Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לא חלקה ביונדאי אקסנט אוט' 2001

dmx3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ערב טוב,

יש לי בעיה באוטו שמציקה לי מאז שקניתי את האוטו לפני שנה, האוטו פשוט לא נוסע חלק אני יתאר:

נגיד אני נוסע בכביש מהיר משייט על 100-130 קמ"ש פתאום האוטו מתחיל להתנדנד לי כאילו משהו מקדימה עולה ויורד כל הזמן וזה נותן קפיצות קטנוע ומעצבנות מרגישים את זה באוטו, גם כשאני בולם במיוחד בירידות אפשר להרגיש את הרעידות האלה זה משגע אותי..

האוטו אחרי שיפוץ גיר, נוסע בסדר גמור ומטופל תמיד בזמן, הוחלפו פלאגים שמן פילטר שמן מקוריים, מה עוד אני יכול לבדוק בדרך לפתרון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאני נוסע אני מרגיש כמו נדנוד מטריד כזה מכיוון תא המנוע, וכשאני בולם בירידה אני מרגיש את אותו נדנוד.

האוטו עבר טסט לפני שבועים עם זה משנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...