Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע סיאט איביזה ב 80K דגם בסיסי, דעתכם.

2avrham
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

מה דעתכם על המצבע של סיאט איביזה דגם בסיסי הכולל 4 חלונות חשמל ואבזור בסיסיללא מולטימדיה ב 80 אלף שקל?

מדובר על הדגם האוטומטי 1.2TSI עם 105כוחות סוס.

תודה לעוזרים..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

כדי שתריץ חיפוש על DSG וTSI בפורום, הדעות חלוקות.

אני באופן אישי לא הייתי רוכש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המבצע בגדול סבבה, רק אל תשכח שזה דגם בסיסי אמיתי שמגיע ערום מבחינת תוספות שיעלו עוד כמה אלפי שקלים אם תרצה להוסיף.

בנוסף לזה כמו שרשמו מעלי, הדעות ממש חלוקות על הגיר והמנוע הנ"ל, לכן תחשוב 300 פעם לפני שאתה רוכש.

בסכום הזה אתה יכול לרכוש רכבים טובים לא פחות ושיהיה לך ראש שקט מהם.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לציין לרעתה כמה נקודות:

1. תחזוקה יקרה יחסית.

2. ביטוח יקר.

3. אחריות לשנתיים בלבד.

4. בטיחות נחותה מהמתחרות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב מצויין, גיר מעולה ומנוע פנטסטי. כל זאת נכון כשהכל עובד ותקין. אממה, בהתחשב במורכבות המכונה והעובדה שיש רק שנתיים אחריות - זו בהחלט לא ההמלצה האוטומטית לכל אחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל סוכנות כמעט תסכים לעשות לך טרייד אין,

אבל ב80 אלף ש"ח למצוא רכב אוטומטי סופר מיני - לא תמצא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לציין לרעתה כמה נקודות:

1. תחזוקה יקרה יחסית.

2. ביטוח יקר.

3. אחריות לשנתיים בלבד.

4. בטיחות נחותה מהמתחרות.

היום ביררתי לגבי ביטוח, חובה 1244 ש"ח, מקיף 2800ש"ח (במקרה ויש מיגון מתאים) או ש"ח3100 (ללא צורך במיגון)

האם זה יקר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי נמנע לא רק בגלל ה DSG אלא בגלל היבואן, שאתה יכול לבצע עליו חיפוש בפורום.

בסכום הזה הייתי בודק את הסוניק סדאן כפי שאמרו כאן למרות הנחיתות של המנוע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום ביררתי לגבי ביטוח, חובה 1244 ש"ח, מקיף 2800ש"ח (במקרה ויש מיגון מתאים) או ש"ח3100 (ללא צורך במיגון)

האם זה יקר?

זה לא יקר אבל תברר מה בדיוק הפוליסה מבטחת וכמה השתתפות עצמית בכל מיני מקרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה אוהד.

אני לא מסכים עם כל אלו שאומרים שרכב זה לא שווה לקנות.

אם יבואן הוא לא טוב, אז למה נהגי מוניות קונים סקודה, פולסווגן, סיאט וכו' מיבואן זה??? אני לא מדבר על זה שכבישים מלאים ברכבים מיבוטן זה.

דבר שני ביטוח ובטיחות, אני לא רואה בעיות פה. ביטוח לא יקר, רכב קיבל 5 כוכבים ב-EURONCAP, אוקי סה היה לפני 3 שנים , בשביל לי זה מספיק.

נשאר רק סיפור של DSG, אני מאמין שתיקון אחרון ב-2013 שיפר משמעותית את המצב, חוץ מזה, אם לדעת לשמור על DSG הוא יהיה יותר טוב ואוטומט רגיל. איך לשמור על תיבא זאת אפשר למצוא באינטרנט.

רכב על הכביש מ- 2008, עבר תיקונים, זה יותר טוב מסוניק יותר בעיתית, תסתכלו על שברולט אוויה, רכב שלא יצא ממוסכים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי עד לא מזמן זו הייתה החלופה היחידה במחירים סבירים לרכבי דיזל.

מאז שוק הרכב השתנה מעט ומי שמוצאות את עצמן בתור מוניות הן הרבה מכוניות רנו פלואנס, קיה ריו וקצת מגאנים. (כולם דיזלים כמובן)

הבטיחות היא לא באמת 5 כוכבים. הרכב נבחן עם 6 כריות אוויר ונמכר עם 4 כריות אוויר, מה שלא מקנה לו את הציון הנ"ל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הלכתי לאתר EURONCAP ובדקתי, רשום שם שרכב נבדק עם 4 כריות אוויר בדיוק כמו רכב נמכר.

נהגי מוניות עדיין קונים מיבואן זה, אבל אתה צודק לגבי קיה ורנו, אבל זה לא אומר שנהגי מוניות הפסיקו לקנות מיבואן זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, אף אחד לא אמר שהאיביזה גרועה ולא בטיחותית.

הבעיה היא שגם אם תיקנו את רוב הבעיות של גיר DSG ואני בספק...עדיין אין סיבה לרכוש רכב שאמינותו מוטלת בספק.

גם אין אף אחד שיוכל לספר לך בדיוק את איכותו של הגיר ספציפית באיביזה הנ"ל מכיוון שהיא עדיין לא הגיעה לארץ.

אם אתה מוכן לחכות עוד כמה חודשים שמי שהזמין את הרכב יעבור איתו כמה חודשים ויספר לך בדיוק מה טוב ומה לא...סבבה.

אתה גם צריך לזכור שיש רכבים יותר אמינים ויותר מאובזרים ויותר בטיחותיים מהאיביזה בתקציב שלך.

אם אתה ממש נעול על הרכב אז תרכוש אותו, במקרה הכי גרוע יש לך אחריות יצרן לשנתיים.

טוב לך איתו, מברוק. לא טוב, תמכור ותחליף לרכב אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...