Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שברולט קרוז 1.4T: עכשיו ב-112,900 שקל


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק בשביל הדיון אני זורם כי לפי התגובות שלך נשמע שאתה ממש נפגע כאילו יש לך מניות בחברה.

 

עכשיו גם בצחוק לא הייתי עולה לנהוג על הרכב והסיבה לכך,שנהגתי בשברולט קרוז של בת דודה שלי בדגם הנ"ל.

איכות אמינות ממממ..... ממש אין קשר בין ההצהרות למציאות.

 

סטיגמות? שברולט קרוז רכב משעמם ולא משנה מה תעשה או תגיד רכב טוב זה לא!

 

תלמד בחיים שדברים טובים עולים כסף,כאשר מוכרים רכב במחיר זה מיועד לאנשים שלא ממש מבינים ופשוט מחפשים רכב זול.

 

נ.ב

 

לא הייתי נוגע ברכב הזה אפילו בחינם .

 

בוא נאמר לך ככה, לא ענית לי על השאלה, יכולה להיות סיבה למה, לדוגמא: יכול להיות שאתה לא יודע על איזה קרוז עלית (מנוע, שנה) ואתה יורה סטיגמות בלי לכוון.

 

זה אחלה רכב שבעולם תגיד מה שתגיד , כמו שנראה בדוק לא עלית על קרוז טורבו .

  • תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אומנם אין לי הרבה ניסיון בקטגוריה של משפחתיות,אבל מניסיוני המועט נהגתי בשברולט קרוז ,מאזדה 3 סקודה אוקטביה והונדה סיוויק.

 

הקרוז הכי נחותה בקטגוריה והמחיר בהתאם,אם אני צריך לבחור הייתי בוחר בהונדה,אני ממש לא הולך אחר אפקט העדר.

אתה מוזמן להריץ חיפוש ולראות איזה רכב ברשותי.

 

זאת דעתי לאחר נהיגה.

פורסם (נערך)

כנראה שאני לא יודע מה זה טורבו בגלל זה אני לא יודע להבדיל בין קורז טורבו לקרוז רגילה.

 

נהגתי על כל הדגמים של הקרוז מנוע 1800 1600 ו 1400 טורבו

 

תסלח לי זה לא רכב ,יש אופציות יותר טובות בשוק.

עריכה אחרונה על ידי TAMIR2000
פורסם
אומנם אין לי הרבה ניסיון בקטגוריה של משפחתיות,אבל מניסיוני המועט נהגתי בשברולט קרוז ,מאזדה 3 סקודה אוקטביה והונדה סיוויק.

 

הקרוז הכי נחותה בקטגוריה והמחיר בהתאם,אם אני צריך לבחור הייתי בוחר בהונדה,אני ממש לא הולך אחר אפקט העדר.

אתה מוזמן להריץ חיפוש ולראות איזה רכב ברשותי.

 

זאת דעתי לאחר נהיגה.

 

אז אתה אומר שנהגת בקרוז, ציין את השנתון שבו נהגת ואת נפח המנוע ותקבל תשובה מספיק מדויקת למה לא חיבבת את הקרוז.

 

במהלך השנים 2009 2014 הקרוז עברה כמה מתיחות פנים שהשכיחו את המחלות ילדות, התגובה הראשונה של

GABIUBOGI בשרשור מתכוונת לעניין הזה.

פורסם

אנשים רושמים כאן שטויות על הקרוז בלי שום קשר למציאות. לקרוז יש מנוע וגיר של אופל כחבילה הם אמינים מאוד ועובדים היטב בעוד הרבה רכבים מלבד הקרוז והאסטרה. החיסרון של הגיר הוא יחסי העברה ארוכים אבל גם בתצורה הזאת השילוב הזה חזק יותר מכל שילוב מנוע וגיר אטמוספרי בשוק וזה בדוק. מאזדה נכון להיום תקועה עם מנועים אטמוספריים חלשים ולכן הפרסומת מדוייקת.

