Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדרת טלפון telit ברכב

nimrod7676
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

רכשתי לפני כשבועיים מונדאו 2007 והיא מגיע עם דיבורית כזאת של telit.

רציתי לשאול האם אתם יודעים במקרה איך אני שם את המספר שלי שם?

אני בגולן טלקום, תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה דיבורית או טלפון קבוע ברכב?

TELIT זאת חברה עם הרבה דגמים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה טלפון אמור להיות פתח לכרטיס סים. אתה צריך לפנות לגולן ולבקש סים נוסף עם המספר (זה כמובן בתשלום).

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה טלפון אמור להיות פתח לכרטיס סים. אתה צריך לפנות לגולן ולבקש סים נוסף עם המספר (זה כמובן בתשלום).

בגולן התשלום הוא חד פעמי עבור משלוח/הנפקת הסים, ואין תוספת תשלום חודשית קבועה. חברות אחרות (כמו 012) כלל לא מספקות את השירות הזה, נפתח שרשור על כך לא מזמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד דמה שאני זוכר telit סיפקה לפלאפון מכשירי כיס, ומדובר בתושבת שבה מניחים את מכשיר הכיס ומחברים אותו למקמ"ש ברכב. מכשירים אלה פועלים ברשת ה-CDMA הישנה ואין לך שום שימוש בהם בגולן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

php4CUs1s.jpg

זה הטלפון, יש אפשרות להשתמש בו בגולן?

לא יודע אם זה קשור אבל המספר שמותקן ברכב הוא של סלקום (מתחיל ב-052)

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המספר לא אומר דבר - הלוגו הוא של פלאפון, יתכן שמדובר במספר שנוייד.

האם יש במכשיר תושבת לכריטס סים? אם כן - לא צריכה להיות בעיה, שכן המכשיר צריך להיות SIM free, ואם אינו - פלאפון אמורה לשחרר אותו (הבעיה היא שמבחינתם אינך בעל המכשיר כך שהם עלולים לשים רגליים). אם אין מקום לכרטיס סים מדובר במכשיר CDMA ששוה את משקלו בפלסטיק. אני חושש מאד שמדובר במצב השני.

עריכה - חפרתי קצת ברשת. אכן מדובר במכשיר CDMA חסר ערך. לטובת בטיחותך פרק אותו (הוא עלול להפריע לפרישת כרית אויר).

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המספר לא אומר דבר - הלוגו הוא של פלאפון, יתכן שמדובר במספר שנוייד.

האם יש במכשיר תושבת לכריטס סים? אם כן - לא צריכה להיות בעיה, שכן המכשיר צריך להיות SIM free, ואם אינו - פלאפון אמורה לשחרר אותו (הבעיה היא שמבחינתם אינך בעל המכשיר כך שהם עלולים לשים רגליים). אם אין מקום לכרטיס סים מדובר במכשיר CDMA ששוה את משקלו בפלסטיק. אני חושש מאד שמדובר במצב השני.

עריכה - חפרתי קצת ברשת. אכן מדובר במכשיר CDMA חסר ערך. לטובת בטיחותך פרק אותו (הוא עלול להפריע לפרישת כרית אויר).

מקווה שלא נצטרך אותה. המון תודה ידידי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי בעבודה שעשה המתקין. אתה יכול פשוט לחתוך את החוטים ולהוציא את הברגים, ותשאר הלוחית, או ללכת למתקין שיגבה תמורת העבודה 50 ש"ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מכשיר ששימש ברשת פלאפון, ואין לו כרטיס סים, כי אם מקשרים בפלאפון את המכשיר (לפי הבר קוד שלו - "מכאני שלו") וצורבים.

השאלה היא אם ניתן להשתמש ברשת שלך (אינני יודע).

לעניין פירוק - לא לחתוך את החוטים !!! אתה עלול לקצר בין פלוס למינוס. לא כדאי.

אם יש לך ידיים טובות, פרק את החיפוי מצד שמאל לאורך (בצד הנוסע). חתוך אזיקונים או איזוליר-באנד (ככה זה המתקינים של היום...). פרק את כל החיבורים/קונקטורים (יש שניים לאנטנות - אנטנה + לGPS, מחבר לרמקול, מחבר למיקרופון, ומחבר מתח. אל תחתוך את מחבר המתח - תגלגל אותו ותחוב פנימה. יוכל לשמש מתקין עתידי אם תצטרך. מה שאתה כן יכול לחתוך - זה את המיקרופון בצד של סך השמש - לא הייתי ממליץ לך לפרק אותו כי החוט עובר ע"י כרית אויר בקורה שמאלית קדמית. לפעמים יש לפרק את דיפון הקורה ולשחרר את הגומי האוטם את דלת הנהג למעלה. הרמקול - פרק את התושבת שלו והוצא / ייתכן שמתקין עצלן תחב אם הרמקול פנימה - עקוב אחרי החוט והוצא בזהירות. את הפלאח לא הייתי מוציא כי יש לפרק את הפלסטיקה שמכסה אותו).

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוכל למכור את המכשיר: עם המון מזל עד 150 ש"ח.

לחילופין למסור אותו למישהו מהפורום, תמורת הפירוק.

אחי התעניין במכשיר כזה לפני חודש, היום זה כבר לא רלוונטי (קנה מכשיר GSM עם סים).

*למרות הוודאות שהמכשיר הוא CDMA, וודא היטב שאין לו במקרה (סיכוי נמוך מאוד) חריץ לסים, בדרך כלל נמצא בצד המכשיר.

עריכה אחרונה על ידי Eily
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומי ירכוש מכשיר שאין אפשרות לחברו לרשת? חוץ מלאספנים - המכשיר חסר ערך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחי למשל מחוייב לפלאפון (מהעבודה) גילה את נפלאות טלפון הרכב, החליף רכב ונשאר ללא מכשיר. רשמתי שהסיכוי למכירה נמוך, וגם מחיר השוק נמוך (עד 150 ש"ח).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...