Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מצרף תמונות של חלקים מסויימים (מכסה מנוע והגג), ניתן לראות שהצבע לא אחיד בהם ויש גוונים שונים. רק יש לציין שאין קילופים כלשהם.

001.jpg002.jpg003.jpg004.jpg

האם יש מצב שפוליש יסדר את זה?

תודה :-)

עריכה אחרונה על ידי C14SE
פורסם

קשה קשה ככה בתמונות אין עומק לו ואין יכולת לגעת.

במידה והמשטח ישר ואין הבדליי גובה שם (כלומר יש עוד לכה) והלכה לא קיימת או התפוצצה.

אפשר עם פוליש או קצת לשיייף ואז פוליש.

אבל שוב,צריך לראות בעיינים.

פורסם (נערך)

^

אני מבין, נכון שזה קשה, אבל חשבתי שאולי למישהו אחר יש ניסיון עם מצב דומה שיכול לתת לי אינדיקציה ראשונה לפני שאני חושב בכלל על צביעה.

מבחינת המשטח, אני אישית לא מבחין שיש הבדלי גובה הוא חלק ורציף, ואין קילופים בכלל.

פורסם

ממה שאני מצליח להבין מהתמונה

אכן פוליש יכול להביא אותך לתוצאה טובה...

איזה שנה הרכב שאתה חושב להשקיע עליו צביעה?!

פורסם (נערך)

^

94 - הכוונה הייתה שאם פוליש לא יעזור אז אולי מכסה המנוע והגג יעברו צביעה, אבל אני אהיה יותר מרוצה אם פוליש בלבד יעזור.

יש לי שאלה נוספת

הרכב יצא מאולם המכירה בזמנו לפני 20 שנה עם מדבקות צדדיות (שהודבקו בארץ :-() ואני לא אוהב אותם. אני מאוד רוצה להוריד אותם, אבל מהורדת פס קטן ממנה ראיתי שיש הבדלי צבע בין האיזור שהיה מכוסה לשאר האיזורים, תמונה למדבקה:

3814_zps32b95def.jpg

במידה והמדבקה תוסר, מה הם הדרכים לטשטוש הבדלי הצבע?

פורסם

במידה והמדבקה תוסר, מה הם הדרכים לטשטוש הבדלי הצבע?

לדעתי פוליש לכל הרכב יכול לעזור בטשטוש הבדלי צבע.

אני פשוט מסתמך על כך שעשיתי פוליש לחבר עם פונטו 2001 ולא האמנתי כמה הצבע נהיה חי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

פוליש לא יטשטש הבדלי צבע בין חדש (שהמדבקה הודבקה) לישן. (20שנים בכל זאת)

במיוחד שמדובר ברכב אדום. (אתה מוזמן לנסות)

צר לי אבל לפי מה שאני רואה -הלכה במצב גמור.

אם זה המצב? לא יעזור פוליש.

פורסם (נערך)

^

כנראה שלא אגע במדבקה אלה אם אמצא מישהו עשה דבר דומה והצליח לסדר את זה.

בקשר לתמונות הראשונות, מצאתי עכשיו תמונה ברשת של רכב עם אותו קוד צבע שנעשה לו פוליש (אך יש לציין שהרכב משנת 2002+ , ומבריטניה).

1240521_10151545104891786_833382330_n.jpg

חוות דעת נוספות?

הוא כתב שהשתמש ב-meguiars ultimate compound.

אין לי מכונה לפוליש, האם ניתן לקבל תוצאות טובות בלי המכונה הזאת?

פורסם (נערך)

^

תודה, אבל אני עדיין לא סגור על מה לעשות.

האם מומלץ לבצע פוליש בלי מכונה?

במידה ואחליט לנסות ללמוד איך מבצעים פוליש לבד, כמה תעלה לי מכונת פוליש באיכות סבירה שתעשה את העבודה? וכמה פדים צריך ומה העלות הממוצעת של כל פד?

• תוכן חדש...