תמדדו כמה זמן לוקח למאזדה להאיץ מ80-120 וכמה זמן יקח לקרוז ותבינו את ההיתרון האמיתי של הקרוז.

המחיר פנטסטי למכוניות מודרנית ומרווחת עם מנוע וגיר טובים . מי שרוצה לשלם עוד עשר עשרים אלף ש״ח על רכב יפני ״אמין״ יותר שייטב לו. אני רק מקווה שהמחיר הזה ימשוך יבואנים נוספים לתמחר בצורה אגרסיבית רכבים .

הקרוז שנמכרה ב140 היתה ברמת גימור Ltz שהיתה גבוהה יותר מהרכב שבמבצע.

מטבע הדברים מי שרוכש בתקופת מבצע משלם פחות וזה נכון לגבי היצרנים

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם (נערך)

כאן נשאלת השאלה למה הרכב עבר כל כך הרבה מתיחות פנים,כי הפידבק היה שלילי.

 

תסלח לי אבל אני משווה את הקרוז לאופטרה.

 

הרכב מצוין לאנשים שמחפשים רכב זול ולא יותר מזה.

 

אופל???? עכשיו זה השיא,אופל זה הזבל של הגרמנים (כמו הקרוז של ישראל).

 

היו נותנים לך אופציה לבחור רכב גרמני אני בטוח שהבחירה הראשונה שלך לא תיהיה אופל כאשר יש לך אודי ב.מ.וו .

 

מי שרוצה רכב גרמני לא יעלה בדעתו לקנות אופל.

עריכה אחרונה על ידי TAMIR2000
פורסם
אין חכם כבעל ניסיון,

ודרך הגב כבר החלפתי לדגם החדש!

אני מוכן לשלם קצת יותר בשביל רכב אמין.

אז לפי איך שאת מגן על המותג את סוכן שלהם.

או שיש לך כזה רכב.

אתה רושם שיש לך נסיון אבל לא מפרט...

אני לא סוכן של אף יבואן ובחיים לא החזקתי בשברולט, אבל כן יודע לזהות חרטוטים...

פורסם
כאן נשאלת השאלה למה הרכב עבר כל כך הרבה מתיחות פנים,כי הפידבק היה שלילי.

 

תסלח לי אבל אני משווה את הקרוז לאופטרה.

 

הרכב מצוין לאנשים שמחפשים רכב זול ולא יותר מזה.

 

אופל???? עכשיו זה השיא,אופל זה הזבל של הגרמנים (כמו הקרוז של ישראל).

 

היו נותנים לך אופציה לבחור רכב גרמני אני בטוח שהבחירה הראשונה שלך לא תיהיה אופל כאשר יש לך אודי ב.מ.וו .

 

מי שרוצה רכב גרמני לא יעלה בדעתו לקנות אופל.

כן אדון , לכל אחד יש כסף להאודי ולBMW

פורסם

אני חייב לציין שאתמול בנסיעה שלי בתור נוסע בקרוז כשלקחנו פניה חדה הרגשתי שאנחנו נסחפים לתת היגוי, לא נעים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם (נערך)
אני מעדיף קוראני צייתן מאמריקאי שבילה את הסופ"ש בעישון, שתיה ובילוי עם בחורות כאדם בקו היצור.

איזה יתרון יש להרכבה בארה"ב? המוסר עבודה שם כזה גבוה? איכות היצור כזו מרשימה?

 

אתה לא בסינגפור? יצא לך פעם לבלות חברתית עם קוריאנים?

 

לא ראיתי עם ששותה ומעשן ככה, יום אחרי יום, לא רק בסופ"ש.

ולגבי תחביבי המין שלהם, בכלל קצרה היריעה.

עריכה אחרונה על ידי nitch

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

פורסם

ה 82 מדובר על מנוע 1600 , מצויין במפורש באתר. מחירים של 91 ומעלה זה עבור הטורבו.

