Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NEW TIRES FOR 205GTI

paul
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

I'M LOOKING TO BUY 4 NEW TIRES 185X60X14, WHAT IS THE BEST COMPANY, MODEL AS FAR AS ROAD HOLDING, HANDLING ETC. THAT EXIST IN THIS SIZE, WHAT DO YOU RECOMEND, IS TOYO PROXES T1-S ARE AVAILABLE FOR THIS SIZE, OR ANY OTHER MAKE WITH EQUIVELANT PERFORMANCE, YOU MAY RESPOND IN HEBREW TOO, I CAN ONLY WRITE ENGLISH

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Paul - I can only write English too LOL... anyways, try Toyo.com for sizes, I believe they do have that size, where are you located on the planet? might be some better options for you in your area... Falken Azenis Sport RT215 comes to mind

?BTW, what's up with the caps

.Moti

פורסם

MOTI HI, THANKS FOR RESPONDING, I'AM IN TEL AVIV, I WILL LOOK UP TOYO, ALSO THE FALKENS SOUND LIKE A GOOD OPTION TOO, ANY OTHER SUGGESTIONS ? I WAS THINKING TO CHANGE TO 195X50X15'S ON '15 RIMS OF COURSE, BUT MY MECHANIC SAID ITS BEST TO STAY WITH THE ORIGINAL SIZE, BECAUSE HE SAID THE REAR AXLE ON THE GTI 1.9 IS DIFFERENT THEN THE ONE I HAVE, SO I TEND TO AGREE WITH HIM, WHAT DO YOU THINK? ANYHOW I NOW HAVE TO SHUT DOWN MY COMPUTER, IF YOU HAVE ANYTHING TO SAY I WILL BE BACK ON SUNDAY, BIBI

פורסם

עם כל הכבוד, אני חושב שיהיה עדיף לבדוק אצל הצמיגאים את הצמיגים הזמינים אצלם

במידה האמורה (שאינה נפוצה כלל וכלל) ולחזור לשאול על צמיגים ספציפיים.

דניאל

MCS 2008

פורסם
יוקוהמה V500 , אחד הצמיגים הטובים שיש במידה הזאת.

יש לנו V500 כחצי שנה.

צמיגים שקטים מאוד! , אוחזים מעולה ביבש וברטוב.

גם לכספר היו כאלה , וגם ל-Arikbaron יש כאלה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
185/60/14 לא נפוץ.........אחי באיזה עשור אתה חי.

*** עריכה - אם אתם אחים - תדברו בבית *** :arrow: מצחיק...........

בכל אופן PAUL התכוונתי לומר ש185/60/14 הם כן נפוצים ,

לך על היוקוהמה V500db , ב1100 תוכל להשיג רביעייה , מחיר מצוין.

פורסם

גם לי יש כאלה, והם באמת שקטים גם בנסיעה וגם בהחלקה.

הם לא הטובים ביותר.

EAGLE F1 היו בזמנו אצל אנטון ביפו במידה הנ"ל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

פאלקן, אחלה של צמיגים לפי דעתי, אני נועל כאלו על הררב, ואני מרוצה מהם!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

OK I UNDERSTAND THAT THE YOKOHAMA'S OR FALKENS WILL MAKE A GOOD CHOICE, NOW WHAT ABOUT UPGRADING TO 195X50X15 AS IN THE 1.9, WOULD THAT BE ADVISABLE? DOES ANYBODY HAVE AN IDEA, PAUL

• תוכן חדש...