Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עושים במקרה שאין מקום מוצל לעבוד בו?

בדרך כלל אני קם פעם בשבועיים ביום שישי בבוקר (06:45) ויורד לשטוף את האוטו עד שעת הסיום ב-09:00 בערך.

ככה אני מסתדר. אבל העניינים מסתבכים לי עכשיו - כשאני רוצה לעשות פלסטלינה, ליישם גלייז ואוטם.

כי משעה 09:30 מעלות החום בחוץ עולות במהירות והפח של הרכב נהפך חם.

אני מניח שתהליך הפלסטלינה יקח לי כשעה ואולי אפילו יותר. מה שיביא אותי לשעה 10:00. (פח חם)

אחרי זה ארצה ליישם גלייז, מה שיקח לי עוד כ-45 דקות ואחרי זה המתנה של 15 דק' לפני הסרה - מה שמביא אותי לשעה 11:00

לא מספיק שאצטרך ליישם גלייז על פח חמים, אלא שאת האוטם (סילנט) אצטרך ליישם כבר על פח לוהט. לא מתקבל על הדעת.

בשעה 18:00 החום מתחיל לרדת בהדרגה כשבשעה 19:15 השמש כבר שוקעת.

הבעיה שאני לא אספיק ליישם את החומרים בערב, כי משעה 20:00 עד שעה 23:00 אני עובד.

רעיונות שעלו בראשי:

1. לשטוף בבוקר את הרכב בשטיפה רגילה מתחת לבית ואחרי שאסיים לנסוע לחניון תת קרקעי של הקניון הקרוב (5 דקות נסיעה מהבית, 2 ק"מ) ושם ליישם את הפלסטלינה והחומרים.

2. לשטוף וליישם את החומרים אחרי שאני חוזר מהעבודה - כלומר בלילה, כשהתאורה היחידה שיש לרשותי היא תאורת הרחוב.

האם נסיעה של 5 דקות בדרך עירונית, אחרי שטיפה, יכולה להזיק ליישום הפלסטלינה והחומרים?

האם כדאי לעבוד תחת תאורת רחוב? או שזה רעיון ממש גרוע?

סליחה על האורך, לא מצליח להסביר את עצמי בקצרה. :oops:

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם (נערך)

אני גם הייתי בבעיה כמו שלך.

עד שניזכרתי שבסוכות יש לנו שרשרת מנורות שמתקינים בתקרה, משהו בסגנון הזה

http://www.shekaveteka.co.il/89122/%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9C%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%95%D7%AA

http://www.gsn.co.il/129685/%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA--%D7%92%D7%A8%D7%9C%D7%A0%D7%93%D7%94--1-1-1-1

מחבר לשרשרת 4 מנורות, אחת לכל צד של אוטו ועם כבל מאריך עד לבית.

אחרי הטיפול מקפל את השרשרת לבית

עריכה אחרונה על ידי shlomifr
פורסם

אני תמיד עושה את אופציה מספר 1,לא קורה שום דבר לרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מכיר את הבעיה,בימים עם עבודה ״ארוכה״ אני מתחיל ב 6-00 את השטיפה כולל הכנה של פח ליישוב של כל החומרים.נוסע לחניה מקורה באזור שלי ושם ממשיך כבר עם פלסטלינה וגלייז..ונניח אחרי יומיים אותו דבר עם שטיפה עדינה ושוב פעם נסיעה לחניה מקורה ליישום של אוטם

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני גם בבעיה כמו שלך, רק שלמזלי הבניין מסתיר את השמש ויש לי צל עד 11:00 .

אם זאת שטיפה רגילה - קם ב-6:00 .

אם זה מעבר לשטיפה (ווקס \ גלייז )- קם ב4:30 ו5:00 בחוץ .

מיותר לציין, שאנשים מרימים גבה למראה של בחור ששוטף רכב מוקדם בבוקר במקום לישון .

אני מקווה שיבוא בהקדם המשלוח עם "ערכת שטיפה דרך המצת " , זה יקל עליי מאוד .

פורסם

כמה דברים:

1. אתה יכול לנסות לצאת מוקדם יותר, גם באור החלש של זריחה אפשר לעשות את השטיפה הראשונית.

