Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו RSI יעוץ בקשר לרכישה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין בקניית רנו CLIO RSI 95, אחרי המון חיפושים נמצאה הבייבי המבוקשת,

צרפתייה בלבן, שמורה לחלוטין, מבחינת מנוע, בעלת קוייק שיפט שהורכב אצל קובי extreme tuning, עם הצרפתייה הכסופה ההיא, הבחור שרוצה למכור לי את הרכב כביכול חבר שלו לפי מה שהבנתי, קוראים לו גולן הוא באר-שבעי, וכך גם אני,

אני יודע שהמחלות של האראסיי זה סאנרוף בעיקר, מנוע צעדים, וכיוצא בזה, בדקתי את הנ"ל והכל כמו שצריך, הטורים לא משחקים, בניוטרל הכל שקט, מזגן כמו שצריך, אין נזילות.. הרכב נותן וכבר עברתי המון אראסיים בבדיקות ונסעתי על הרבה שרציתי לקנות, וזו הכי שמורה,

הבעיה היחידה היא שהרכב עבר 207 אלף קילומטר, אני לא יודע אם אני נכנס לצרה עם הקילומטראז' הזה, כאילו, ביחס אחר, זה כמו להגיד רכב שעשה 110 אלף, לעומת רכב שעשה 140 אלף...

הרכב מטופל בקפדנות, מה אתם הייתם עושים?

הוא עוד שעה צריך להגיע אליי כדי שאני אבדוק אותו שוב, לקראת מחר בבדיקה...

* שכחתי לציין, הרכב יד רביעית. הבחור מבוגר ונראה כאילו הוא מבין ברכב ולא קשקשן ופלצן שקורע את האוטו.

בבקשה עצות, תשובות, מענות, אני הבנתי שאתם מבינים פה קצת יותר טוב ממני באראסיי, ולחלק נכבד מהפורום הזה היה או גם בהווה יש אראסיי.

בתודה,

יוגב.

do ya wanna check my ride skillz?

jah fag. :-)

פורסם

האוטו לאחר הבדיקה נמצא עם שסי !!!

מי שיש לו תצפית או משו לגבי אראסיי מוזמן ליצור קשר בהודעה פרטית.

דחוף, כמה שיותר יפה יותר טוב.

תודה

do ya wanna check my ride skillz?

jah fag. :-)

• תוכן חדש...