Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משתעמם בנהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה קטנה שמטרידה אותי.

לאחורה קרה שאני נאלץ לסוע רחוק לנסיעות מהעבודה,

כשעבדתי קרוב הכל היה בסדר והנסיעות היו קצרות אבל עכשו שאני נוסע אני משתעמם נורא בנהיגה וזה עלול להיגמר לא טוב.

מה עושים ואיך מעבירים שעה?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחד הסטים של Transporter - aka Dj Shahar Rechnitz יעיף אותך ;)

הנאה מובטחת

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

לא משתעמם מבחינת מוזיקה וכו',

פשוט אני משנה תנוחה ואחיזה של ההגה ואחרי 40 דקות נגמרים לי הרעיונות.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

זה נסיעה בפקקים? אי אפשר "להתגרזן" חמישה-שה רגעים? זה מקפיץ קצת את האדרנלין ומאפשר עוד כמה דקות של "לא שעמום".

אפשר אולי לנסות לנסוע עם אנשים מהעבודה, גם יהוו חברי שיחה וגם לא תצטרך לנהוג כל יום.

כששעמם אני הייתי משנה ידיים. פעם שתי ידיים, אחר כך רק שמאל, אחר כך רק ימין. אתם רשאים להוציא את השורה הזו מהקשרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
זה נסיעה בפקקים? אי אפשר "להתגרזן" חמישה-שה רגעים? זה מקפיץ קצת את האדרנלין ומאפשר עוד כמה דקות של "לא שעמום".

אפשר אולי לנסות לנסוע עם אנשים מהעבודה, גם יהוו חברי שיחה וגם לא תצטרך לנהוג כל יום.

כששעמם אני הייתי משנה ידיים. פעם שתי ידיים, אחר כך רק שמאל, אחר כך רק ימין. אתם רשאים להוציא את השורה הזו מהקשרה.

כביש 6 אין כל כך איפה.

חוץ מזה זו קורולה.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

נו באמת, מה זה שעה.

קח תנומה קלה....

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תעשה מה שכולם עושים, תשתה כוס בירה להרגע, תחפש סטטוסים מצחיקים בסיקרט ותדאג שיש לך גם עיתון נחמד.

בנוסף, כדי להשאר יותר עירני ופחות משועמם אני ממליץ לך לנסוע כל הזמן על הנתיב השמאלי ביותר ולא לפנות אותו לשום רכב כדי שהצפצופים והאורות של הרכבים מאחוריך ישאירו אותך עירני.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

תחליף בחזרה לאינפיניטי :-)

וברצינות - אין אפשרות לנסוע דרך מסלול אחר? אני חושב שלגוון יכול להוסיף קצת עניין

עריכה אחרונה על ידי liran123
פורסם
חוץ מזה זו קורולה.

אז? (5)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

ספרים מוקלטים. audiobooks

יש בחנות האנדרואיד אפליקציה נהדרת בשם

Smart AudioBook Player

את הספרים באנגלית אפשר למצוא בטורנטים ציבוריים ויש גם שני טרקרים פרטיים במיוחד לנושא. (בפרטי)

הבעייה היא שברגע שמתחילים לשמוע ספר מתח טוב יש סכנה לפספס מחלף...

או פודקסטים.

יש בחנות האנדרואיד אפליקציה נהדרת בשם

Podcast Addict

או הרצאות. במיוחד אלו של the teaching company

למי שקשה לו עם אנגלית, אפשר למצוא ברשת הקלטות מגל"ץ של שעה היסטורית.

כמה הצעות לפודקאסטים:

bbc - the food program

bbc - great lives

bbc - in our time

npr - fresh air

npr - car talk

npr- planet money

c-span - q&a

npr - science friday

bbc - witness

עריכה אחרונה על ידי y360

• תוכן חדש...