פורסם (נערך)

את אותה הפרסומת ד"א יש גם עם הקורולה:

 

לא יודע מה כ"כ התרשמתם מהפרסומת הזאת, לדעתי אין דבר יותר פתטי ודבילי מהפרסומות ה"מתנגחות" האלה. לקרוז הרי אין שום יתרון אמתי מול שאר המשפחתיות וגם עם המנוע 1.4 טורבו היא לא בדיוק מרגישה חזקה כ"כ (כמובן שהיא יותר חזקה מהקורולה וה-3, לא אומר שלא) וצריכת הדלק שלה פחות טובה משל שתיהן ולא טובה כשלעצמה. שלא נדבר על הגיר שמשודך אליו שנמצא בכל דגמי שברולט ובכל דגם ודגם מאכזב מחדש הן באופי פעולתו המחוספס והן בטיפשותו.

בתור רכב הקרוז פשוט לא מתחרה במאזדה 3 החדשה (בגרסאות מסוימות גם מול הישנה לא בטוח שהיא תנצח) או בקורולה החדשה. היא לא איכותית בכלל (מספיק להיכנס לכל קרוז ולראות את הפלסטיק דוהה), מחוספסת, לא ממש מרווחת (למרות הגודל), לא חסכונית, מתנהגת לא טוב (פשוט אין מה להשוות ל-3 או לפוקוס לכל דורותיהן), בלמים גרועים בכל הגרסאות וכו'. רוב המתחרות פשוט טובות יותר, גם אם הקרוז חזקה יותר (אך לא בטוח שחסכונית יותר).

 

באופן כללי לדעתי הקרוז היא לא מכונית גרועה, דווקא את הדגמים ה"משופרים" והמעודכנים שלה אני אפילו טיפ-טיפה מחבב ולא פעם אפילו יצא לי להמליץ עליהם לחברים או כאן בפורום. היא מביאה בדגמים מסוימים תמורה טובה למחיר בעיקר כמשומשת ומנוע ה-1.4 משנה לה את האופי לטובה בהפרש גדול, אבל היא כבר לא תחרות כמעט ולא משנה איזה מנוע תדחפו אליה, המתחרות כיום פשוט "יותר" ממנה.

באשר לדגם הזה ולמבצע הזה - בהחלט משתלם. רכב משפחתי בגודל מלא, 140 כ"ס, אבזור סבבה, שימושיות טובה ועד כה אין שמועות על בעיות אמינות כאלה ואחרות. כל זה במחיר של תת משפחתית-אוטומטית, ורק בגלל זה כדאי לרכוש אותה. אם היא הייתה עולה כמו הגרסאות הפשוטות של המשפחתיות המודרניות, לא בטוח שהיא הייתה אלטרנטיבה מספקת לעומתן...

 

כמה משפחתיות מעניינות לנהיגה אתה מכיר?

קורולה מעניינת? לא. ניסאן טידה? לא. סוזוקי SX4? לא. רנו מגאן? יותר טובה מהיפניות בהתנהגות, אבל גם לא מעניינת מדי. פוקוס? לא יודע. מאזדה 3? אומרים שכן, אני לא הרשמתי כך. פלואנס? לא. יונדאי i30/i35? לא.

אז גם הקרוז לא גרועה במצבה מבחינת התנהגות. מבחינת אמינות, התנהגות וכו' לא נהגתי כך שלא אגיד סתם.

