Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוז לביט 1 האם צריך להוסיף ?

bubbla
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, שמתי לב שמנואל של אודיסון צויין שיש להוסיף לביט 1 פיוז בכבל פלוס? מישהו עשה את זה ? האם זה מחייב ? ואיזה פיוז בידיוק צריך לשים, כי אין לי שמץ של מושג מה זה פיוז T1A..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא פיוז בעל ערך גדול מדי?

ממה שהבנתי ה-T1A הוא בעל ערך של 1A ואינו נשרף מיידית כשעובר דרכו זרם גדול מכך אלא לאחר השהייה קצרה (כדי למנוע ממנו להישרף בפיק של הדלקה לדוגמה).

חוץ מזה, בחוברת ההפעלה רשום שקיים פיוז-נגד בתוך המעגל שמגן על המכשיר, אבל אם הוא נשרף יש צורך במעבדה שתחליף אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קצת מנסה להבין מה לא מסתדר לי כאן בהגיון -

הביט 1 אמור להיות מסוגל להוציא עד 4V לכל יציאה ויש לו שמונה כאלו - בחישוב מהיר 8*4 זה 32 ולחלק את זה ל12 וולט זה אומר שלפחות 2.6 אמפר ניתן לצפות ממנו בצריכת שיא לא? (על רכב לא מותנע, על רכב מותנע קצת פחות)

אז איך באודיסון הגיעו לפיוז של 1 אמפר?

משהו לא מתחבר לי כאן, לא ברור לי מה אני מפספס אבל זה מה שרשום בחוברת ההדרכה אז זה מה שרשום בחוברת ההדרכה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

32 וולט לחלק ל-12 וולט זה 2.6 אמפר?! אדי, שכחת איך חשמל עובד?

חוץ מזה, אני לא בטוח שהביט1 "מייצר" את הוולטים האלו, הוא הרי מנחית/מגביר את האות שמגיע אליו מה-HU.

אה, וחוץ מזה, ההתנגדות של כניסות/יציאות RCA לא עומדת על אלפי/עשרות אלפי אוהם?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תם צודק התלבלבתי עם וואט לעומת וולט! או קיי - אני כל כך עייף שזה כואב!

במקרה שלי למשל אין ממש HU יש כניסה אופטית - הביט1 לא עובד כמנחת וגם אם מיציאת הHU מדובר ביציאת מגברים אז לא מדובר בהנחתה אלא או בהעברה של האות או הגברה שלה - רוב הHU שאנחנו מכירים יוציאו מתח יציאה בין 2 ל 4 וולט

ואלו שמוציאים 5-8 בד"כ לא זקוקים לפרוססור כי יש להם אחד משלהם והוא כנראה יהיה טוב לא פחות.

אקליפס 7200

HX-D2

HX-D3

דוגמאות יפות לכך.

איזה בליבלוב - בחיי! לילה טוב :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא זה מה קוראים אותו באינגלז Brain DEAD!

נסעתי הביתה מאתמול מהעבודה נראה לי 60 קמ"ש כל הדרך, על כביש 5! מרוב שהייתי עייף!

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...