Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אך העדר החגורות במשאית אינו מטיל כל אחריות לתאונה על אריה .

אני לא חושב שיש כאן אפילו מישהו אחד שחושב שהעדר חגורות מטיל אחריות לתאונה על אריה - אבל במסגרת "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם" חשוב מאוד להתקין חגורות ולחגור גם בכלי רכב שלא מחייבים את זה, בדיוק כדי למזער נזקים במקרה שמישהו אחר היה אדיוט.

פורסם

קודם כל החלמה מהירה לפצועים זה הכי חשוב.

דבר שני את המשאית אפשר לתקן אך

הדבר כרוך בהשגת חלפים שקשה להשיגם ובמחיר תיקון יחסית גבוה.

ויכול להיות מצב שחברת הביטוח תעדיף

להוריד את המשאית מהכביש ולפצות את הבעלים על פי הערכת שמאי.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

החלמה מהירה למשפחת הרמן והיותם משפחה אופטימית רק תסייע בידם לעבור את התקופה הקשה , תקופת ההחלמה והחזרה לשגרה.

מאחל להם רפואה שלמה

גם אני חוויתי, לפני חצי שנה, תאונה קשה, וברכבי יש חגורות בטיחות, ובכל זאת , הבחור שפגע בי מאחור, פשוט נעצר בי ודחף אותי לכוון הרכב שלפני , שלבסוף נקבע שהוא "טוטל-לוס" - משמע המהירות של זה שפגע בי הייתה גבוהה מהמותר לקטע כביש זה.

ובכלל מהירות הנסיעה כיום היא בד"כ גבוהה מהאמור בשילוט ולכן גם התאונות , עם רכבי אספנות, הן קשות יותר - הסיבה- אין אצלנו אזורי קריסה, כפי שמקובל במכוניות מודרניות.

מצא משה

פורסם

שלום לכולם,

משך שבוע לא כתבתי, ואיזה שבוע זה היה!!

טוב, כולכם יודעים פחות או יותר איזה שבוע זה היה, לא?

אז ככה, קודם כל תודה על כל איחולי ההחלמה, הם חשובים לנו, ותודה לכל האנשים שטרחו ובאו לבקר, זה ממש חימם לנו את הלב.

תודה לאיתמר וניב שעזרו ברגעים הקשים שלאחר התאונה, וגם התגלו כ"דוג סיטר" לכלבים שלנו אחריה..

אני ממש לא משווה בסדר גודל, אבל כמו במלחמה האחרונה, העם שלנו פה מגלה גדולה ברגעים קשים, החל מחברי מועדון שלא ראו אותי

מעולם ובאו לבקר, וכלה בפרמדיקים וסתם נהגים מזדמנים שעצרו והציעו עזרה, מרגש.

דו"ח מצב למתעניינים: אני הגעתי הערב הביתה להמשך מנוחה של 30 יום בינתים עם שבר דחיסה בחוליה בגב, מה שנקרא, "לא רציני".

רונית אשתי עדיין מאושפזת עם שבר מסובך בכתף בבי"ח מאיר. היא גם עדין לא החלימה לגמרי מהטראומה הפיזית העצומה של התאונה, זה ייקח זמן. אחד הבנים עם גבס ברגל אבל הוא מבסוט - יקבל פטור מנעליים בפנימיה הצבאית בה הוא לומד..

הרכב - אני יודע בדיוק כמוכם, עוד לא ראיתי אותו, וגם לא גיבשתי החלטה מה אני רוצה לעשות. נחיה ונראה.

עכשיו סיימתי לקרוא את כל התגובות ויש כמה דברים שאני רוצה לאמר, לא לפי סדר חשיבות דווקא, אלא לפי סדר כרונולוגי..

