Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדרת טלפון telit ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מכשיר ששימש ברשת פלאפון, ואין לו כרטיס סים, כי אם מקשרים בפלאפון את המכשיר (לפי הבר קוד שלו - "מכאני שלו") וצורבים.

השאלה היא אם ניתן להשתמש ברשת שלך (אינני יודע).

לעניין פירוק - לא לחתוך את החוטים !!! אתה עלול לקצר בין פלוס למינוס. לא כדאי.

אם יש לך ידיים טובות, פרק את החיפוי מצד שמאל לאורך (בצד הנוסע). חתוך אזיקונים או איזוליר-באנד (ככה זה המתקינים של היום...). פרק את כל החיבורים/קונקטורים (יש שניים לאנטנות - אנטנה + לGPS, מחבר לרמקול, מחבר למיקרופון, ומחבר מתח. אל תחתוך את מחבר המתח - תגלגל אותו ותחוב פנימה. יוכל לשמש מתקין עתידי אם תצטרך. מה שאתה כן יכול לחתוך - זה את המיקרופון בצד של סך השמש - לא הייתי ממליץ לך לפרק אותו כי החוט עובר ע"י כרית אויר בקורה שמאלית קדמית. לפעמים יש לפרק את דיפון הקורה ולשחרר את הגומי האוטם את דלת הנהג למעלה. הרמקול - פרק את התושבת שלו והוצא / ייתכן שמתקין עצלן תחב אם הרמקול פנימה - עקוב אחרי החוט והוצא בזהירות. את הפלאח לא הייתי מוציא כי יש לפרק את הפלסטיקה שמכסה אותו).

בקיצור או שאני נשאר עם הדבר המכוער הזה או שאני אלך למישהו שיפרק לי ..

רק העניין עם הכרית אוויר מטריד אותי.

במקרה וחלילה פגעתי בכרית אוויר, כשניסיתי לפרק את זה, אמור להיות לי אזהרה בלוח שעונים?

פורסם

טלפון ברכב זה דבר מעולה - לאשתי יש כזה מזה 8 שנים. קודם היה המוטורולה מתוצרת הארץ שהיה מותאם לתפקידו בצורה מושלמת, עם כפתור הפעלה וחיוג קולי שאפשרו להמנע מהסרת המבט מהדרך. אבל המכשיר החזיר נשמתו וכעת יש לה אלקאטל שעושה את העבודה, אבל הרבה פחות מוצלח ואמין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המכירים מגיעים כערכות סגורות, כולל כל הרכיבים. נדמה לי שעולים סביב 1.5-2 אש"ח בחברות, מחיר מוגזם למדי. מצד שני- מבחינת בטיחות הם הרע במיעוטו. חבל שהמוטורולה -שללא ספק היה טלפון הרכב הטוב ביותר מעולם - יצא מהשוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...