Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מזהה את הרכב החדש שלי (Mitsubishi verada)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קניתי רכב חדש (ישן). זה רכב מעניין שאין אותו הרבה וחשבתי למה לא לשים אותו פה בפורום כדי לאתגר את הטובים ביותר :)

לצערי הקדימה שלו קצת מסגיר.

עידן.

DSC_0147.jpg

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיצובישי מגנה, נמכרת בעיקר באוסטרליה וניו-זילנד.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

יפה!

זו מיצובישי verada שנחשבת לדגם מפואר של מגנה. מצאתי את הדגם עם ההנעה כפולה קבועה ואין הרבה ובטח שלא במצב טוב. זו מכונית שהייתה מיוצרת כאן באוסטרליה.

ההנעה הכפולה לקוחה ישירות מהאיבו 7 כנ"ל גם הגיר 5 הילוכים אוטומט שהיה בevo gta

הברקסים גם משודרגים ונלקחו מיצובישי ראליארט מאותם שנים.

הרכב בהחלט מעניין וזה מעבר נחמד ממאזדה 3 1.6 שהייתה לי בארץ!

אתם מוזמנים לשאול שאלות!

עידן.

פורסם

זה מנוע ווי 6 3.5 ליטר יש בערך 220 כוח סוס. הרכב אוכל הרבה דלק אבל הדלק פה יותר זול ואני גם לא נוסע הרבה.

לפי המד בכביש מהיר הוא אוכל 1/11 ובעיר 1/7

פורסם (נערך)

הרכב סוף שנת 2004. מצאתי אותו במצב שמור מאוד אצל איש זקן (70+) שהרכב היה רכב משני בבית וב7 שנים שהרכב היה שלו הוא נסע בו בערך 50 אלף ק"מ. כרגע יש לו 104 אלף ק"מ.

מי שמכיר יודע שבמדינות גדולות זה נחשב נמוך מאוד.

הבחור גר שעה נסיעה ממני למעלה בהרים. שם הוא נתן לי לעשות נסיעת מבחן למשך כ40 דקות בערך.

שילמתי לבחור 6500 דולרים אוסטרליים והוא עשה רישום לשנה (שווה $740) ובדיקה בטיחותית שחייבים לעשות ע"פ חוק אך ורק כשמעבירים בעלות שזה כמו טסט וזה עלה לו $780.

אין פה טסט כל שנה. רק משלמים אגרה וזהו.

DSC00029.JPG

DSC00030.JPG

DSC00032.jpg

DSC00033.jpg

DSC00034.jpg

עריכה אחרונה על ידי idandavid
תמונות
פורסם

נראית יפייפיה ואני בטוח שגם מרגישה דיי טוב על הכביש (מכלולים שלקוחים מהאיבו ;) )

תתחדש, בקרוב אצלי אמרקאית בעלת נפח דומה :)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

האוטו מדהים, נראה שמור ברמות שלא מוצאים במדינתנו, אתה חיייב לטפל קוסמטית בוו גרירה. תתחדש.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...