Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית תאימות התקן אחסון נייד

kldima5188
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב לכולם,

יש לי בעיה מוזרה במערכת, השירים שעל התקן האחסון הנייד מנוגנים בקצב כפול כאילו אני מריץ את השיר קדימה.

מדובר במערכת פיוניר מדגם DEH-4500BT והתקן 3.0 USB מהיר מסוג SanDisk Cruzer Ultra Fit 16 GB USB 3.0

האם יכול להיות שבגלל שההתקן עצמו הוא בעל מהירות קריאה וכתיבה מהירה מ usb 2 מתרחש כל הסיפור הזה? כאילו המערכות הנ"ל לא יודעות לווסת את מהירות הקיאה מה DOK? (למרות שבמפרט שלו רשום שהוא בעל תאימות מלאה למכשירים בעלי usb 2.0)

האם יש דרך כלשהיא להוריד את מהירות הקריאה והכתיבה של ה DOK ובעצם לגרום לו לעבוד בקצב של USB 2?

נ.ב

לאחר קניית הדיסק און קיי בוצע פירמוט ושינוי מערכת הקבצים ל FAT32 כמו שצריך וגם יש לי דיסק און קי ישן שאיתו הכל עובד כמו שצריך ככה שהבעיה היא לא במערכת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המכשיר קובע באיזה תקן לעבוד רוס המחשבים והמכשירים תומכים עדיין בusb 2.0 ועובדים מעולה עם מכשירים בתקן 3.

תנסה להחזיר אותו לntfs ולראות אם זה עוזר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב מכשירי הפיוניר ובפרט הדגם שאצלי אינם תומכים ב NTFS כלל

במפרט של ה דיסק און קי הנ"ל כתוב בפרוש שיש לו תאימות מלאה למכשירים בעלי שקע usb 2 ככה

שאני לא ממש מבין מאיפה מגיעה הבעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיוניר מסייגים את עצמם בחוברות ההפעלה של מכשיריהם, כי אין הבטחה לתאימות לכל ה-DOK הקיימים בשוק.

כנראה שזה אחד מאותם מקרים.

מעבר ללנסות לפרמט אותו מחדש (FAT32/16) ולהעביר קבצים שאתה יודע שהם תקינים - אין לי רעיונות נוספים.

אישית, אני חושב שמיותר להקדיש DOK כזה למטרה כזו. שמים את הכי פשוט שיש וזהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין קשר ישיר לדעתי לענין תקן ה-USB. תקן 3.0 יכול לכתוב/לקרוא במהירויות של פי 5 ו-10 מתקן 2.0 (ותואם לאחור במקרה זה).

הקבצים שעליו הם דיגיטליים. זה לא פטיפון שאם אתה מסובב אותו מהר יותר כך גם נשמעת המוזיקה :lol:

כנראה שמדובר בבעיית תאימות אחרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מערכת ההפעלה שהפיוניר הזה מבוסס עליה מקורה בLINUX יתכן ובכלל מערכת הקבצים שעליה הוא פועל היא EXT3

אם כי בדרך כלל תקיעי USB מפורמטים בFAT או FAT32 או NTFS ההבדלים הם בגודל קבוץ מקסימלי לקובץ בודד שניתן לקרוא - FAT אם אני זוכר נכון 2 גיגה מקסימום לקובץ, FAT32 זה 4 גיגה לקובץ ובNTFS ניתן גם להפעיל מניפולציות של הרשאות ברמת הקובץ.

אני מסתמך על זכרון ישן של עולם שהיום נחשב OLDSCHOOL בתחום המחשוב - יתכן מאוד ואני רחוק מלדייק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה ב

DEH-4500BT יש אפשרות של audiobook

יכול להיות שבטעות אצלך זה דולק על faster

משנים את ההגדרה הזאת דרך הגלגלת. קיימות האפשרויות faster normal slower

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין קשר ל USB 2 או 3.

הבעיה היא בנפח ההתקן.

המערכות של פיוניר יכולות לקרוא התקנים בעלי נפח של עד 8 ג'יגה, אצלך הנפח הוא 16.

ככה לפחות זה אצלי.

בכל זאת, תנסה את העצות שנתנו חברי הפורום, אם לא יעזור, כנראה שצריך להחליף התקן.

עריכה אחרונה על ידי sharkol
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה ההודעת שגיאה שאתה מקבל?

לדוגמא ": ERORR XX"

לי יש פיוניר 7450,שתי USB וכ"א מהם תומך עד 32ג'יגה,ושניהם מחוברים עובד מעולה.

לפי השגיאה , תוכל לקבל כיוון להמשך, תעדכן.

מנוע V6 בלי להתבייש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה ההודעת שגיאה שאתה מקבל?

לדוגמא ": ERORR XX"

לי יש פיוניר 7450,שתי USB וכ"א מהם תומך עד 32ג'יגה,ושניהם מחוברים עובד מעולה.

לפי השגיאה , תוכל לקבל כיוון להמשך, תעדכן.

אין הודעת שגיאה, אני רואה את כל התיקיות והשירים הבעיה היא שהמוסיקה מתנגנת במהירות כפולה כאילו אני מריץ את השיר קדימה.

לגבי מי שהגיב בקשר לפונקציה של audio book: יש לי גם DOK ישן של 1 ג'יגה גם הוא מפורמט ל FAT32 ודרכו הכל עובד כמו שצריך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין קשר ל USB 2 או 3.

הבעיה היא בנפח ההתקן.

המערכות של פיוניר יכולות לקרוא התקנים בעלי נפח של עד 8 ג'יגה, אצלך הנפח הוא 16.

ככה לפחות זה אצלי.

בכל זאת, תנסה את העצות שנתנו חברי הפורום, אם לא יעזור, כנראה שצריך להחליף התקן.

בדקתי במדריך של המכשיר אין שום הגבלה על נפח ההתקן אלא רק על מספר התיקיות ומספר הקבצים שהם 500 ו 15000 בהתאמה

המדריך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי קודם כל שיהיה חג שמח..

תראה לפי מה שאני מכיר יש בעיה עם ההתקנים החדשים SanDisk Cruzer הם מיועדים לתוכנות שיודעות לעבודה על מחיצה ולא על התקן נשלף

כנראה הוא מזהה אותו כארדיסק ולא כהתקן אחסון נייד

תעשה בדיקה פשוטה תחבר אותו למחשב ותראה עם הוא רושם לך דיסק נשלף או שהוא מראה לך את זה כמחיצה במחשב

אם הכן הוא מראה לך את זה כמחיצה אז הפיוניר שלך לא יודע לזהות ארדיסק ופה הבעיה זה בעיה ידועה בהתקנים החדשים של סאן דיסק

ופשוט מה שאת צריך לעשות זה להחליף את התקן לחברה אחרת שלא מזהה אותו כמחיצה אלה כהתקן נשלף

מקווה שעזרתי

ליאור..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...