 

ומנהיגה מרובה בהרבה מאוד משפתטומטיות אני יכול להגיד לך בכיף שהקרוז אמנם אוחזת טוב, אבל ההתנהגות שלה כאשר עוברים את המגבלות או שמתקרבים אליהן היא בין הנמוכות בקטגוריה. האחיזה בעיקר תלויה באיכות הצמיג, ההגה חסר תחושה ומרגיש מרחף, הבלמים חסרי נשיכה מספקת ופעולת הדוושה לא ליניארית וחסרת רגש, זוויות גלגול גדולות, תגובה איטית לרצף שינויי כיוון, חוסר תקשורת מהשלדה והרבה תת היגוי. לעומת זאת הפוקוס או ה-3 נמצאות בקצה השני של הסקאלה עם התנהגות טובה ומהנה, היגוי מדויק ותחושתי, תקשורת טובה עם הנהג, בלמים חזקים, תחושה קלילה בין רצף פניות ושלדה מתקשרת שמשתפת פעולה עם כל רצון של הנהג. סתם בשביל הקטע, הדגמים החזקים שלהן בהחלט מעניינות יחסית לנהיגה בשביל מי שיודע להעריך את זה. גם הבראבו טובה מאוד ולה יש גם אחלה של מנוע.

אגב, המגאן לא "יותר טובה מהיפניות בהתנהגות". גם היא ממוצעת לקטגוריה ותו לא.

עריכה אחרונה על ידי cars-@-lover
פורסם

תמיר זאת לא חוכמה להשוות מותגי פרימיום למותגים עממיים. לאופל קיצרן יש שלדות ומנועים מעולים. היום חלק גדול מרכבי gm מבוססים על מכלולי אופל. רוצה להשוות בצורה ריאלית תשווה לפולקסוואגן ,מאזדה,טויוטה וכו. ההשוואה לב.מ.וו מרצדס ואודי לא רלבנטית. מזל שלא השוותה לפורשה הרי גם היא גרמנית.

בעניין המשפחתיות שמהנות לנהיגה וכו בעידן שבו כל הרכבים יוצאים לשוק עם מידות צמיגים אדירות לרובן יש כמויות גדולות מאוד של אחיזה . באשר להתנהגות מהנה זה כבר סיפור אחר לגמרי כי נכון להיום מעטות השלדות של המשפחתיות הסטנדרטיות שממש כיף לנהוג אותן על המגבלות.

הפוקוס וה3 הן כנראה גם היום המשפחתיות המתנהגות ביותר אבל הן חלשות ולכן קשה להשוות אותן למשפחתית עם מנוע טורבו שם המנוע חזק משמעותית בכל טווח הסלד מה שלא פעם יוציא את הצמיגים לחיפוש אחר אחיזה בגלל המומנט שמגיע מוקדם מאוד עם כל חזרה אל הגז.

בעניין בלמים חלשים ,משפחתיות לא בנויות לנסוע על המגבלות לאורך זמן ולכן נסיעה שכזאת במיוחד ברכבים עם מנועי טורבו שבקלות בונים קצב מהיר תביא לדעיכה מהירה בעוצמת הבלימה מה שלא יקרה באטמוספריות שבכבישים הררים יתקשו לבנות קצב מהיר בגלל זמינות הכח של המנוע.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

מחיר הרבה פעמים קובע. למשפחה של חבר יש קרוז 1.6 2013, לאור המבצע הזה, הוא שוקל לרכוש קרוז 1.4 לאצמו, וב- 1.6 אישה תנעג. רציתי לרכוש לאצמי רכב חזק, משפחתי, ב-2013, לאור מזומן שהיה לי, בסביבות 110k.

לאחר בדיקות ראיתי שרכב היחיד שמתאים לדרישותי, ולתקציב( רכב חדש) זה סיווק 5 דלתות, גיר רגיל, היה במבצע של הוט, ב-117.5k

במחיר זה, רכב היה ערום.

ואז, לאחר גלישה בפורום זה, ראיתי שרשור אל קרוז 1.4, מאובזר הרבה, ב-114k

וואללה התאים לי בול.

מבצע נוכחי לדעתי מצויין, אבל הפרסומת זאת מגעילה, לא תוקפים מתחרים, במיוחד בצורה כזאת ועם מוצר שהוא ממש בסימן שאלה מול יפנית מפורסמת.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ


×
×
  • תוכן חדש...