Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 407 - מנוע מתחמם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי פיג'ו 407 שנת 2007.

הבעיה הוא הצג של חום המנוע - כשאני מניע החום של המנוע עולה ל-100 ונשאר שם באופן הקבוע ולא זז, לא משנה אם אני מפעיל מזגן או כל דבר אחר, מה ניתן לעשות או לטפל בשביל שזה יחזור לאפס? תודה מראש

• ספונסר פורום
פורסם

תנסה לחדד את הבעיה. האם כשמנוע קר לפני שאתה מניע רק בפתיחת סוויץ' השעון מראה 100 או רק אחרי ההנעה ועבודת מנוע של כמה דקות זה מגיע ל100 ולא יורד? אם זה באמת מתחמם אז יכולות להיות סיבות רבות לרוב זה בעיה בתרמוסטט

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם (נערך)

אחרי ההנעה, אחרי 10 דקות נסיעה זה עולה ל-100 ונשאר שם, אני נוסע כרגיל עם מאה במד אבל עדיין מפריע לי לראות את זה ואני רוצה שזה יחזור לאפס, זה בעיה של תרמוסטט? כמה יעלה לתקן?

עריכה אחרונה על ידי שמואל.ג
פורסם
אחרי ההנעה, אחרי 10 דקות נסיעה זה עולה ל-100 ונשאר שם, אני נוסע כרגיל עם מאה במד אבל עדיין מפריע לי לראות את זה ואני רוצה שזה יחזור לאפס, זה בעיה של תרמוסטט? כמה יעלה לתקן?

לא הבנתי מה הבעיה. למה אתה רוצה שזה יחזור ל-0?

פורסם

סליחה שאולי אני טיפה מבלבל אותכם, טמפ' מים גם ככה באמצע מד וגם טמפ' שמן מנוע אמצע במד, אבל בסיטרואן שהיה לי טמפ' שמן מנוע היה על אפס ולא היה אף פעם עולה, האם זה נורמלי שזה על 100 בחום שמן מנוע?

• תוכן חדש...