ראיתי כמה תגובות שקראו "לטפל" בנהג ובחברת ההובלה. אז קודם כל, לחברה לדעתי אין קשר לצורת הנהיגה של העובדים בה,

(אלא אם הכריחו אותו לעבוד שעות ארוכות ללא מנוחה בניגוד לחוק) הרכב נראה חדיש ולא נראה לי שהיתה פה תקלה מכנית כך שבואו

נעזוב את עינב הובלות בשקט. (קצין הבטיחות של החברה גם טרח להתקשר ולדרוש בשלומנו וכו')

הנהג - טוב נו, אני לא בדיוק מעריך במיוחד את כישורי הנהיגה שלו, אבל הוא יצא בעיני ממש בסדר בתור בנאדם.

הוא לא התנער מאחריות, וכבר באתר החל להתנצל, ומובן שדי נפנפתי אותו. מסתבר שזה ממש מציק לו והוא התקשר שוב

לפני שבת לבקש סליחה ולשאול מה שלומנו, ופעם נוספת ביום ראשון. זה, בעיני, מכובד.

אגב, הוא סיפר שהוא כלל לא נסע בנתיב שלי, אבל רכב פרטי "חתך" אותו והוא נמלט ימינה ואז פגע בי, אתם יודעים מה?

זה לא מעניין אותי כל עוד ברור לכל שהוא האשם בתאונה המיותרת הזו.

ברור שהוא טעה פה, אבל ביננו, מי פה יכול להגיד שהוא מעולם לא טעה על ההגה? למזלנו, לרוב זה נגמר בכלום, או בפגיעות קלות,

הפעם זה היה חמור יותר ולצערי כמובן, אני ומשפחתי הם אלו שנדפקו.

חגורות בטיחות - נכון. חגורות פה היו מצילות את אשתי מהפגיעה הקשה, כך גם כריות אויר. גם מנוע אחר היה עוזר כי אז הייתי יכול לנסוע

שמונים ולא שישים ועוד כהנה וכהנה, אבל זה כל הקסם ברכב אספנות! הוא ישן, והוא שונה, וההילוכים עוברים קשה, והרדיו הוא AM,

אם היינו רוצים הכל חדש, היינו נוסעים במזדה 3 וזהו! אז נכון, הרכבים פחות בטוחים, וספציפית, חבל שלא היו ברכב חגורות בטיחות.

להגיד לכם שלא נהניתי לנסוע בלי לחגור? נהניתי. אני חושב שעל כל אחד להחליט (במגבלות החוק) מה חשוב לו ברכב - ההנאה, הבטיחות,

המזגן, לא יודע מה עוד, ולפי זה לבחור את הרכב שלו.

לסיכום, עברנו חויה קשה, אבל כל הדברים הקשים מתרככים עם הזמן, ואני מקוה שהצלקות שלנו ישארו רק בגוף ושיבוא יום שנסתכל אחורה

ונאמר, (כמו על דברים אחרים שקרו מזמן), "זה היה מטורף!" וזהו, בלי לחוש כאב.

אני עדיין חייב פה את סוף סיפור המסע, וזה יקרה בפעם אחרת, ובינתים, לילה טוב, והפעם, בלי תמונות, את אלו, אני משאיר אצלי.

שלכם,

אריה

:2gunfire:..When you have to shoot shoot, don't talk. That is of course, if you have a gun

פורסם

אריה, לך ולמשפחה החלמה מהירה, להרגיש טוב ושכל הטיפולים וביורוקרטיה שלאחרי התאונה יעברו מהר!

פורסם

התרגשתי לקרוא את מה שכתבת ואת ההתיחסות האנושית כל כך לנהג הפוגע. אני שמח לדעת שאתם בדרך הנכונה, בריאותית ונפשית. ולגבי הרכב שלכם, הכל כפרה. העיקר הבריאות.

מאחל לרעייתך, לך ולילדים רק בריאות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לאריה וכל המשפחה

בריאות והחלמה מהירה קשה להבין איך אחרי מסע ארוך שכזה בתרבויות שונות התאונה מתרחשת דווקא בבית.

שוב בריאות והחלמה מהירה

פורסם

הדברים שלך נוגעים לכל לב, אריה.

השלמה, בגרות, סלחנית ועוד מתכונות של אנשי יושר.

מאחל בריאות שלמה.

ישועת ה' כהרף עין.

• תוכן חדש...