Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פיאסטה במבצע של איילון עולה 90 אלף ש"ח, אבל היא מאובזרת הרבה יותר טוב.

אוקי, לא ידעתי, למה אז יבואן רשמי לא מוריד מחיר? משהו פה לא בסדר ....

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גולף- מדחס מזגן שבק חיים אחרי 39k קילומטר, תיקון בצמפיון 5000 בלי שום השתתפות מבחינתם. טיפול קטן שמן,פילטר שמן 600שח.

למה לתקן בצמפיון אם רכב לא באחריות?

פורסם

כמובן שלא תוקן בצמפיון. זאת רק ההצעה שלהם. תוקן בחצי.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

שמעתי עליו דברים טובים. המבצע נראה די אטרקטיבי, תבדוק אם אתה יכול להשיג גם עוד כמה דברים מעבר לבסיס, תמיד אפשר להתמקח עוד קצת במעמד הקניה

פורסם
עם מתיחת תקציב קלה תוכל לרכוש פיאסטה 1.6 אוטומטית בקטגוריה של הסופר מיני נחשב כרכב הטוב מכולם.

יש לי פיאסטה, ועדיין אני לא בטוח שהיא הרכב הטוב מכולם, אולי המתאים לי ביותר אבל איך קבעת שהוא הכי טוב? הקליאו יותר מאובזרת וחזקה, האיביזה יותר זריזה וחסכונית בדלק, המזדה 2 וחברותיה יותר אמינות אני מניח. בקטגוריה הזאת ובמחירים האלו אין שלמות, רק פשרות ובחירה של מה שהכי מתאים לכל אחד.

מחירון של פיאסטה אוטומטית 100K , זה מתיחה קלה? או שקנית במחיר נמוך? ספר סודות ...

מי שהגבת לו זה יבואן מקביל, הוא מוכר ולא קונה, גם אצל היבואן הרשמי המחיר על הכביש הוא 95,200 עם התוספת של חיישני רוורס ומערכת מולטימידה בהתקנה מקומית עם ניווט ומצלמת רוורס.

המחיר הרשמי אכן 100+ אבל על זה שבאת להגיד שלום הם עושים ישר הנחה של 6000 ש"ח.

אל תשכח שגם באיביזה המחיר הוא לא באמת80 אלף, כי זה ללא אגרת רישוי ורק על צבע לבן, כל צבע אחר עולה לפחות עוד 1500 ש"ח והיא מגיעה עם 0 אבזור. שלא לדבר על זה שהרכבים עוד לא הגיעו לארץ עד כמה שאני יודע.

פורסם
אם הבחור מחפש גם ידני, הוא יכול לרכוש את הפורד פיאסטה ב-72K.

הרכב אמין מאוד, חסכוני בדלק, שקט ונוח לנסיעה, מרווח הרבה יותר מאשר האיביזה, מגיע עם מערכת מולטימדיה לא רעה בכלל, בטיחותי עם 7 כריות אויר ו-5 כוכבים במבחני ריסוק euro NCAP, אמנם עם 2 חלונות חשמל אבל בינינו זה שטויות. הבעיה היחידה איתו היא שהרכב קצת יותר עצל מאשר האיביזה.

אם הבחור רוצה רק אוטומט, במתיחה קלה של התקציב אפשר לרכוש סוניק סדאן חדשה שהיא סופרמיני קצת יותר גדולה, גם עם 5 כוכבי בטיחות ו-6 כריות אויר, מערכת מולטימדיה ותא מטען גדול.

בתור בעלים לשעבר של פיאסטה ידנית, כרגע ב-72000 שקל זו עיסקה פשוט גרוע. גם עם "מולטימדיה". אני מניח שיש לך ניסיון מעשי עם 2 הרכבים הללו? בכל אופן לי יש.

