Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתמונה הנ"ל, פירקתי 3 ברגים + 2 אומים, הבית משוחרר אך לא יוצא,

אני כמעט בטוח שיש חתיכת ברזל נוספת שחוסמת אותי (שתפוסה ע"י אחד האומים אך פתיחת האום לא משחרר אותה), היא מחוברת לבורג המסומן באדום בתמונה, אך הבורג עצמו יושב על הבלוק מנוע ואני לא בטוח אם יש/אין בעיה לפתוח אותו.

האם זאת הבעיה או שפיספסתי משהו? תודה.

photo.jpg

פורסם

תפתח קצת את המצערת (כאילו שנותנים קצת גז, אבל דרך הקפיץ. אפשר גם עד סוף המהלך) ואז תשלוף את הכבל מהמוליך, אחר כך נראה שראש הכבל יצא לצד שלך או לצד השני.

באשר לבורג - הוא לא מתברג לבלוק המנוע. אם יפריע לך לשלוף את המצערת - לא נראה לי שיש בעיה לפתוח אותו.

* העצות לא נובעות מהכרות כלשהי עם הדגם הזה, והן בגדר המלצה בלבד.

פורסם

תודה לכולם על עזרתכם, הבית בחוץ, נראה שהיה למה לפרק אותו, הוא מלא לכלוך.

האם לנסות לנקות עד כמה שאפשר גם את בית ה EFI שנשאר ברכב? כי נראה שגם עליו הגיל השפיע..

לגבי האטם, הוא נשאר בשלמותו על פתח ה EFI ואפילו דבוק אליו, אני חושב לנקות אותו בקלילות מסביב ולהשתמש בו שוב, מה אומרים המומחים?

פורסם
תודה לכולם על עזרתכם, הבית בחוץ, נראה שהיה למה לפרק אותו, הוא מלא לכלוך.

האם לנסות לנקות עד כמה שאפשר גם את בית ה EFI שנשאר ברכב? כי נראה שגם עליו הגיל השפיע..

לגבי האטם, הוא נשאר בשלמותו על פתח ה EFI ואפילו דבוק אליו, אני חושב לנקות אותו בקלילות מסביב ולהשתמש בו שוב, מה אומרים המומחים?

אם אתה לא מחליף .

תנקה עם סמרטוט יבש .אל תוציא אותו.שלא יהרס.ואל תרסס עליו עם ספריי קרבורטור

אני ניקיתי כמה פעמים בלי להחליף לא היה בעיה.

פורסם

לא לשכוח להוציא לגמרי את הבורג כוון סלד סרק ולנקות את הבורג ואת מאבר האויר שלו ביסודיות אחרת לא עשית שום כלום עם הניקוי הזה

פורסם

מתעלק על השירשור

אבל כמה סלד אמור להיות בסרק אחרי שהמנוע חם ?

לי יש שרייד 97 1500 ידנית

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

דני, תודה רבה על ההכוונה, אכן פתחתי אותו והכמויות ג'יפה שיצאו מהפתח הקטן הזה היו אפילו יותר ממה שהיה בשאר המקומות.

אם אני מבין נכון אצלי יש רק חיישן TPS, אין מנוע צעדים (לא הצלחתי לזהות כזה), נכון?

האם יש משהו נוסף שאני צריך לפרק ולנקות? יש לי ברגים של החיישן (אני מניח שלא נוגעים בו), וברגים נוספים של תעלה נוספת ללא קונקטורים כלשהם, אני חושב שלשם מתחבר הצינור מים, האם צריך לפרק את הנ"ל ?

תודה שוב.

פורסם (נערך)

איך החזרת את הבורג בדיוק למצבו הקודם? הרי כל נגיעה בו משנה את הסל"ד.

ועם מה ניקית? השפרצת ספריי קרבורטורים פנימה? אני גם רוצה לעשות את הטיפול הזה ברכב שלי.

עריכה אחרונה על ידי אספ
פורסם

אחרי שפותחים את הבורג צריך לנקות אותו כמובן אבל יותר חשוב את העבר הפנימי של הסרק שזה החור של הבורג ווצינור שלו עד לנקוה שיוצא מצד שני של בית המצערת

להתיז תרסיס ניקוי סעפות מכל שלושת הכוונים עד שמפסיק לצאת ג'יפה

לסגור את הבורג לגמרי ולפתוח 4 סיבובים להניע מנוע ולכוון עם הבורג סלד סרק תקין

• תוכן חדש...