשוות את המכסה וו גרירה שצבעתי לשאר הרכב יזה יצא הרבה יותר מהיר משום מה..

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

איתמר,

אומנם זו התגובה הכי נכונה ומועילה במידה והבחור רוצה תוצאה מושלמת.

אבל זו לא התגובה הכי נכונה ומועילה במידה והבחור רוצה לעשות את זה בעצמו, ללמוד מהנסיון ולקבל סיפוק עצמי על העבודה, אני דיי בטוח שאחרי 3-4 נסיונות יצא לו ברמה קרובה לרמה של פחח.

במידה והוא רוצה פשוט "לצבוע ולשכוח" אז כן שילך לפחח ויגמור את הסיפור - יצא הכי ברמה הכי גבוהה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

רשמתי תגובה קצרה מניסיון, הבעיה היא לא לצבוע אלא המשחק עם הגוונים הפחחות ההכנה לפני וכמובן הלכה, צביעה לא איכותית תתפוצץ ותתקלף תוך זמן קצר, הפגושים יראו צבועים וזה ממש מכער את הרכב. אני עברתי את התהליך ובסוף הלכתי לפחח ושילמתי על צביעה חוזרת, בדיעבד לא הייתי נכנס לזה מלכתחילה, וישר הייתי צובע. זה השניקל שלי.

פורסם

מצטרף לשאלה, הבנאדם שמכר לי את הרכב צבע את הטמבון אחורי והנה התוצאות לפניכם.

הנזק לא רק בהבדלי הצבע, אלא גם שהוא לא מבריק. אם אני קונה צבע לפי קוד האם יש צורך לבקש גם סוג צבע?

image (13).jpg

פורסם

כשאתה הולך לבחור שמכין לך צבע לפי קוד צבע של הרכב עדיף שתבוא עם הרכב, תקרא לבחור החוצה שיראה אותו וככה הוא ידע להתאים לך את זה הכי טוב.

תמיד יהיה הבדל בגוון הצבע ברכב מעל גיל שנתיים (שחנה בשמש בעיקר! ).

הפתרון הוא פוליש ואז צביעה על פי גוון הרכב.

(קח בחשבון שגם אצל פחח כנראה יהיו הבדלי צבע..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...