לגבי חוסר באבזור בפיאסטה, 1250 ידני, אתה צודק. מלבד 4 ח"ח, פנסי ערפל, בקרת שיוט, כסא מתכוונן לגובה, מע" מולטימדיה יותר משוכללת,[ראה תמונה מצורפת] מחיר זול יותר ב-2000 שקל לטובת האיביזה, ז"א ב-70000 שקל , אין הרבה הבדלים. אבל בינינו זה הרי "שטויות"

ההבדל הגדול הוא במנוע. הוא גמיש יותר והרבה יותר חסכוני בדלק, בסיאט.3SeatIbizaStereo.jpg

לגבי השרות, כנראה דעותינו חלקות. לא נכוונו מהשרות של "צימפיון". דווקא די נדפקנו מזה של "דלק". וזה מתחיל בשיחת הטלפון. או יותר נכון ב"סינון" הטלפוני שלהם.

פורסם
יש לי פיאסטה, ועדיין אני לא בטוח שהיא הרכב הטוב מכולם

אל תשכח שגם באיביזה המחיר הוא לא באמת80 אלף

בתור בעלים לשעבר של פיאסטה ידנית, כרגע ב-72000 שקל זו עיסקה פשוט גרוע.

ההבדל הגדול הוא במנוע. הוא גמיש יותר והרבה יותר חסכוני בדלק, בסיאט.

כן, רק אחר כך הבנתי שהוא נציג של יבואן מקביל.

אני אתמול השוותי מפרטים וגם הגעתי למסכנה שבין פיאסטה ואיביזה אני בוחר איביזה.

נראה לי קליאו הכי טוב בקטגוריה אבל מחיר שלו גבוהה.

יש לך מושג על הנחות על קליאו?

הצעה שקיבלתי בסיאט היא 79900ש"ח + 1220ש"ח אגרה (ללא מיגון) , אין לי בעיה עם צבע לבן, גם אבזור מספק את הצרכים שלי.

מה שחסר באיביזה - פנסי ערפל (לא צריך) , מחשב דרך (אפשר להסתדר בלי ) , בקרת אקלים (מספיק מזגן) , בקרת שיוט (צריך רק בדרך לאילת)

אני צריך להוסיף חיישני רוורס + AUX בלוטוס וזהו, שזה אפשר לעשות ב-500 - 1000 ש"ח תלוי עד כמה מערכת בלוטוס מתקדמת.

יוצא 81620 ש"ח - 82120 ש"ח

זה ביניתיים הצעה הכי טובה בקטגוריה (בתנאי שאבזור מספק)

פורסם

אל תשכח שהכספת או איתוראן זה גם איזה 900 ש"ח.

ברנו הציעו לי 3000 ש"ח הנחה מקסימום ולא היו מוכנים שקל יותר.

אל תשכח באיביזה שזה רק שנתיים אחריות לעומת לפחות 3 באחרות, אחריות גם שווה כסף ותבדוק את הביטוח שהוא יותר יקר בכמעט אלייפ שקל באיביזה, ככה שזה גם כסף.

פורסם (נערך)
בתור בעלים לשעבר של פיאסטה ידנית, כרגע ב-72000 שקל זו עיסקה פשוט גרוע. גם עם "מולטימדיה". אני מניח שיש לך ניסיון מעשי עם 2 הרכבים הללו? בכל אופן לי יש.

לגבי חוסר באבזור בפיאסטה, 1250 ידני, אתה צודק. מלבד 4 ח"ח, פנסי ערפל, בקרת שיוט, כסא מתכוונן לגובה, מע" מולטימדיה יותר משוכללת,[ראה תמונה מצורפת] מחיר זול יותר ב-2000 שקל לטובת האיביזה, ז"א ב-70000 שקל , אין הרבה הבדלים. אבל בינינו זה הרי "שטויות"

ההבדל הגדול הוא במנוע. הוא גמיש יותר והרבה יותר חסכוני בדלק, בסיאט.[ATTACH=CONFIG]397968[/ATTACH]

לגבי השרות, כנראה דעותינו חלקות. לא נכוונו מהשרות של "צימפיון". דווקא די נדפקנו מזה של "דלק". וזה מתחיל בשיחת הטלפון. או יותר נכון ב"סינון" הטלפוני שלהם.

