Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל אוהבי השעונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אמרת הכל.

דניאל.

לא, לא אמרתי הכל. כי לא היית קונה מכונית שנראית כמו מרצדס ונוסעת כמו יונדאי, אני משוכנע... אלא רק אם אתה סתם אחד שמחפש פוזה.

מצד שני אנשים קונים תכשיטים בעשרות אלפי שקלים ושעון זה תכשיט, אז אין על מה להתלונן. אני פשוט מאלו שחושבים שתכשיטים יקרים זה מיותר ולא צריך לחפש את היופי בדברים שעולים הון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מעניין, מצאנו פה ממש קהילת חובבי שעונים.

תהרגו אותי, אין לי מושג מה הקטע. אני אולי לקיצוניות השניה (מסתובב כרגע עם קאסיו 50M ששווה אולי 50 שקל כחדש) אבל בגדול קשה לי להבין את הסיבה להוציא עשרות אלפי שקלים על משהו שאולי נראה כמו מרצדס אבל נוסע כמו יונדאי (ובמילים אחרות - השעונים של רובכם עושים בדיוק את מה ששלי עושה, אבל נראים הרבה יותר טוב, זה הכל).

כל זה כמובן לא תקף אם אתה כל כך עשיר שממש לא משנה לך להוציא סכום ששווה ערך למכונית חדשה על שעון (שקט lorinser :wink: )

רוני

טעות בסיסית של מתחיל... :-P

השעון שלי למשל מטעין את עצמו מתזוזת היד שלי "Seiko Sportura Kinetic Chronograph".

האמת שאני בחיים לא הייתי מוציא כלכך הרבה (!) כסף על שעון, אבל חברה שלי קנתה לי אותו כמתנה ליום הולדת...

Finger's gonna kill me.

פורסם
טעות בסיסית של מתחיל... :-P

השעון שלי למשל מטעין את עצמו מתזוזת היד שלי "Seiko Sportura Kinetic Chronograph".

האמת שאני בחיים לא הייתי מוציא כלכך הרבה (!) כסף על שעון, אבל חברה שלי קנתה לי אותו כמתנה ליום הולדת...

מתחיל? אין לי רצון להתקדם במיוחד...

אז תן לי להבין, השעון שלך עלה המון כסף כי הוא מטעין את עצמו מתזוזת היד שלך וזה אומר שאף פעם לא צריך להחליף לו בטריה. מצד שני השעון שלי עלה 50 שקל וצריך להחליף לו בטריה פעם ב-5 שנים בערך בעלות של 5 שקלים. אז איפה פה היתרון הגדול?

אתה מוזמן למצוא לי עוד יתרונות דרך אגב. (אני יודע שיש שעונים שמודדים עומק, גובה, מרחק, מצפן וכולי... אבל גם אותם ניתן לקנות בעלות של כמה מאות שקלים הרי)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מתחיל? אין לי רצון להתקדם במיוחד...

אז תן לי להבין, השעון שלך עלה המון כסף כי הוא מטעין את עצמו מתזוזת היד שלך וזה אומר שאף פעם לא צריך להחליף לו בטריה. מצד שני השעון שלי עלה 50 שקל וצריך להחליף לו בטריה פעם ב-5 שנים בערך בעלות של 5 שקלים. אז איפה פה היתרון הגדול?

אתה מוזמן למצוא לי עוד יתרונות דרך אגב. (אני יודע שיש שעונים שמודדים עומק, גובה, מרחק, מצפן וכולי... אבל גם אותם ניתן לקנות בעלות של כמה מאות שקלים הרי)

רוני

נו מה איתך, זו השעה?

ציניות...

מה זה משנה לי איזה שעון יהיה לי על היד, אני ביומיום בכלל לא משתמש בו (רק לארועים, ליום יום יש לי שעון Seiko Chronograph רגיל) מהפחד שיקרה לו משהו ויהיה לי עסק עם חברתי.

Finger's gonna kill me.

פורסם

רוני (sronis), אל תעלב BUT:

אתה נשמע כמו אלה שביומהולדת של החברה שלהם קונים לה מטען חדש לפלאפון....

אני לא מעריץ גדול של שעונים, מבחינה עקרונית מאשר כספית.