2. אתה יכול לנסות למצוא מקום מוצל - צד אחר של הבנין, חניה מקורה של שכן שיסכים לפנות לכמה שעות, בית של חבר וכו'

3. רוב הדיטיילרים המקצועיים משתמשים בfloodlights חזקים כדי לראות פגמים ברכב במילא, תשיג אחד של 300W עם חצובה ואז תוכל לעבוד בכל שעה (בהנחה ויש לך גישה לרשת החשמל)

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

תנסה לבחון אולי את האופציה של להשכיר מקום, עם מים וחשמל. אני יודע שלמשל יעקב אלטר משכיר אצלו.

ותראה אולי יש בעלי עסק שיש להם חניה מקורה ולך על סקר מהיר ושאל אולי בכוונתם להרוויח קצת כסף מהצד ע"י שיפנו לך אצלם מקום(יש לי חבר שעשה את זה בגלל זה האופציה המוזרה הזאת :D)

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

למה לשלם כסף,כשסך הכול רוצים לשטוף את הרכב,לא עדיף לנסוע 2 דקות ולעשות בחינם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מתחיל לעבוד בד"כ ב8- 8 וחצי* עד צאת הנשמה (או באף סופי של הוקס) ואין בעיות :)

* בלילה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

תודה חברים!

אני חושב שאלך על הרעיון של חניון תת קרקעי בקניון.

מחר בבוקר מתחילים!

לילה טוב. :-)

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

לא הייתי מסתכן ועושה את התהליך בחניון של קניון .

אנשים יכולים להלשין , ופתאום באמצע העבודה סייר של השמירה יכול להגיד לך שפה זה לא המקום ולהוציא אותך בחוץ .

תנסה פשוט לקום יותר מוקדם מהרגיל .

פורסם

לא נראה לי שיעשו בעיות בקניון, זה לא שהוא שולף צינור ומתחיל לשטוף.

אצלנו במודיעין יש עוד חניונים, לא חייב לנסוע לזה של הקניון(שגם עולה כסף אחרי שעתיים).

פורסם

האמת יש לי רעיון בשבילך, אני באותו סירה איתך אבל ראיתי בנאדם לפני שבוע עושה את זה בחניה של השכונה.

הוא פתח מין סוכה פתוחה מהצדדים .. ( לא סוכה באמת .. ) סככה מתקפלת כזאתי בשניה

אפשר לקנות כזה , קנייה חד פעמית וכל פעם שתרצה לשטוף , ליישם חומרים פותחים את זה תוך חמש דקות ויש לך צל :)

פורסם (נערך)

אהלן.

אשתדל לספק דוגמא מעולה לכך משבת האחרונה.

בדרך כלל החניה שצמודה לשער הבית שלי היא כזו שבשעה 8:40-9:00 בימים האלה, השמש מגיחה ומתחילה לחמם.

כלומר, יש לי לפחות עד קצת לפני 9:00 לסיים את כל העבודות על הרכב אחרת העבודה תהיה "עבודה חמה".

בשעה 5:00 קמתי...קפה, עוגה, צחצוח, גילוח ושטויות. 5:30 אני למטה כבר מרסס עם ה ONR את כל הרכב.

חייב להתחיל בשעה מוקדמת.

הספקתי לעשות שטיפה עם פיירי, ייבוש, מעבר אחד של פוליש עדין למכסה מנוע, שטיפה חוזרת לחלק הקדמי, גלייז ואוטם צבע.

הסוד הוא שאם חסר לך זמן, תשתמש בחומרים שיחסכו לך אותו, כלומר, אוטם צבע שהשתמשתי בו הוא אופטי-סיל של אופטימום שגם מספק הגנה מעולה וקלות/מהירות היישום פשוט נהדרת.

גלייז של EZ CREME, שעם פד מיקרופייבר נמרח על כל הרכב ומיד אפשר להתחיל בבאפינג, בלי זמני המתנה.

החומרים האלה ניתנים גם למריחה על הגומיות והפלסטיקה, כלומר אין צורך לבזבז זמן בכיסוי החלקים האלה ואפשר לעבוד במהירות ובחופשיות.

לסיכום, אני מתחיל מוקדם מאוד, עובד מהר ומשתדל להשתמש בחומרים שחוסכים זמן.

עריכה אחרונה על ידי sharki25

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...