אתה שוכח שהפיאסטה יותר בטיחותית ועם שנה נוספת של אחריות במקום שנתיים עלובות של צ׳מפיון.

בשביל איביזה מאובזרת צריך להוסיף הרבה מאוד כסף מכיוון שעם המבצע שהם עשו גם ירד כל האבזור.

חוץ מצבע לבן כל השאר עולים כסף, קודן עולה כסף ובפיאסטה הוא בחינם, בקרת אקלים ובקרת שיוט גם אין באיביזה וגם אין מערכת מולטימדיה אפילו לא פשוטה וגם אין פנסי ערפל...כל זה במבצע של האיביזה. אז איפה העסקה הטובה שאתה מדבר עליה?

וכמובן לא נשכח את הגיר הידוע לשמצה שעדיין לא בטוח אם סדרו את התקלות שהיו בו.

דרך אגב, מה יש במולטימדיה שבתמונה שאין בזו של הפיאסטה?

עריכה אחרונה על ידי אוהד זכי

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אילו היית טורח לקרוא קצת "טוב יותר" היית רואה את המילה "פיאסטה ידנית", וההשוואה הייתה מול איביזה ידנית.

לגבי האיביזה האוטומטית של פותח השרשור זו עדיין העיסקה הטובה ביותר והתמורה הטובה ביותר לכספו.

לא אתייחס לאבזור כי הוא בעיינך "שטויות"

ואם לאיביזה יש בעיות ב-DSG7, איך היית מגדיר את הבעיות של ה-POWER SHIFT, המעולה של הפורד?

ב-VAG לקחו אחריות בזמנו ל-5 שנים. מה עשו "בדלק"? את התשובה אתה יודע. אם לא תחפש אותה בפורום.

פורסם

כמו שרשמתי למעלה, במחיר הזה, אוטומט, רכב חדש, סופרמיני...האפשרות היא הכי טובה מכיוון שהיא היחידה.

השאלה היא האם לוקחים רכב בגלל שהוא היחיד שיש בידיעה שהוא לא הכי אמין?

במידה ופותח השרשור ירצה גם ידני אז האפשרויות פתוחות בפניו.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

הבעיה היא במקרה הזה ששני הרכבים הללו, גם הפיאסטה האוטומטית וגם האיביזה ה-DSG7 סובלות מתדמית "גיר" לא משהוא...

אחד מהם עולה קרוב ל-100000 שקל, {1.6} ואילו השני מגרד את ה-82000 ויש לו מנוע טורבו עם ביצועים עדיפים. {1.2}

אז מה קונים? מה אתה היית עושה?

פורסם

כמי שברשותו היו גם פורד פוקוס וגם סיאט, אני דווקא התאכזבתי מהשרות של פורד, הרבה יותר מרמת השרות של צ'מפיון, ועל ההבדל בין איכות הרכבים אין מה לדבר לטובת רכבי וואג.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
אל תשכח שהכספת או איתוראן זה גם איזה 900 ש"ח.

ברנו הציעו לי 3000 ש"ח הנחה מקסימום ולא היו מוכנים שקל יותר.

אל תשכח באיביזה שזה רק שנתיים אחריות לעומת לפחות 3 באחרות, אחריות גם שווה כסף ותבדוק את הביטוח שהוא יותר יקר בכמעט אלייפ שקל באיביזה, ככה שזה גם כסף.

אני כבר רשמתי למעלה, מקיף עם מיגון 2800 ש"ח , ללא מיגון 3100 , אפילו יש סיכוי שיהיה יותר זול.

לכן אני לא צריך איתורן זה בטוח. ביטוח ללא מיגון יותר משתלם. וזה לא יותר יקר באלף ש"ח ....

• תוכן חדש...