Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

באתר לא מצויין זמן משוער למשלוח לישראל, מישהו אולי יוכל לשפוך אור על הנושא?

והאם האתר מומלץ?

עריכה אחרונה על ידי BenMalka

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

תראה, בעבר הזמנתי מנורות מאתר דומה לזה, POWERBULBS והגיע לי תוך 6 ימים.

אבל היום יש בעיות בדואר ישראל וגם האתר הזה לא כתוב.

בכל מקרה מהנסיון שלי מאיביי ובכללי משלוחים מאנגליה מגיעים יחסית מאוד מהר.

פורסם

נחכה ונראה. שלחתי להם גם מייל.

הזמנתי את הפיליפס אקסטרים ויז’ן החדשות מקווה שעשיתי בחירה נכונה:-)

פורסם
נחכה ונראה. שלחתי להם גם מייל.

הזמנתי את הפיליפס אקסטרים ויז’ן החדשות מקווה שעשיתי בחירה נכונה:-)

אני מזמין הרבה דברים מהאייבי לרכב,דואר ישראל לא זז.

אל תצפה שיגיע מהר,אם יגיע תוך שבוע וחצי שבועיים זה מצויין!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

אהלן, ובכן אני בדיוק עשיתי קניה שכזאת לפניי 10 ימים, תתפלא, אתה מקבל את זה עם DHL ולאחרונה די הרבה מקומות שולחים איתם וזה תענוג, אין גביה מיותרת מעבר למה שצריך אבל מידה וחרגת בסכום כמובן שתהיה גביית מע"מ וכו' בהתאם.

למרות שאני חייב לציין שעם DHL קיבלתי הרבה חבילות שהיו חייבות במע"N ומכס וכו' ולא נגבה ממני שקל ובכלל, במשלוח שהוא נמוך מ 75$ וכו' או בהתאם למוצר? מקבל עד היום או בסניף בהתאם לבחירתך.

רכשתי 2 זוגות של H7, H8 ו H11 וכו', קיבלתי עם כל זה גם 3 חבילות של אורות חניה וכו'.

החבילות שלהן יוצאות מ UK ולכן זה מגיע די מהר.

החבילה שלי, לפי המייל שלהם, שוגרה ב 22 לספטמבר וקיבלו לארץ שלשום והיום אספתי עצמאית מסניף תחנת דלק הפועל 24 שעות ששם הושארה עבורי החבילה.

יש להם שירות לקוחות מצויין ומענה מהיר ואחריות לשנה במידה ומשהו ( שולח להם את הנורות עם הקבלה/מספר הזמנה וכו' )

לצערי? נשרפו לי 2 נורות אחת אחריי השניה בהפרש של חודש כעבור שנה בדיוק, אי אפשר לקשר את זה לשום דבר ובהחלט יכול להיות קשר להחלפת המצבר שנעשתה כעבור מספר שבועות כאשר הוא מת לגמריי ומי יודע אולי זה נגרם בגללו ובגלל מתח לא תקין.

פורסם

היום קיבלתי מייל מהם שההזמנה תצא אלי ב 8 לחודש מאחר והדגם של הנורות שהזמנתי חדשות והם מקבלים משלוח בתאריך הזה.

נקווה שיגיע מהר בלי עיכובים מיותרים.. שירות לקוחות טוב אכן יש להם.

עונים דיי מהר ויודעים לתת תשובות מספקות בהחלט.

• תוכן חדש...