Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן חברה,

רציתי להתייעץ איתכם על סוג הרכיבים שאני רוצה לקנות

התקציב שלי הוא עד 750 שקלים.

יד שניה גם מתקבל על הדעת אבל פחות רצוי.

אני מחפש מערכת HU נחמדה (PIONNER חובה אני פשוט מכור אליהם).

וקומפננט 6.5" שבנתיים ישבו ללא שום הגברה עד שנשתפר,

והנה המועמדים:

קומפננט 6.5" JBL GTO6508C

רדיו דיסק Pioneer DEH-X2650UI

אגב רציתי מאוד לדעת מה ההבדלים במערכות פיונר ראיתי הרבה מאוד מערכות במחירים דומים אך דגמים וגימור אחר אבל איזה מהם הכי משתלם זאת השאלה.

תודה לעוזרים אם יש לכם משהו טוב יותר להציע לי אשמח לשמוע.

8)
פורסם

מסידרה 2 של פיוניר ה 2650 הוא המכשיר החדש ביותר והוא מכשיר בסיסי מהטובים ביותר למחירו

הכל "דור" הממשק משתנה ונוספים עוד מספר פיצ'רים לטובת הדגם החדש

הדגם הנ"ל מגיע עם אקולייזר 5BAND עם כניסת USB וכניסת AUX עם שליטה על אייפון וגם על

מספר מכשירי אנדרואיד ועם שתי יציאות למגבר.

גם הסט JBL הנ"ל מסידרת ה -GTO הוא אחת האופציות הטובות בתקציב נמוך.

זה סט טוב ונציל שאינו דורש הגברה חזקה ,הסט הנ"ל מגיע עם טווטר "חד" והייתי ממליץ לך לבדוק

את כפתור ההנחתה -6DB שנימצא על הקרוס הפסיבי של הסט הנ"ל בטרם אתה סוגר את הקרוסים

באיזה שהוא מקום פנימי בעת ההתקנה.

פורסם

תודה על התשובה והעצה במקרה אני מתקין לעצמי את המערכת אז בהחלט אני אבדוק את האפשרות.

רציתי לדעת מה לגבי 6X9 אחוריים האם הסט הבא יתאים לאווירה:JBL GTO-938

התנגדות - 2 אום

עוצמה מקסימלית 300W

עוצמה אפקטיבית RMS 100W

נצילות - 94db

טווח תדרים - 45Hz - 21,000Hz

8)
פורסם

כן הם יתאימו.

מדובר ב 6X9 מאותה סידרה של הקומפוננט ,והם אופציה טובה ביחס לתקציב.

גם ברמקול הנ"ל ישנו כפתור הנחתה שנימצא במרכז הרמקול ליד הטווטר שהייתי מציע לך לבדוק.

• תוכן חדש...