Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כל שיבוש בכביש או במפר גורמים לזעזוע רציני ברכב. מדובר במהירות נמוכה אבל עדיין כל סדק קטן בכביש מרגיש כאילו דרכתי על סלע. נסעתי על רכבים הרבה יותר ישנים והם הגיבו מצוין לאותם שיבושים. מה יכול להיות הבעיה?

מדובר במאזדה 3 2005 אקטיב, 145,000 ק"מ

פורסם

תסתכל על הבולמים אם יש נזילות, יש גם כמה בדיקות שאתה יכול לעשות לבד תיכנס בחתימה שלי לקישור של המדריך לרכישת רכב משומש יש שם סרטון שמסביר את זה (אני כרגע לא יכול לשלוח קישור).

פורסם
אתה כנראה לא רגיל למאזדה.

או שאני טועה?

מאזדה 3 אמנם לא מכונית סופר נוחה בדור הראשון אבל היא בסדר גמור.

מאזדה 3 2005 עם בולמים מקוריים, לעומת זאת, כנראה דורשת קצת עבודה... ממליץ ללכת למוסך ולבדוק החלפה לבולמים מקוריים או תחליפיים איכותיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צודק.

אבל יכול להיות שפותח השרשור רגיל לרכב קצת יותר נוח, וברגע שהוא עבר למאזדה הוא ״מרגיש כל דבר בכביש״.

:lol: פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת :lol:
פורסם

תודה לכולם על התגובות. בדקתי ולא היה נראה שיש בעיה בבולמים (אולי לא בדקתי טוב? צריך ממש לנער חזק?)

אני באמת לא רגיל למזדה אבל קשה לי להאמין שככה היא מגיבה. רכב משנת 93 עבר על אותו הבמפרים במהירות גבוהה יתר ובלי שום זעזוע.

גם בעצירות היא נעצרת כאילו קיבלה מכה. למרות שאני עוצר בהדרגה כשהרכב נעצר יש הרגשה של מכה קלה.

• תוכן חדש...