Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך כל בית עסק שעובד מול היבואן אודיו סיסטמס (דרור) מורשה אלטרומדיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני שאתה רץ לקנות

מדוע את צריך ביט 1.?

עובר לאקטיבי. יש לי כבר 2 מגברי 4 ערוצים, סיימתי להריץ כבל 2 גייג' איכותי ברכב, שבוע הבא יגיעו לי RCA של KNU ויש לי מפצלי מתח איכותיים של סטינגר, סאב HX300 ושני סטים קומפוננט של הרץ קידמי ואחורי, עכשיו מאחר וב HU שלי אין חיתוכים ואין בו שם דבר שקשור באמת לכיוונים חוץ ממולטימדיה וניגון מתוך USB, אני מעדיף לקנות פרוססור ולא לאבד את כל הפיצ'רים של הדאבל דין ולעבור לאיזה HU של 1 דין כמו ה 80PRS וכו.. שאפשר לעבוד איתם אקטיבי, גם מאוד נוח לי כל העניין של הטאצ' והבחירה של השירים והתיקיות וכו. בכל מקרה אף פעם לא אהבתי את המראה של רדיו דיסקים רגילים.

פורסם (נערך)

באיזה חברה\דגם 2DIN מדובר.?

העלות של ביט 1 היא באזור 2500-3000 שח תלוי היכן אתה קונה.

ואני לא בטוח שאתה צריך פרוססור כזה בכלל.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם
באיזה חברה\דגם 2DIN מדובר.?

העלות של ביט 1 היא באזור 2500-3000 שח תלוי היכן אתה קונה.

ואני לא בטוח שאתה צריך פרוססור כזה בכלל.

למה אתה לא בטוח שצריך?

הבנתי שאוכל להגיע לביצועים יפים עם הפרוססור הנ"ל. אני מוכן גם לכל הכאב ראש שבכיוונים.

פורסם

אם יש לך שני סטים קדמי ואחורי של "הרץ" ? לא בטוח כמה עבודה אקטיבית תתרום לעניין

מעבר לזה מעניין אותי באיזה 2DIN מדובר כי אם מדובר במכשיר עם רמת סיגנל נמוכה

עדיף יהיה לדעתי למכור את ה-2DIN הקיים להוסיף את עלות הפרוססור

ולרכוש 2DIN חדיש ברמה גבוהה כמו למשל פיוניר AVH-X8650BT.

פורסם

לשני סטים פסיביים קדמי ואחורי ניתן גם להסתדר עם פרוססור של חמישה ערוצי הגברה - הביט 10 במקרה הזה

לא, לא טעות אני מדבר על הBIT TEN יכול גם כן לעשות את העבודה והוא זול יותר.

יש היום גם פרוססור מבית PPI מבוסס MDSP בתג מחיר העומד על כ200 דולרים בלבד ויש עליו חוות דעת טובות - יתכן והוא חלופה טובה יותר וזולה יותר.

במידה ופותח השרשור מתכנן לעבור בעתיד לסט שלושה חלקים קדמי אקטיבי + סאב

או

לסט שני חלקים אקטיבי + סט שני חלקים אחורי פסיבי + סאב

יש סיבה טובה לרכוש BIT ONE מראש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לשני סטים פסיביים קדמי ואחורי ניתן גם להסתדר עם פרוססור של חמישה ערוצי הגברה - הביט 10 במקרה הזה

לא, לא טעות אני מדבר על הBIT TEN יכול גם כן לעשות את העבודה והוא זול יותר.

יש היום גם פרוססור מבית PPI מבוסס MDSP בתג מחיר העומד על כ200 דולרים בלבד ויש עליו חוות דעת טובות - יתכן והוא חלופה טובה יותר וזולה יותר.

במידה ופותח השרשור מתכנן לעבור בעתיד לסט שלושה חלקים קדמי אקטיבי + סאב

או

לסט שני חלקים אקטיבי + סט שני חלקים אחורי פסיבי + סאב

יש סיבה טובה לרכוש BIT ONE מראש.

אני אכן רוצה לעבור לסט שני חלקים קידמי אקטיבי + סט פאסיבי אחורי + סאב.

קיבלתי את התשובה שלי, תודה רבה !

• תוכן חדש...