Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה מתוך סקרנות - יש לו אפשרות מבחינת החוק לעשות "טרייד אין" למנוע באיזה פירוקיה ולהחליף למנוע 2000 ואז לעדכן את רשיון הרכב?

פורסם

arco, גם אותי סיקרנת. האם הדבר אפשרי באמת?

ועוד נושא אחד שאני לא מבין, למה לעזעזל לא ייבאו לארץ פוקוס ידנית בשנתון שלי?

פורסם

החוק בארץ לא מאפשר שינוי בנפח המנוע. אולי בקבלת אישור מהמחלקה הטכנית של היבואן, מה שלא תקבל לעולם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מה ש-FIZBAN אמר, אי אפשר להגדיל נפח ולאשר את זה חוקית.

לפני כמה שנים חבר שלי היה באותה סירה כמוך. הייתה לו פוקוס 1.6 והוא החליף לדגם המאובזר יותר מנוע 2.0, הוסיף משהו כמו 10,000 ש"ח בסה"כ אם אני זוכר נכון והיה מבסוט עד השמיים, גם קיבל עוד הרבה אבזור וגם מנוע הרבה יותר חזק בהשקעה כספית נמוכה יחסית.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לעזרה: מיון מהקובץ המבורך של נתוני הרישום מעלה שפוקוס 2000 משנת 2007 יש 367 מכוניות, מ 2008 98 מכוניות ומ 2009 37 בלבד.

It's life, Jim, but not as we know it

• תוכן חדש...