Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי נפרץ, כאשר את כל החוטים שמו יחד חוץ מאחד שהוא הפיקוד לסטרטר שנוגעים ועוזבים.

הסטרטר נשרף ומת. החלפתי סטרטר לחדש וכעת עד שאני אמצע סוויץ חליפי 5 רגלים, ברצוני לשאול עם אפשר לנסוע בצורה הזאת(כל החוטים מחוברים יחד חוץ מהאחרון). השאלה היות ואני חושש לשרוף את החדש, יש לצייין כי אחרי נסיעה קצרה ככה הסטרטר חם במגע של יד, השאלה עם הוא חם בגלל המסביב מנוע וכו, או שהוא חם בגלל שמשהו מקצר אותו? תודה לכל החשמלאים.

פורסם

למרות שהנושא ננעל, החלטתי באופן נדיר לפתוח אותו ולהגיב כדלקמן:

אין לנסוע באופן זה עם הרכב.

ופעם נוספת להדגשה -- אין לנסוע עם הרכב במצב בו החיוט של הסוויץ' ו/או כל חיוט אחר אינו מחובר באופן קבוע, חזק ומקצועי.

כשל קל בחיבור הפרוביזורי [הזמני] שלך, ומנוע הרכב דומם ואתה ללא מנוע, ללא בלמים, וללא שליטה על הרכב.

במצב זה אתה מסכן את הסביבה ואת עצמך לתאונה עם תוצאות אפשריות קשות.

ניתן לגשת לחשמלאי שיתקין לך סוויץ' חיצוני [שמסוגל לשאת בעומס החשמלי של הצרכנים העוברים בחיווט זה] ובלבד שהחיבורים יהיו הדוקים אף מולחמים, וזאת בלבד שלא יהיה נתק חשמלי פתאומי.

ז ה י ר ו ת !

ס כ נ ה !

פותח השרשור: יש לקרוא את הכללים לכתיבה בפורום הטכני לרבות "איך רושמים כותרת" . קישור נמצא בחתימתי בתחתית תגובתי זו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם כשאתה מניע את הרכב, אתה שומע את הסטרטר מסתובב, ומייד מפסיק להסתובב כאשר אתה משחרר את המפתח כשהמנוע מונע, אז הכל בסדר.

החום מגיע מסביבת המנוע בלבד.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...