אבל ברגע שאמרת מרסדס שנוסעת כמו יונדאי,

דיברת על משהו שאני כן אוהב שאפשר להגיד עליו את המשפט שאמרת - home deco

נורה פשוטה מאירה כמו נורה ייחודית שעוצבה ביד,

סלון עור פחות נוח מסלון פשוט

וכו' וכו'

אני לא מסכים

לורנסייר קנה את השעון לא בגלל פשרה (כי הוא רצה אחד יותר יקר) אלא כי זה סמל סטטוס ללבוש שעון כמו שיש לו

אחרים התחילו מנקודת ההנחה שהם חייבים שעון על היד (הנחה מאוד מוטעית לדעתי) והתפתחו משם - שעון יד מעוצב, שעון יד ששוה למשכורת חיים של פיליפנית מהרצליה, ושעון שנקנה במקום הוספת 50 כוחות אנוסים לאוטו

(ד"א, ביננו, רוב השעונים האלה נראים ממש רע, רק השעון שvwracing הראה עוד נראה חדשני.)

everything else is just bling bling

פורסם

רוני - הסיבה ללבוש שעון טוב על היד היא בדיוק הסיבה שאנחנו מסתובבים ביומיום עם רכב ספורט.

הכל עניין של הרגשה ומצב רוח. שהרי כולנו יכולים להסתובב במזדה לנטיס - אבל האם אנחנו רוצים???

ולעניין המחיר - מי שמבין בתחום השעונים (ואני מבין קצת) - יכול להשיג שעוני יוקרה משומשים במחירים זולים בעשרות מונים מהמחיר בחנות .

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

עכשיו נמשיך את השרשור רק על משקפי שמש 8-)

לי יש של פרינס סגנון שנות ה 70 עלו 380 שקל.

מה לכם?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אנחנו ב-380 שקל קונים דייהו רייסר..:-D

פורסם
רוני - הסיבה ללבוש שעון טוב על היד היא בדיוק הסיבה שאנחנו מסתובבים ביומיום עם רכב ספורט.

הכל עניין של הרגשה ומצב רוח. שהרי כולנו יכולים להסתובב במזדה לנטיס - אבל האם אנחנו רוצים???

אני לא אעדיף רכב ספורט בגלל הרגשה או מצב רוח, אלא בגלל מה שהוא נותן לי. אם היה לי המון כסף אולי הייתי משקיע בשעון יקר, כי לא היה משנה לי להוציא, אבל כל עוד אין לי אני מבצע השוואה פשוטה של עלות מול תועלת. זו בדיוק הסיבה שאני לא קונה תכשיטים או פריטי אופנה יקרים באופן מוגזם. אבל זה רק אני. לכל אחד יש את סדרי העדיפויות שלו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

..."אלא בגלל מה שהוא נותן לי.."

מה שרכב ספורט נותן לך הוא בדיוק מה שאמרתי - הרגשה שיש לך ביד משהו שונה ועם פוטנציאל = מצב רוח.

הכצעקתה?

פורסם
..."אלא בגלל מה שהוא נותן לי.."

מה שרכב ספורט נותן לך הוא בדיוק מה שאמרתי - הרגשה שיש לך ביד משהו שונה ועם פוטנציאל = מצב רוח.

הכצעקתה?

הכמהבדיוקניסיתלהגיד?

לא, באמת שלא הבנתי. רכב ספורט הוא לא תכשיט בשבילי. הוא אביזר הנאה. אני לא ממש יכול להבין כיצד שעון יוקרתי יכול לתת לך הנאה (מלבד להסתכל עליו, אבל בשביל זה כמו שאמרתי אתה יכול לקנות מכונית שנראית כמו נניח פרארי ומבצעת כמו יונדאי...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לא, לא אמרתי הכל. כי לא היית קונה מכונית שנראית כמו מרצדס ונוסעת כמו יונדאי, אני משוכנע... אלא רק אם אתה סתם אחד שמחפש פוזה.

מצד שני אנשים קונים תכשיטים בעשרות אלפי שקלים ושעון זה תכשיט, אז אין על מה להתלונן. אני פשוט מאלו שחושבים שתכשיטים יקרים זה מיותר ולא צריך לחפש את היופי בדברים שעולים הון.

רוני

אבל זה בדיוק אותו דבר כמו שאני קונה חולצה של לקוסט ואתה קונה חולצה שלFOX שלי עולה 800 שלך 50 מה הקטע אבל זה אותו דבר כמעט...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

הרגשה שיש לך ביד משהו שונה ועם פוטנציאל

אז תגיד שאתה אוהב לאונן.....

צחוק בצד, אם אתה ילד בן 20 אז באמן אין צורך להוציא 8000 שקל על שעון.אבל אם כולם במשרד שלך עם רולקסים אתה לא תבוא עם סוואצ' כמו שלא תבוא לפגישה עם טי שרט.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ראשית אין שום דבר רע בלאונן (אלא אם אתה אימפוטנט).

רוני - אתה אומר שרכב הוא אינו תכשיט בשבילך - אלא אביזר הנאה?!!

תגדיר אביזר הנאה - אולי כמו וויברטור:wink:

אין אין כמו דיון פילוסופי מעמיק על מהות החיים.

• תוכן חדש...