Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

בימים אלו אני חושב על קניית רכב חדש, אני מעונין בסיאט איביזה FR SC ידנית.

המחירון שלה קצת יקר, 105 אלף שקלים וחשבתי להייעץ איתכם לפני שהלך לסוכנות.

1) בכמה לדעתכם אוכל להוריד אותם במחיר(אין לי את הסכום המלא לכן ההנחה מאוד קריטית לעיסקה)?

2) נראה לכם שיהיו מבצעי סוף שנה? ( בחודש דצמבר) משמעותיים

תודה (=

פורסם

אין לי את הסכום המלא לכן ההנחה מאוד קריטית לעיסקה

לקחת בחשבון שיש עוד עלויות ושמחיר הרכב זה לא הדבר היחידי?

כמו דלק,טסט, ביטוח, טיפולים וכו' ...

שקלת קניית רכב דומה משומש?

פורסם

לדעתי המחיר הזה פשוט בדיחה, בעיקר שאתה יכול להוסיף 9 אלף ולקנות את הלאון שהיא עולם אחר מהאיביזה. חכה למבצע חרטה של צ׳מפיון, המחיר ירד ל 95 או משהו כזה .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

ראיתי בפורום אנשים שרשמו שהצליחו לקבל 15 אלף הנחה, 90 אלף זה מחיר טוב מבחינתי

השאלה היא לפי שנים קודמוץ מתי בערך יש מבצעים?

פורסם (נערך)

שלום,

היה מבצע בצ'מפיון באמצע חודש ספטמבר.

כשביררתי בסוכנות נצרת, הדגם המדובר כאן עלה 100,320. כולל קודן ואגרת רישוי.

הלאון FR 1.4 שאותה יש לי (אך יד שנייה) עלתה כחדשה 126,600, כולל איתוראן, קודן ואגרת רישוי.

לעניות דעתי, בהחלט המחיר של האיביזה לא מצדיק אותה. קל וחומר שזהו רכב מאוד סחיר, וניתן למצוא אקזמפלרים שמורים מהשנתונים 2013-2014 בלי הרבה בעיה. זה פשוט שהיא קצת overrated.

אני לא הייתי קונה אותה אפילו במחיר של המבצע. חפש לך יד שניה או שפשוט תדרוש מחיר נמוך משמעותית, באיזור ה95K

עריכה אחרונה על ידי דניאל STI
:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

אני בספק אם תבוא ותגיד "תנו לי במחיר כזה וכזה" אז הם יקשיבו. להוריד 10 אלף למחיר של רכב ועוד בצ׳מפיון זה קצת מוגזם והרכב לא באמת שווה 100K וגם לא קרוב לזה.

אתה גם מודע לזה שהתוספת fr לאיביזה זה רק רמת גימור? היא לא מתקרבת לביצועים של הלאון fr.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אל תצפה להנחה משמעותית. אני קניתי את שלי לפני שנה בדיוק והכי טוב שהצלחתי להוציא אותה זה ב100000 כולל רישוי, צבע מטאלי, חיישני רוורס, מצלמה ודאבל דין בהתקנה מקומית

פורסם
ראיתי בפורום אנשים שרשמו שהצליחו לקבל 15 אלף הנחה, 90 אלף זה מחיר טוב מבחינתי

השאלה היא לפי שנים קודמוץ מתי בערך יש מבצעים?

90 אלף זה הדגם 1.4 או 1.6, לא שמעתי על אנשים שהוציאו 1.2 TSI ב 90.

אוטו-מאניה :-)

• תוכן חדש...