Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת סדר בבלאגן-לגבי הגיר של פולו 2010.

adiel11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

אני רוצה להתחדש ברכב.אני כרגע נוסע בפולו 2003.

האפשרות הראשונה שעולה לי בראש זה פולו מדגם חדש יותר כי אני מרוצה מאוד משלי.מה שנכנס לי בתקציב זה שנתון 2010 פלוס מינוס.

אני קורא פה כל מיני דעות לגביו ולגביו ולגבי הגיר.ונהיה לי סחרחורת וממש בלבול.

שורת תחתונה לגביו,מהי?

אני ארשום בגדול את מה שאני מחפש מהרכב הבא שלי.ואשמח להצעות.

תקציב: 55K-65K

קטגוריה: מיני/סופר מיני

שנתון: 2009-2010

גיר: לא משנה (כרגע אני נוהג על גיר רגיל)

דרישות עיקריות:

חסכוני-לפחות 1.15

אחזקה וטיפולים-לא משנה כל כך.

הרכב ייסע עד 700 קילומטר בשבוע.הרוב בין עירוני.

מראה צעיר,מעדיף רכב מאובזר עד כמה שאפשר בקיצור שיהיה רכב לא טרנטה.

וזהו ניראה לי.

אשמח להכוונות דעות וכל מה שיעזור לי לבחור את הרכב הבא.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מודע לעובדה שבדרישות שלך ישאר לך עודף רציני או שתוכל לקבל רכב די חדש (2012-2013), וגם אז ישאר לך עודף?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי בעיה שישאר לי עודף.ואין לי בעיה גם לעלות בשנתון.

מה לגבי הפולו בשנתונים האלו?

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נחשבת בסדר, אם כי חבר שהחזיק ברכב כזה סבל מתקלות עם החשמל, עם החלונות וכל מיני דברים מציקים. לא מכיר שהוא סבל מבעיות בשילוב מנוע וגיר.

צריך לקחת בחשבון (אני מניח שאתה מכיר) שהתחזוקה יקרה יחסית למתחרות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משהו מגמתי בדגם הזה?או משהו ספציפי אצל החבר.

אני מכיר באחזקה יחסית גובה-אבל מוכן לשלם אם הוא יהיה שווה את הקנייה.

מקריאה פה בכמה הימים האחרונים קיבלתי תמונה לא כל כך ברורה,או יותר נכון מבולגת לגבי מנועי

TSI וגירי ה-DSG.

אז רציתי לשמוע דעות חד משמעיות לגבי המכלולים האלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה עוד דעות אתה רוצה לשמוע? יש המון שרשורים בנושא השילוב בין מנועי ה-TSI לגירי ה-DSG בשנים הראשונות (ו-2010 נחשב לצורך העניין כשנים הראשונות) ובכולם אין מסקנה חד משמעית. זה נורא חמוד לחשוב שרק לכבוד עדיאל היקר חכמי הפורום יגיעו להסכמה לאחר שבעשרות דיונים עם אלפי הודעות לא הצליחו להגיע להסכמה - אבל זה לא הולך לקרות.

השילוב הזה בשנתונים הזה הוא סימן שאלה בכל הקשור לאמינות. יש כאלו שיגידו לך שהוא בסדר ויש כאלו שיגידו לך שהוא לא. סימן שאלה. וכטבעו של סימן שאלה אין פה תשובה של בית ספר יסודי, כן או לא. אין. לא קיים. גם אם תקפיץ את השרשור עוד 20 פעם לא תקבל תשובה כזאת, כי היא לא קיימת.

אם אתה נעול על פולו אוטומטית זה סימן השאלה שאתה צריך להתמודד איתו. תחליט אתה אם אתה כל כך אוהב את הפולו שזה כדאי לך, או שלא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פות"ש

אם ידני נוח לך תישאר איתו! לא מבין את האנשים ששוקלים אוטומט\רובוטי כשידני נוח להם באותה מידה.

בנוגע לפולו ידניות, לחבר טוב היו 2 פולו ב6 שנים אחרונות, הוא היה מרוצה יותר מהדגם האחרון. נקנה בשנת 2011 מנוע ללא טורבו. רכב שמור נמכר בתקציב שלך בהחלט.

אם אתה שוקל רכבים אחרים וחדשים\ק"מ 0, יש לך מגוון אופציות (יותר מידי). המבצע האחרון הוא על המיקרה הידנית מיבואן (ל"חבר") בתקציב שלך אתה יכול לקחת אותה עם כל התוספות כולל מגנזיום ואגרות ואולי ישאר עודף.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוצא לי לנהוג לפעמים על פולו 2010 DSG, אומנם 1.4 רגילה, קילומוטרז' נכון להיום כ 75.000. מכיר את הרכב מיום עליה לכביש.

מבחינת כל המערכות למעט הגיר לא היו תקלות. הכל עובד תקין ולמייטב ידיעתי לא הוחלף או תוקן שום דבר.

בגיר היו את הדברים הרגילים - רעידות, עידכוני תוכנה, החלפת מצמדים.

אחרי החלפת מצמדים עדיין יש רעידות במצבים מסויימים, לא משהו בילתי נסבל אבל יש. אותי זה מעצבן, יכול להיות שאחרי תקופה עם הרכב מתרגלים לחיות עם זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...