Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

יש ברשותי ניסן אלמרה 2006, ואני מעוניין להתקין דיבורית קבועה לסלולר.

אני רוצה לדעת האם העובדה שמותקנת דיבורית כזו, אם נקדחו חורים ברכב וגם אם לא, יכולה להקשות על מכירת הרכב.

שאלה נוספת שלי היא היכן ניתן לקנות, תריסי מזגן תקינים לרכב שלי, ניסן אלמרה טקנה 2006.

מדובר בתריסים שיושבים בצדדים. שניהם שבורים וכנראה לא ניתן לסדר אותם.

בחברה לא קיימים במלאי שני התריסים הללו, ועל צד שמאל דורשים כ-400 ש"ח לפני מע"מ.

בתודה מראש,

ערן

פורסם

חיפשת בפירוקיה,האם הם לא דומים לאלה של גרסת הסדאן?

כיום לרוב הרכבים יש חורים בדשבורד עקב התקנות לא חושב שמי שבאמת מעוניין ברכב יתחיל לנסות להוריד במחיר בגלל זה.

בנוסף לכך יש לך רכב יחסית סחיר וגרסת רכב יחסית סחירה.

פורסם

גש לאחד המתקינים של חברת אורנג' , אלה עברו הדרכות והוראות של התקנות ללא חורים. ככל שעדיין מקפידים בחברה על כך. אתה יכול לבקש התקנה ללא חורים כתנאי להתקנה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

למען הדורות הבאים,

התריס בצד הנהג הוא מלבני-מקומר ואפשר לקנות אותו בנפרד (יש לו מספר חלק מהיצרן),

התריס בצד הנוסע לעומתו מגיע כחלק מהדשבורד (כן,כן) ואין לו מספר חלק נפרד למיטב ידיעתי.

גם בספר הטיפול באוטו לא מופיע הסבר איך לפרק אותו, למרות שזה ממש פשוט.

פורסם

אני מלוד כשיש לי צורך לחלק חיצוני אני קודם בודק בפרוקיה בעיר שלי ואחר כך מתרחק לאזור רחוקים יותר כמו רשל"צ או תל אביב.

הקטע הכי חשוב זה לדעת מה המחיר בחברה ומכך לגזור את המחיר שאתה מוכן לשלם לפירוקיה.

• תוכן חדש...