Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לרכוש את ה-SJACM SJ4000 המפורסמת. ברור לי שכרטיס הזיכרון יהיה מסוג CLASS 10 אבל שאר הפרטים לא ברורים:

1. איזו מהירות היא מינימלית עבור צילום חלק ואיכותי?

2. האם יש צורך בכרטיס בנפח 32GB? לכמה זמן יספיק כרטיס זיכרון בנפח קטן יותר (8/16GB)

אני לא ארבה לצלם ובד"כ המצלמה תשמש לצילום הנסיעה ביום יום.

תודה.

פורסם
אני מתכנן לרכוש את ה-SJACM SJ4000 המפורסמת. ברור לי שכרטיס הזיכרון יהיה מסוג CLASS 10 אבל שאר הפרטים לא ברורים:

1. איזו מהירות היא מינימלית עבור צילום חלק ואיכותי?

class10 זה מספיק לך, זה די והותר לצילומי HD.

2. האם יש צורך בכרטיס בנפח 32GB? לכמה זמן יספיק כרטיס זיכרון בנפח קטן יותר (8/16GB)

אני לא ארבה לצלם ובד"כ המצלמה תשמש לצילום הנסיעה ביום יום.

זה עניין אישי שלך כמה שעות אחורה אתה רוצה שישמרו לך קבצים. כאן יש לך כלי שמחשב לך לכמה זמן יספיק הכרטיס

תודה.

תגובות באדום.

פורסם (נערך)

הכוונה שלי הייתה למהירות קריאה/כתיבה. CLASS 10 ייבחור בכל מקרה, כרשום מעלה.

לגבי הכלי, תודה.

נ.ב. איפה מופיע נתון קצב העברת הנתונים של המצלמה? (BIT RATE)?

עריכה אחרונה על ידי m_c_ofer
פורסם

Class 10 מציין את מהירויות הקריאה והכתיבה (מינימום של 10MB/sec)

עדיף שתשאל את המוכר\יצרן מה מומלץ.

להשוואה, אני יכול להגיד לך שלמוביוס מומלץ להשתמש ב-Class 4, ויש פה ושם אנשים שדיווחו על בעיות בשימוש ב-Class 6 ו-10.

אני משתמש אצלי ב-Class 6 ללא שום בעיות.

פורסם

ל-G1WH שלי היה Class 4 של Transcend בנפח 8GB שהיה לי כבר קודם, בשישי המצלמה התחדשה ב-Transcend Premium Micro SDHC UHS-I 32GB שנותן 45MB/s.

לא כי יש צורך במהירות, אלא כי ההפרש בין Class 4 ל-Class 10 הוא סה"כ 4 שקלים, ל-UHS-I ההפרש עוד 5 שקלים, סה"כ בין Class 4 פשוט ל-Class 10 ביניים זה הפרש של 9 שקלים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עם הקושחה LS388W הכרטיס עובד מצוין.

לא ניסיתי אותו עם הקושחה המקורית.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בעבר המליצו לרכוש כרטיס CLASS 10 כדי המצלמה תוכל להקליט סירטונים ב-FHD בלי לקרטע. בטח ובטח כשמדובר ב-FHD אמיתי כגון ה-SJ4000, לא?

פורסם

מה שלא יהיה אל תקח סיני מאיביי, רק חברה מוכרת.

אני נכוויתי מזה קשות, במחשב זה מופיע כ32GB כמו שצריך, אבל בפועל? בספק אם יש לזה 2GB.

איבדתי כך תמונות יקרות ערך.

Seat Mii 3Doors

פורסם
Class 10 מציין את מהירויות הקריאה והכתיבה (מינימום של 10MB/sec)

עדיף שתשאל את המוכר\יצרן מה מומלץ.

להשוואה, אני יכול להגיד לך שלמוביוס מומלץ להשתמש ב-Class 4, ויש פה ושם אנשים שדיווחו על בעיות בשימוש ב-Class 6 ו-10.

אני משתמש אצלי ב-Class 6 ללא שום בעיות.

יכול להיות שהנתון CLASS 10 מציין מהירות קריאה/כתיבה מינימלית אבל הנתון המקסמילי מתשנה מאוד בין הכרטיסים. לטענתך, לא יורגש הבדל וכל עוד מדובר ב-CLASS 10 הכרטיס מתאים?

פורסם
מה שלא יהיה אל תקח סיני מאיביי, רק חברה מוכרת.

אני נכוויתי מזה קשות, במחשב זה מופיע כ32GB כמו שצריך, אבל בפועל? בספק אם יש לזה 2GB.

איבדתי כך תמונות יקרות ערך.

אין לי בעיה לקנות מאיביי כל עוד מדובר במוצר מקורי. בכל מקרה, יש ב-KSP ובאייבורי כרטיסים זולים.

פורסם

אני חושב ש-32GB נותן בסביבות 5 שעות של צילום ב-FHD.

ה-Transcend שקניתי עולה בסה"כ 90 שקל ב-KSP.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יכול להיות שהנתון CLASS 10 מציין מהירות קריאה/כתיבה מינימלית אבל הנתון המקסמילי מתשנה מאוד בין הכרטיסים. לטענתך, לא יורגש הבדל וכל עוד מדובר ב-CLASS 10 הכרטיס מתאים?

הנתון המקסימלי לא רלוונטי.

לטענתי, אם המהירות המינימלית של הכרטיס עולה על מה שהמצלמה צריכה, הדברים צריכים לעבוד באופן תקין.

וכמו שכבר הזכרתי מוקדם יותר, יש מעט אנשים שמדווחים על בעיות ב-class הגבוה מהמומלץ.

אני לא באמת יודע למה זה קורה, אבל אפשר קצת לחפש בגוגל ולחקור את הנושא.

במוביוס שלי, קובץ באיכות מקסימלית באורך של 5 דקות (300 שניות) שוקל כ-550MB, שזה אומר 1.83MB/sec, לכן, Class 4 הוא מעל ומעבר לדרישות.

אני מניח שבמצלמה שלך הדבר דומה.

פורסם

אותו כרטיס בדיוק עלה לי דרך MYMEMORY.CO.UK

75 כולל משלוח - אבל הייתי צריך לחכות לו שבועיים.

(אני כל כך רגיל כבר להזמין מחו"ל שאפילו לא בדקתי אם הכרטיס קיים בארץ ומה מחירו)

פורסם

הכרטיס עולה 85 שקלים ב-KSP. בשביל 10 שקלים אני מעדיך לקנות פה ולקבל אחריות.

בכל מקרה, יש למישהו ניסיון עם כרטיס מסויים ב-SJ4000? והאם יש צורך בכלל ב-CLASS 10 במצלמה הזו?

• תוכן חדש...